تاریخ انتشار: ۱۵:۳۸ - ۰۷ آبان ۱۳۹۹

دفاع نماینده مجلس از سخنانش علیه روحانی

یک نماینده منتقد دولت با دفاع از اظهارات خود و دیگر مخالفان دولت در حمله به روحانی، می‌گوید که ما در فضای ملتهب جامعه با انتقاداتمان نسبت به روحانی، ضربه‌گیر دولت شدیم.

دفاع نماینده مجلس از سخنانش علیه روحانی

اقتصاد۲۴ - چند هفته پیش را باید دوران تقابل تمام‌عیار برخی نمایندگان اصولگرای مجلس یازدهم با حسن روحانی، رئیس‌جمهور دانست، تقابلی که انتظار می‌رفت با سخنان رهبری در حمایت از دولت به پایان برسد، اما نمایندگان مخاطب رهبری ظاهرا با شرط و شروط حاضر به سکوت شده‌اند.

علی‌اصغر عنابستانی، نماینده سبزوار چندی پیش در توییتی خطاب به روحانی نوشته بود که: «کشور به حال خود رها شده و مردم در تامین مایحتاج خویش درمانده‌اند و زیر خط فقر درست و پا می‌زنند. رئیس‌جمهور در بند حفظ ریش خویش است! اف بر تو باد که ملتی را شرمنده کرده‌ای.» در ادامه، مجتبی ذوالنوری رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نیز به جز تهدید به استیضاح، از اعدام رییس‌جمهور سخن گفت و نوشت: «اگر برای توجیه مذاکره با دشمن، علت صلح امام حسن با معاویه را خواست اکثر مردم از امام ذکر می‌کنید! امروز اکثریت قاطع ملت ایران به کمتر از عزل و مجازات شما راضی نمی‌شوند؛ با منطق شما، رهبر انقلاب باید دستور دهند هزار بار شما را اعدام کنند تا دل مردم عزیز راضی شود.»

همچنین در روزی که اردشیر مطهری، نماینده گرمسار به‌عنوان مخالف وزیر صمت در مجلس سخنرانی کرد، خطاب به حسن روحانی گفت: آقای رییس‌جمهور که خودت را مخفی کردی آیا می‌دانی مردم می‌گویند خدا روحانی را لعنت کند؟! علاوه بر آن، محمدتقی نقدعلی نماینده خمینی‌شهر و یکی از منتقدان جدی حسن روحانی، سخنان رییس‌جمهور نیز در خصوص مکانیسم ماشه را اجرای شوی تلویزیونی دانست و گفت: این برخورد بیشتر شبیه تبلیغات چیپس و پفک در صدا و سیما بود.

پس از تمام این تقابل‌ها، چندی پیش رهبر انقلاب در نخستین دیدار حضوری خود با اعضای ستاد ملی مدیریت کرونا «هتک حرمت» رییس‌جمهور را حرام خواند. ایشان در ادامه عنوان کردند: «انتقاد با هتک حرمت تفاوت دارد ضمن اینکه امروز کشور بیش از هر زمان دیگری به همکاری و اتحاد و انسجام نیاز دارد.» پس از این سخنان رهبری نیز واکنش نمایندگان هتاک و حامیان و اطرافیان آن‌ها نیز جالب توجه بود چرا که عده‌ای از آن‌ها نه تنها به اشتباه خود اذعان نکردند بلکه با تفسیر به رای سخنان رهبری تلاش کردند این سخنان را در راستای مواضع خود تحلیل کنند.


بیشتر بخوانید: دیدگاه متفاوت کیهان با نظر رهبر انقلاب: هتک حرمت مسئولان بد است، اما ...


حمایت رهبری از دولت یک ایثار بزرگ بود

محمدتقی نقدعلی نماینده خمینی‌شهر در واکنش به سخنان رهبر انقلاب گفت: ارزیابی بنده این است که مقام معظم رهبری به‌عنوان امام و پدر جامعه به‌خاطر مصالح عمومی کشور سپر بلای این دولت ضعیف شده‌اند، چراکه این دولت همانند طفلی که هر روز به زمین می‌خورد نیاز به حمایت دارد.

این نماینده اصولگرای مجلس یازدهم می‌گوید: صحبت‌های اخیر رهبر انقلاب در حمایت از دولت یک ایثار بزرگ بود و از ایشان غیر از این هم انتظار نمی‌رفت.

شاید دولت بتواند جبران مافات کند

وی تصریح کرد: این همه اعتراض و نارضایتی که در بین مردم و حتی رای‌دهندگان به رییس‌جمهور وجود دارد ریشه در سوءمدیریت دولت دارد. وقتی این شرایط در جامعه بالا گرفت، امام جامعه خود را ضربه‌گیر دولت کرد آن هم به‌خاطر مصالح کلان کشور. مقام معظم رهبری با این اظهارنظر، فرصت دیگری به دولت دادند تا در ادامه عمر کاری خود بلکه بتواند جبران مافات کند و قصور و تقصیر‌ها را ولو اندکی بررسی و فضا را به نفع مردم تغییر دهد.

من و همکارانم ضربه گیر دولت شدیم

نقدعلی در پاسخ به اینکه اگر به قبل برگردید آیا باز هم همان اظهارنظر‌ها را نسبت به رییس‌جمهور می‌کنید؟ گفت: در آن فضا و در آن ظرف آن‌قدر فضا ملتهب بود که بنده و همکاران بزرگوارم با اظهارنظر‌های خود ضربه‌گیر دولت شدیم. ما با حرف‌هایمان در قالب تخلیه فضای اعتراضی جامعه ظاهر شدیم. یعنی خود را سوپاپ کردیم تا مردم بدانند کسانی هستند که ندای اعتراضات آن‌ها را بشنوند و به گوش دولت برسانند. در مجموع کار ما به نفع دولت بود.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس اظهار داشت: مقام معظم رهبری معتقدند اعتراض و انتقاد نباید در قالب توهین باشد و ما هم این را قبول داریم و تمکین می‌کنیم.

