تاریخ انتشار: ۲۱:۳۲ - ۲۵ مهر ۱۳۹۹

حمله با چاقو در پاریس

پلیس فرانسه شامگاه جمعه از حمله با سلاح سرد در شهر پاریس، پایتخت این کشور خبر داد. در همین ارتباط، رسانه‌های فرانسه گزارش دادند که دادستان کل متخصص مسائل مقابله با تروریسم برای تحقیق در این حادثه به محل حادثه احضار شده است. برخی منابع احتمال می‌دهند این حمله تروریستی بوده است. گفته می‌شود فرد مهاجم به مقتول از ناحیه سر حمله کرده و او پس از انتقال به بیمارستان به دلیل شدت جراحات وارده فوت کرده است. بعضی گزارش‌ها حاکی است مهاجم سر قربانی را از بدن جدا کرده است.

پلیس فرانسه

اقتصاد۲۴ -  پلیس فرانسه اعلام کرد که یک نفر مهاجم را که با سلاح سرد اقدام به حمله به فردی در حومه پاریس کرده بود، از پای درآورده است.

 پلیس فرانسه شامگاه جمعه از حمله با سلاح سرد در شهر پاریس، پایتخت این کشور خبر داد.
بیشتر بخوانید:فرانسه حمله الهام گرفته از ۱۱ سپتامبر را خنثی کرد
به گفته پلیس فرانسه، یک مهاجم ناشناس با چاقو به یک نفر در حومه پاریس حمله کرده و وی را به قتل رسانده است. نیرو‌های پلیس برای متوقف کردن فرد مهاجم، به او شلیک کرده‌اند.

در همین ارتباط، رسانه‌های فرانسه گزارش دادند که دادستان کل متخصص مسائل مقابله با تروریسم برای تحقیق در این حادثه به محل حادثه احضار شده است. برخی منابع احتمال می‌دهند این حمله تروریستی بوده است.

گفته می‌شود فرد مهاجم به مقتول از ناحیه سر حمله کرده و او پس از انتقال به بیمارستان به دلیل شدت جراحات وارده فوت کرده است. بعضی گزارش‌ها حاکی است مهاجم سر قربانی را از بدن جدا کرده است.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار