تاریخ انتشار: ۱۲:۳۱ - ۰۱ آذر ۱۳۹۹
بازدید مدیران ارشد بورس کالا از پالاشگاه روغن‌سازی تهران

عرضه تمامی محصولات ایرانول در بورس

سید جواد جهرمی معاون عملیات و نظارت، عباس یعقوبی مدیر عملیات بازار و سید داود آذر شب کارشناس نظارت بر بازار بورس کالای تهران روز چهارشنبه (۲۸ آبان) به همراه رزاقی مدیر عامل شرکت نفت ایرانول و قاسمی معاون مالی شرکت از پالایشگاه روغن سازی تهران بازدید کردند.

بازدید از ایرانولاقتصاد۲۴ -دربازدید جمعی از مسئولان بازاربورس کالا از پالایشگاه روغن سازی تهران برضرورت عرضه تمامی محصولات ایرانول در بورس تاکید شد .

در راستای اهداف مدیریت عامل شرکت برای توسعه شفافیت در تمامی ابعاد، فرآیند پذیرش کلیه محصولات قابل عرضه ایرانول در بورس کالا نهایی شده و از هفته جاری قابل عرضه خواهد بود؛ از این رو مدیران ارشد بورس کالای تهران با برگزاری جلسه‌ای با مدیر عامل و معاون مالی ایرانول به گفتگو و تعامل در این خصوص پرداختند.

همچنین در حاشیه این جلسه بازدیدی از خط تولید و تجهیزات پالایشگاه روغن سازی ایرانول در تهران صورت گرفت.

منبع: ایلنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار