تاریخ انتشار: ۲۲:۱۸ - ۱۲ مهر ۱۳۹۹

سرمربی النصر: هر دو تیم شایسته حضور در فینال بودند

سرمربی تیم فوتبال النصر می‌گوید هم تیم خودش و هم پرسپولیس شایسته حضور در فینال لیگ قهرمانان آسیا بودند.

سرمربی النصر

  اقتصاد۲۴ - روی ویتوریا، سرمربی تیم فوتبال النصر عربستان شنبه شب در نشست خبری پس از بازی با پرسپولیس اظهار کرد: این یک بازی دشوار برای هر دو تیم بود. هر دو تیم موقعیت‌های فراوانی داشتند و این فوتبال است. به بازیکنانم تبریک می‌گویم که نمایش خیلی خوبی از خود به جای گذاشتند، ولی نتوانستیم کار را به پایان برسانیم.

او ادامه داد: ما به زمان احتیاج داریم تا از این بازی‌ها درس بگیریم. این تیم قدرتمندی است که می‌تواند با در کنار هم بودن آینده درخشانی داشته باشد. ما این بازی را نبردیم، اما از لحاظ رشادت و جنگندگی برنده بودیم.

ویتوریا افزود: هدف ما پیروزی در بازی بعدی است. می‌خواهیم استراحت کنیم. هر دو تیم اینجا سه روز یک بار بازی کردند و تمام توان خود را در زمین بازی ارائه دادند. هر دو تیم شایسته حضور در این آخرین بازی بودند. اگر تصمیم با من بود، به هیچ‌وجه تیم‌ها را مجبور به بازی سه روز در میان نمی‌کردم.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار