تاریخ انتشار: ۰۶:۲۸ - ۰۵ آذر ۱۳۹۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
امید‌های نوسان‌گیران رنگ باخت

عامل ریزش دلار

چهارمین روز هفته، زمانی برای نزول قیمت دلار و سکه بود؛ هر دو دارایی به سوی نقاط حمایتی جدیدی حرکت کردند و فشار فروش به اندازه‌ای در بازار زیاد بود که کمتر کسی حتی به‌دنبال خرید‌های کوتاه‌مدت بود. دیروز، اسکناس آمریکایی تا ساعت ۳ بعدازظهر ۶۵۰ تومان از ارزش خود را از دست داد و با از دست دادن خط ۲۵ هزار و ۵۰۰ تومانی تا بهای ۲۵ هزار و ۱۵۰ تومان پایین رفت.

 ریزش دلار

  اقتصاد۲۴ -  به گفته اکثر فعالان، یکی از مهم‌ترین عواملی که موجب شد دلاربازان در روز سه‌شنبه با قدرت در موقعیت فروش قرار بگیرند، پذیرش ضمنی ترامپ مبنی‌بر شکست در انتخابات آمریکا بود.

 نوسان‌گیران در روز‌های قبل عموما سعی می‌کردند با جوسازی پیرامون خبر‌های ترامپ و وکلای او پیرامون تقلب در انتخابات آمریکا، تا حدی خریداران را در بازار نگه دارند، ولی پذیرش ضمنی شکست توسط ترامپ، آب سردی بود که خبر‌های داغ مربوط به انتخابات که توسط نوسان‌گیران برجسته می‌شد را بی اثر کرد.
بیشتر بخوانید:آخرین قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت طلا امروز سه شنبه ۴ آذر ۹۹ + جدول
در چنین شرایطی نوسان‌گیران باید به‌دنبال خبر دیگری باشند که با استفاده از آن بتوانند در برابر افت قیمت‌ها مقاومت کنند. آن‌ها احتمالا در روز‌های بعد، بیشتر بر روی این موضوع تمرکز خواهند کرد که شرایط برای بازگشت آمریکا به برجام فراهم نیست و دو کشور در سال جاری مذاکره‌ای نخواهند کرد. درهمین شرایط کنونی، عده‌ای از افزایشی‌های بازار سعی می‌کنند احتمال درگیری حتی محدود نظامی را برجسته کنند. با این حال، به‌نظر می‌رسد بازار تنها در صورتی به اخبار توجه خواهد کرد که اطمینان زیادی از وقوع آن خبر داشته باشد. شایعات و گمانه‌زنی‌ها دیگر به اندازه ماه‌های قبل، نمی‌توانند قیمت دلار را از خود متاثر کنند.

در این میان، بازارساز می‌تواند با بالا بردن درجه ثبات در بازار به‌دنبال این باشد که در میان مدت، قیمت‌ها را در مسیر نزولی نگه دارد. صرافی‌های بانکی حدود ساعت ۳ بعدازظهر دیروز، دلار را با قیمت ۲۵ هزار و ۵۰ تومان به فروش می‌رساندند که تنها ۱۰۰ تومان با نرخ بازار فاصله داشت. چنین قیمت‌گذاری‌ای نشان می‌دهد که بازارساز به‌دنبال افت کم دامنه و کم هیجان قیمت دلار است، چرا که به احتمال زیاد تصور می‌کند، این الگوی افت می‌تواند ثبات بیشتری داشته باشد. پس از مشخص شدن نتایج انتخابات آمریکا، دلار به یکباره افت زیادی را تجربه و چند کانال افت کرد؛ با این حال پس از آن با سرعت زیادی افزایشی شد.

به‌نظر می‌رسد، تجربه چنین نوسان رفت و برگشتی موجب شده است که بازارساز با آرامش و بدون عجله خاصی، دلار را در زمین کاهشی قرار دهد. در روز‌های اخیر، هر زمان قیمت دلار افت کرده است، برگشت به سوی نرخ‌های بالاتر هم آرام بوده است و البته این افزایش‌ها تداوم هم نیافته است.

با اینکه روند قیمت دلار در روز‌های اخیر کاهشی بوده است، نباید از خاطر برد که همچنان سرعت رشد نقدینگی طبق آخرین آمار‌ها بالا بوده است و در صورت ادامه این وضعیت، قیمت دلار هم به‌رغم اخبار خوب افت بیشتری را تجربه نخواهد کرد. راه‌حل اول کنترل نوسان دلار، مدیریت نقدینگی است.
معامله‌گران سکه فروشنده شدند

افت شدید قیمت دلار در روز سه‌شنبه موجب شد که بازیگران بازار سکه هم با قدرت بیشتری در موقعیت فروش قرار بگیرند. روز گذشته فلز گرانبهای داخلی ۳۵۰ هزار تومان از ارزش خود را از دست داد و با نزول به زیر سطح ۱۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی به بهای ۱۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان رسید.

جدا از افت دلار، فلز گرانبهای داخلی تحت فشار سقوط اونس طلا در بازار‌های جهانی هم قرار داشت. در صورتی که اونس طلا به زیر مرز هزار و ۸۰۰ دلاری هم برود و دلار در روز چهارشنبه افزایش خاصی را تجربه نکند، می‌توان انتظار داشت که سکه حتی تا نزدیکی مرز ۱۱ میلیون تومانی هم افت کند. آنچه مسلم است بازیگران بازار سکه روز سه‌شنبه مقاومت زیادی کردند که قیمت دچار سقوط سنگینی نشود.

باید دید ریسک خرید سکه بازان در روز چهارشنبه جواب خواهد داد یا سکه به سطحی برخواهد گشت که در تمام طول پاییز تجربه نشده است.
منبع: دنیای اقتصاد
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بنده خدا
0
0
جمعه ۰۷ آذر ۱۳۹۹
نظر : دلالهای کفتار لاشخور
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

ایران لیتیوم دارد؛ پیامی استراتژیک به جهان/ گزارش بی‌سابقه وزارت صمت درباره ذخایر کشف شده لیتیوم

قیمت سکه و طلا امروز جمعه ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عربستان ۲۰۲۵؛ از میانجی گری میان ایران و آمریکا تا حل بحران اوکراین/ در عربستان انقلاب نخواهد شد، چون جوانان بن سلمان را دوست دارند/ پادشاهی سعودی مانند کره جنوبی مدرنیزه می‌شود

قیمت دلار و یورو امروز جمعه ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

زیدآبادی: دکتر پزشکیان! مملکت در حال فنا شدن است، می‌خواهی چه کنی؟

عکس/ حال و هوای مردم تهران در اسفند ۲۳ سال پیش

عکس/ نماز جماعت مسعود پزشکیان به همراه کارگران

عکس/ حضور پزشکیان در شهرک صنعتی قرچک

عکس/ حمل تابوت رضاخان ۸۰ سال پیش روی توپ جنگی

عکس/ سید حسن خمینی به دیدار مهدی کروبی رفت

عکس/ چهره باورنکردنی نصرالله معین در ۲۰ سالگی بدون عینک

عکس/ تیپ و چهرۀ جذاب یانگوم با کت و کیف چرم قرمز میلیون دلاری

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

جزئیات موافقت حماس برای آزاد کردن گروه جدیدی از اسرا

فیلم/ آیا کار‌های میلاد کرمی، بلاگر ارتفاع، واقعا خطرناک است؟

مازیار زارع: پرسپولیس برخلاف قبل چندان موقعیت نداشت

جدول لیگ برتر بعد از برد پرسپولیس مقابل ملوان

عکس/لاریجانی و سردار قاآنی در مراسم گرامیداشت شهیدان باکری

فیلم/گل دوم پرسپولیس به ملوان توسط دورسون دقیقه ۶۶

علت زلزله امروز تهران مشخص شد

کارشناسی داوری پرسپولیس-ملوان؛ اخراج یا پنالتی؟

اختتامیه شیرین پرسپولیس در ۱۴۰۳؛ موقتا در صدر

جواد یحیوی: خودم را تسلیم پلیس کردم

ناگفته‌های روحانی از ماجرای خرید اس ۳۰۰ از روسیه

پیش بینی بورس فردا شنبه ۲۵ اسفند ۱۴۰۳

چرا هر روز روی اعصاب مردم می‌روید؟

جمله مشترک دو امام جمعه درباره امکان دستیابی به سلاح هسته‌ای

ترکیه مدعی بازداشت ۵ مظنون به جاسوسی برای ایران شد

حسین موسویان: قرار بود به اقتصاد اول منطقه تبدیل شویم

عکس/آلودگی هوای تهران از ارتفاعات توچال

فیلم/گل اول پرسپولیس توسط علیپور در دقیقه ۱۶

فیلم/ضیافت افطار زلنسکی

انتقاد شدید آیت الله نوری همدانی از صداوسیما

مرد شماره ۲ داعش در عراق به هلاکت رسید

آیت الله محقق داماد: مگر هر واجبی باید در قانون بیاید؟

قالیباف: کالابرگ هر ماه پرداخت خواهد شد

عکس/ آهو خردمند در جوانی و تغییر چهره اش در ۸۲ سالگی

مقصد ثروتمندان برای زندگی ابدی کجاست؟

سقوط پاراگلایدر تفریحی در دریاچه مهارلو شیراز

احتمال بالای خداحافظی زودهنگام با طارمی در اینتر

حمایت علم الهدی از تجمعات مقابل مجلس

آمار پرسپولیس در بازی‌های خانگی این فصل

کانال‌های ایتا برای تجمع غیرقانونی مسدود شد

غایبان قطعی استقلال مقابل ذوب آهن در اصفهان

اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز اعلام شد

تهرانی‌ها منتظر هوای گرم

ماجرای قرارداد نجومی محسن تنابنده برای سریال پایتخت چیست؟

قلع و قمع درختان خیابان ولیعصر

خرید جهیزیه در آستانه سال ۱۴۰۴ چقدر هزینه دارد؟

چرا نباید ماهی قرمز بخریم؟

عکس/ سلفی متفاوت فرهاد مجیدی و مادرش در امارات

عکسی نایاب از خنده مستانه مظفرالدین‌شاه قاجار و پادشاه بلژیک ۱۳۰ سال پیش

عکس/ استوری خاص مه لقا باقری برای برادرش

عکس/ مشهد و دورنمای حرم امام رضا (ع) ۵۵ سال پیش از فراز آسمان

عکس/ شهر بسطام و دورنمای مقبره بایزید حدود ۱۳۰ سال پیش

عکس/ نمایی زیبا از پل خواجو اصفهان و زاینده رود پر آب

واکنش وزارت نفت به تحریم پاک نژاد

فیلم/ دیدار پزشکیان با خانواده شهدا در سفر به جنوب شرق تهران

نادر جهانبانی کیست؟/ از فرماندهی نیرو هوایی ایران تا بنیان‌گذاری تیم آکروجت تاج طلایی

فیلم/ لحظه وحشتناک حمله با قمه به کله پزی

فیلم/ بلاگر آشپز ماشینی به اداره پلیس احضار شد

عکس/ رونمایی نیوشا ضیغمی از مجسمه جالب خود

عکس/ زیبایی دروازه برفی تهران ۱۵۰ سال پیش و دوره ناصرالدین شاه