اقتصاد۲۴ - در حال حاضر بسیاری از شرکتها و کارخانههای بزرگ، تامین غذای با کیفیت پرسنل را بعنوان یکی از الویتهای اصلی خود قرار داده اند این در حالی است که رویکرد قدیمی در پخت غذا همواره هزینههای گزافی را برای این شرکتها به همراه دارد، اما تجربه ثابت کرده استفاده از تجهیزات روز و فناوریهای نوین در پخت غذامی تواند علاوه بر افزایش کیفیت غذا و تامین سلامت افراد جامعه، هزینههای طبخ غذا را نیز به طور چشمگیری کاهش دهد.
در این راستا چهارمین نمایشگاه تخصصی بین المللی تجهیزات آشپزخانه صنعتی، رستوران، فست فود، کافیشاپ، قنادی، هتل و صنایع وابسته با هدف آشنایی با تجهیزات آشپزخانههای صنعتی برای پخت غذا با کیفیت مطلوب برگزار میشود که این موضوع با توجه به شیوع گسترده ویروس کرونا از اهمیت ویژهای برخوردار است.
براساس این گزارش، نمایشگاه مذکور با حضور نمایندگان شرکتهای معتبر خارجی برای ارایه تکنولوژیهای جدید در صنعت تجهیزات آشپزخانه صنعتی، کترینگ و کافی شاپ برگزار خواهد شد. همچنین در راستای کاهش هزینههای تولید غذا برای واحدهای بزرگ راهکارهایی از سوی اساتید بین المللی طبخ و تولید غذا پیش بینی شده که تحت عناوینی همچون کاهش تا ٣٠ درصدی هزینهها، مدیریت استاندارد آشپزخانه، استاندارد سازى غذا و استاندارد سازى منابع انسانى ارائه خواهد شد
لازم به ذکر است، این نمایشگاه از۱ تا ۴بهمن ماه توسط شرکت مبادلات نوین هزاره سوم و با حضور بیش از۸۲ شرکت در مجموعه نمایشگاهی شهرآفتاب برگزار میشود.
منبع: اخبارفولاد