تاریخ انتشار: ۱۲:۲۸ - ۱۵ آبان ۱۳۹۹

دلار‌هایی که بی مشتری ماندند!

بانک مرکزی در پنج روز کاری هفته دوم آبان ماه (از هشتم تا ۱۴ آبان ۱۳۹۹) روزانه به طور متوسط ۶۵ میلیون دلار ارز به صورت اسکناس در «بازار متشکل معاملات ارزی» در نرخ‌های حاشیه بازار عرضه کرده است.

کاهش قیمت دلار

اقتصاد۲۴ - طبق اعلام این بانک به رغم این میزان عرضه و امکان خرید هر صرافی به میزان ۵۰۰ هزار دلار در بازار مذکور، از میزان عرضه طی مدت یاد شده، در مجموع فقط حدود ۱۱ میلیون دلار توسط صرافی‌ها خریداری شده است که این امر حاکی از فقدان تقاضای موثر در بازار برای ارز به صورت اسکناس است.

همچنین گزارش‌های دریافتی از سامانه نیما حاکی از این است که در مدت مشابه حدود ۵۴۶ میلیون دلار ارز به صورت حواله توسط صادرکنندگان در سامانه نیما عرضه شده است.


بیشتر بخوانید: قیمت دلار افت کرد


طبق این گزارش، بانک مرکزی در راستای ساماندهی به بازار ارز که یکی از وظایف تعریف شده برای این بانک است، از ۲۱ مهر سال جاری تصمیم گرفت در پی افزایش‌های اخیر در بازار ارز برای کنترل این امر، روزانه ۵۰ میلیون دلار به عنوان بازارساز در بازار متشکل ارزی عرضه کند.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار