تاریخ انتشار: ۱۶:۳۴ - ۰۹ مهر ۱۳۹۹
در جلسه علنی مجلس مطرح شد:

انتقاد از نحوه مدیریت دولت در بورس

عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی همچنین از نحوه مدیریت دولت در ریزش بورس انتقاد کرد.

مصطفی طاهری

اقتصاد۲۴ - مصطفی طاهری در جلسه علنی صبح امروز (چهارشنبه) مجلس شورای اسلامی در تذکری اظهار کرد: این روز‌ها بحث اقتصادی زیاد می‌شود و این موضوع مطرح می‌شود که ریشه مشکلات چیست تا کجا ادامه دارد چه زمانی حل می‌شود.

وی ادامه داد: ما در چند ماهی که در مجلس شورای اسلامی بودیم با گفت‌وگوی با وزرا به این نتیجه رسیدیم که ریشه‌دارترین مشکل این است که هماهنگی‌هایی که باید در دولت انجام شود، انجام نمی‌شود در واقع نخ تسبیح پاره شده و دود این ناهماهنگی به چشم مردم می‌رود.

مصطفی طاهری نماینده مردم زنجان، در مجلس در حاشیه جلسه علنی تصریح کرد:در تابستان که روند شاخص بورس رو به افزایش بود به وزیر اقتصاد تذکر دادم که چرا وضعیت بورس این گونه است، چون هیچ شاخصی برای افزایش بورس وجود ندارد و این غیرطبیعی است.گفتند نظر رئیس جمهور این است و باید این کار را بکنیم. گفتم این کار درست نیست وقتی همه چیز مشخص است و همه تذکر می‌دهند، بالاخره این شاخص فرو می‌ریزد. در حال حاضر می‌بینید علت اصلی کاهش شاخص بورس بی مدیریتی دولت است.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار