تاریخ انتشار: ۱۷:۲۴ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۹

هشدار جدی برای عدم اطمینان به کارگزاران ارز‌های دیجیتالی

همه آنچه فضا را برای کلاهبرداران و شیادان فراهم می‌کند در واقع مجموع ناآگاهی، نیاز‌های مالی شدید و وسوسه برای سود‌های کلان در کوتاه‌ترین زمان برای مردمی است که تحت فشار‌های اقتصادی و اجتماعی روزگار سپری می‌کنند، در این میان، ارز‌های دیجیتالی بهترین فضای شیادی را فراهم کرده‌اند.

aitrades

اقتصاد۲۴ - به گزارش شفافیت و طبق اسناد متقن و رسمی، به‌تازگی یک تیم حرفه‌ای از کلاهبرداران اینترنتی با وعده سود ۱۵ درصد در قالب سرمایه‌گذاری در زمینه هوش مصنوعی و خرید و فروش ارز‌های دیجیتالی و راه‌اندازی یک وب‌سایت به آدرس https://aitrades.com سرمایه‌های واریزشده به این سایت را به یغما برده و طبق پیگیری‌های به‌عمل‌آمده تحت تعقیب پلیس فتا قرار دارند.

گفتنی است تیم مذکور با ایجاد یک ارز تقلبی به نام aitrades کوین و از طریق سایت دیگر به آدرس exchange.aitrades.com در ازای دریافت پول این «کوین‌های تقلبی» را در اختیار مشتری قرار داده و برای جلب اعتماد سرمایه‌گذاران در مدت زمان فعالیت، خود را وابسته به نهاد‌های انقلابی معرفی کرده و از راه‌های مشکوک به این شکل مبالغ هنگفتی ارز را از کشور خارج کرده‌ا‌ند.

این شرکت از سال گذشته با دایرکردن دفتر لوکس در خیابان اسفندیار، خیابان مهرداد در تهران و نیز با استفاده ابزاری از دختران جوان و برگزاری میهمانی‌های مخصوص برای سرمایه‌گذاران، با استفاده از عدم تعادل ذهنی سوژه‌ها و با انواع فریب‌ها از جمله وعده سوددهی بالا، طعمه‌های خود را راغب به سرمایه‌گذاری در پروژه‌های سرمایه‌گذاری ارز‌های دیجیتالی می‌کنند.

منبع: روزنامه شرق
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

گزارش بورس امروز ۵ فرودین ۱۴۰۲

سال ۱۴۰۲؛ توافق می‌شود؟ جنگ می‌شود؟ یا ایران و روسیه پیمان می‌بندند؟

تیم اقتصادی رییسی هیچ راهبردی برای برون‌رفت از بحران‌ها ندارد

فیلم/ گزارش خبرگزاری فرانسه از زنان ایرانی در آزادی

عکس/ تصویر کمتر دیده شده از فیروزه همسر سابق رجوی

شاخص کل بورس پس از ۳۱ ماه در مرز ۲ میلیون واحد

ویدیو/ متلک تندوتیز میثاقی به تاج روی آنتن زنده

عکس/ تهران عجیب و آلوده در ۵ فروردین ۱۴۰۲

چگونه قیمت‌ها در بازار خودرو دو برابر شد؟

تصاویری جذاب و جدید از پشت‌صحنه جیران

وضعیت چک‌های وصول شده در بهمن ماه ۱۴۰۱

ادعای آمریکا درباره ایران و ترس منطقه از تشنج

آمریکا به دنبال جنگ با ایران نیست

ادعای سخنگوی پنتاگون درباره حمله پهپاد‌ها به دیرالزور

هشدار وزارت به خریداران ویلا در سفر‌های نوروزی

‏فیلم/ شوخی آقای مجری با ارزش واحد پولی

راستی‌آزمایی آمار اشتغال دولت؛ واقعا یک میلیون شغل ایجاد شد؟

کدام خودرو‌ها در بورس پرسرعت پیش رفتند؟

دستمزد‌ها پایین است، کارگران رغبتی به کار در کارخانه‌ها ندارند

کاسبی از رنگ سفید و آبی دلار در بازار ایران

آیا آغاز یک سال عالی برای بورس رقم می خورد؟

ماجرای تخم‌مرع‌های ۳.۵ میلیون تومانی + عکس

تعیین زمان ثبت‌نام مجدد متقاضیان خودرو‌های داخلی

نفت برنت به زیر ۷۰ دلار سقوط می‌کند؟

چگونه کارت سوخت المثنی بگیریم؟

بازگشت طلا به بالای مرز ۲ هزاردلاری!

رشد ۱۰۷ درصدی تیبا صندوقدار + نمودار

عوامل تاثیر گذار بر تعیین نرخ ارز‌ها