این نماینده معترض به دولت در پاسخ به اینکه آیا در این باقی‌مانده عمر دولت دوازدهم مراعات دولت را در کلام خود خواهد کرد؟ گفت: هرچند این موضوع بیشتر به یک آرزو شبیه است، اما آرزو بر جوانان عیب نیست و امیدوارم این فرصتی که رهبر معظم انقلاب به آقای روحانی دادند موجب تغییر در عملکرد و روش او شود.

 

منبع: رویداد۲۴ 

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع موتورسیکلت در بازار امروز + جدول

قیمت انواع گوشی موبایل سامسونگ، شیائومی و نوکیا + جدول

قیمت انواع زعفران + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز چهارشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۴ + جدول

عکس/ بختیار اولین رئیس ساواک ۷۴ سال پیش در حال آموزش تیراندازی به فرزندش

عکس/ ظاهر دیده نشده محمدرضا پهلوی و فوزیه ۸۱ سال پیش در بازدید از یک مرکز خیریه

عکس/ دیدار آملی لاریجانی با خانواده سرداران شهید سلامی و رشید

عکس/ چهره باورنکردنی مجری عشق ابدی در دهه شصتی با مانتوی اپل دار

عکس/ آماری هولناک از آخرین وضعیت سد‌های تامین کننده آب تهران

عکس/ سلفی بامزه مجید یاسر و دخترش با ژست صمیمی

عکس/ دیدار رئیس جمهور با آیت‌الله سعیدی

عکس/ تغییر چهره باورنکردنی پسر مهراب قاسم‌خانی در اوج جوانی

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

فیلم/ یک مار وسط برنامه صداوسیما مهمان زن را نیش زد!

ثبت دمای ۵۰ درجه و بالاتر در ۹ شهر خوزستان

عکس/ پست عاشقانه ملیکا شریفی‌نیا برای آقای بازیگر

فیلم/ پاسخ سردار وحیدی به احتمال دوباره جنگ

عکس/ دانش‌آموزان ایرانی در المپیاد جهانی فیزیک گل کاشتند

پشم شویی سنت کهن عشایر ارسباران

ماجرای توزیع ۱۰۰ تن کالا میان اتباع غیرمجاز افغانستانی

فرمانده کل ارتش پیغام داد

وزیر خارجه انگلیس تهران را تهدید کرد!

فیلم/ تصاویر جدید از برخورد موشک‌های ایران به پالایشگاه حیفا

عکس/ پرچم ایران در سریال مختارنامه جلب توجه کرد

فیلم/ تغییر چهره بهمن هاشمی بعد از کاشت مو و عمل زیبایی

اسطوره کشتی کج درگذشت

فیلم/ تنبیه شدید و عجیب وزیر نیرو برای برخی مردم!

فیلم/ درگیری مردم سیستان با انواع بیماری در پی طوفان‌های گرد و خاک

آتش‌سوزی مرگبار در ترکیه+ عکس

مهلت خرید اوراق بیمه سهام تغییر کرد

فیلم/ حضور رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح در مراسم چهلم شهید باقری

فیلم/ واکنش وحیدی به ادعای نقش عامل نفوذی در لو رفتن جلسه سران قوا

عکس/ حضور سردار قاآنی و فرمانده‌کل ارتش و سپاه در مراسم چهلم سرلشکر باقری

فیلم/ اظهارات تازه عراقچی در خصوص غنی سازی اورانیوم

فیلم/ تالاب انزلی آتش گرفت

جمال وارنر بازیگر مشهور آمریکایی غرق شد

عکس تکان‌دهنده از کودک فلسطینی روی جلد مجله دیلی اکسپرس

عکس/ آبشار نوژیان لرستان جوش‌وخروش آب میان جنگل

ستاره اهل آلبانی به استقلال قیمت داد

عکس دیده نشده از ساختمان شرکت اتو ایران ۷۴ سال پیش در خیابان سعدی تهران

عکس/ نمایی بی نظیر از عمارت مسعودیه تهران ۱۳۴ سال پیش با معماری خاص

عکس/ دیدار عراقچی با خانواده شهید محمد باقری

فیلم/ فقط ۹ درصد مصرف آب در بخش خانگی است

عکس لو رفته از بشار اسد در مسکو

جاده چالوس مسدود می‌شود

دختران هندبال ایران پنجم آسیا شدند

هادی ساعی رئیس آکادمی تکواندو آسیا شد

وضعیت هوای پایتخت دوباره قرمز شد

واکنش پاکستان به مذاکرات ایران و اروپا در استانبول

فیلم/ مشاهده یک قلاده خرس قهوه‌ای در ارتفاعات فیروزکوه

عکس/ گپ و گفت سردار قاآنی با فرمانده جدید هوا و فضا

قیمت روز زعفران + جدول

قیمت انواع موتور سیکلت در بازار + جدول

زمان و مکان دقیق مذاکرات ایران و اروپا اعلام شد

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

آتش‌سوزی گسترده در دامنه‌های کوه سنندج

عکس/ صف خرید مخزن آب در مولوی تهران

خودکشی راننده متخلف پس از به آتش کشیدن مامور پلیس راه

فیلم/ خروج اثاثیه اتباع افغان از مرز ماهیرود

سودآورترین خودرو‌های داخلی برای خرید

درخواست استقلال برای تعویق سوپرجام

زائران کربلا چطور ارز اربعین بگیرند؟