تاریخ انتشار: ۱۶:۰۳ - ۲۵ آبان ۱۳۹۹

تست‌های ۲۰ دقیقه‌ای کرونا به زودی وارد می‌شود

وزیر بهداشت، از ورود تست‌های تشخیص سریع برای شناسایی موارد مثبت کرونا در آینده نزدیک خبر داد. تست‌های ۲۰ دقیقه‌ای کرونا به زودی وارد می‌شود

تست‌ها کرونا

اقتصاد۲۴ - سعید نمکی، بعد از ظهر یکشنبه در نشست مشترک با رئیس جمعیت هلال احمر، از ورود تست‌های تشخیص سریع در آینده نزدیک به چرخه شناسایی بیماران کرونایی خبر داد و گفت: با ورود این تست‌ها روند شناسایی و ثبت بیماران جدید سرعت می‌گیرد.

وی با اعلام اینکه آمار روزانه تست‌های تشخیص کرونا به ۱۰۰ هزار مورد خواهد رسید، افزود: با انجام روزانه ۱۰۰ هزار تست، روند تشخیص و شناسایی بیماران سرعت می‌گیرد.

نمکی ادامه داد: تست‌های تشخیص سریع هم تولید داخل است و هم از کشور کره جنوبی وارد خواهد شد.


بیشتر بخوانید: آخرین آمار فوتی‌ها و مبتلایان به کرونا در کشور امروز یکشنبه ۲۵ آبان ۹۹


وی افزود: با تست‌های جدید، حداکثر ظرف ۲۵ دقیقه وضعیت مثبت یا منفی بودن آزمایش افراد مشکوک، مشخص می‌شود.

وزیر بهداشت، همچنین به قرنطینه خانگی افراد مثبت اشاره کرد و گفت: این اقدام با همکاری وزارت ارتباطات انجام خواهد شد.

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار