تاریخ انتشار: ۱۰:۵۳ - ۲۴ آبان ۱۳۹۹

طارمی و رونالدو روی جلد روزنامه پرتغالی +عکس

مهدی همچنان مورد توجه رسانه‌های پرتغالی هستند.

طارمی و رونالدو روی جلد روزنامه

اقتصاد۲۴ - روزنامه اوجوگو امروز روی جلد خود درباره رقابت مهدی طارمی و تونی مارتینز در خط حمله پورتو نوشت. اوجوگو نوشت که ماتادور‌ها به صحنه فراخوانده شدند و از رقابت ۲ ستاره اصلی پورتو نوشت. مهدی طارمی در بازی هفته گذشته پورتو مقابل پورتیموننزه وارد بازی شد و توانست در کمتر از ۱۵ دقیقه برای تیمش گلزنی کند.

گل او باعث شد تا رسانه‌های پرتغالی به تمجید از او بپردازند. طارمی با این گل به تیم منتخب هفته پرتغال نیز رسید.


بیشتر بخوانید: طارمی و رفقا در راه منچستر +عکس


پورتو در شنبه آینده در جام حذفی میهمان «فبریل دو باریرو» خواهند رفت و طارمی می‌تواند در ترکیب اصلی قرار گیرد. البته تونی مارتینز نیز در نیمکت پورتو دیده می‌شود و باید دید چه کسی به ترکیب اصلی خواهد رسید. به نظر می‌رسد با توجه به بازی‌های گذشته طارمی شانس اول بازی در جدال جام حذفی پورتو باشد.

عکس رونالدو هم روی جلسه این نشریه به چشم می‌خورد.

طارمی و رونالدو روی جلد روزنامه

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار