تاریخ انتشار: ۱۳:۳۳ - ۲۵ آبان ۱۳۹۹

دروازه‌بان استقلال بالاخره جدا شد

دروازه‌بان استقلال با جدایی یک ساله از این تیم به صورت قرضی راهی آلومینیوم اراک شد.

 جدایی پورحمیدی از استقلال

اقتصاد۲۴ - حسین پورحمیدی، دروازه بان استقلال که با ورود مظاهری در فصل جدید به عنوان دروازه بان سوم این باشگاه شناخته می‌شد، بعد از جلسه با مسئولان باشگاه برای جدایی به توافق رسید. طبیعی بود که این دروازه بان جوان با حضور حسینی و مظاهری امیدی برای قرار گرفتن در چارچوب دروازه استقلال نداشت.

پورحمیدی با گرفتن رضایت مسئولان باشگاه استقلال به صورت توافقی، با توجه به داشتن قرارداد یک ساله از این تیم جدا شد تا به صورت قرضی راهی تیم دیگری شود.


بیشتر بخوانید: شیخ دیاباته به ترکیب اصلی استقلال می‌رسد


آلومینیوم اراک مقصد جدید این دروازه بان جوان خواهد بود که پورحمیدی به صورت قرضی تا پایان فصل در ترکیب این تیم به میدان خواهد رفت.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار