تاریخ انتشار: ۰۹:۳۴ - ۲۲ آبان ۱۳۹۹

طعنه روزنامه جمهوری اسلامی به حسین شریعتمداری

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:این روزها هر کسی به سلیقه خودش برای بازگشتن دولت آینده آمریکا به برجام،‌ شرط ویژه می‌گذارد. عقلای قوم گفته‌اند دولت آمریکا اگر می‌خواهد با ایران مذاکره کند، اول باید بدون قید و شرط به برجام برگردد ولی افرادی برای اینکه مخالفت خود با این شروط عقلائی را نشان دهند، گفتند و نوشتند قبل از اینها باید ترامپ و عاملان ترور شهید سردار سلیمانی قصاص شوند تا نوبت به بازگشت برجام برسد.
طعنه روزنامه جمهوری اسلامی به حسین شریعتمداری
اقتصاد۲۴ -اینکه آمران و عاملان ترور سردار شهید قاسم سلیمانی باید قصاص شوند حرف درستی است، اما این قصاص را شرط بازگشت به برجام قرار دادن، در واقع نوعی تعلیق به محال است که فقط با هدف ایجاد مانع برای آن شرطی که عقلای قوم گذاشته‌اند مطرح می‌شود.پیش از این حسین شریعتمداری نوشته بود شرط بازگشت بایدن به برجام،قصاص ترامپ است.
بیشتر بخوانید:شرط حسین شریعتمداری برای مذاکره با بایدن
 
منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار