تاریخ انتشار: ۱۶:۲۵ - ۱۶ مهر ۱۳۹۹

عاملان درگیری در پاساژ علاءالدین دستگیر شدند

رئیس پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ از دستگیری پنج نفر از عاملان نزاع و درگیری در پاساژ علاءالدین که ضمن اخلال در نظم عمومی و تخریب اموال خصوصی باعث ایجاد رعب و وحشت در خیابان جمهوری شده بودند، خبر داد.

عاملان درگیری در پاساژ علاءالدین

اقتصاد۲۴ - سردار علی ذوالقدری افزود: به دنبال دریافت پرونده‌ای مبنی بر درگیری و نزاع دسته جمعی و تخریب شیشه‌های پاساژ علاءالدین، پیگیری موضوع در دستور کار مأموران پایگاه هشتم پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ قرار گرفت.

وی ادامه داد: مأموران با انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی و تعقیب و مراقبت‌های شبانه روزی، محل اختفای متهمان را شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی و در یک عملیات ضربتی روز گذشته آن‌ها را دستگیر کردند.

ذوالقدری گفت: این پنج متهم به علت اختلافات شخصی در پاساژ علاءالدین اقدام به درگیری و نزاع دسته جمعی کرده بودند و چندین مغازه را در این پاساژ تخریب کردند، آنان دارای سوابق متعددی از جمله مشارکت در نزاع دسته جمعی منجر به ضرب و جرح، اخلال در نظم عمومی، حمل سلاح، زورگیری و حتی سرقت گوشی‌های موبایل شهروندان هستند.

رئیس پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ افزود: براساس دستور قاضی پرونده و در راستای عبرت آموزی مخلان نظم و امنیت عمومی مقرر شد، این افراد در محل وقوع نزاع با حضور متهمان و در مقابل چشم شهروندان صحنه‌هایی از شرارت این افراد شرور بازسازی شود.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار