تاریخ انتشار: ۰۹:۴۷ - ۰۵ آذر ۱۳۹۹
سعدمحمدی خبر داد:

فروش بی‌سابقه بیش از ۲۳ هزار میلیارد تومانی در تاریخ شرکت مس

  دکتر اردشیر سعدمحمدی مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران گفت: کل فروش شرکت مس تا پایان آبان‌ماه سال جاری با همت و تلاش تمامی پرسنل صنعت مس به عدد ۲۳ هزار و ۸۵ میلیارد تومان رسید.

سعد محمدی اقتصاد۲۴- به گفته سعدمحمدی کل فروش سال گذشته شرکت مس برابر با ۲۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان بود در حالی که شرکت مس در هشت‌ماه سال ۹۹ موفق به فروش بیش از ۲۳ هزار میلیارد تومان شد.
 مدیرعامل شرکت مس با اعلام این خبر و با بیان این‌که فروش هشت‌ماهه شرکت ملی صنایع مس ایران در سال گذشته برابر با ۱۳ هزار و ۹۸۲ میلیارد تومان بوده است، افزود: این میزان فروش، رشد ۷۲ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال گذشته نشان می‌دهد.
وی افزود: همچنین شرکت ملی مس در آبان‌ماه موفق به کسب درآمد ۳ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد ۱۲۷ درصدی داشته است.


بیشتربخوانید:دستیابی به رکورد بالاترین حفاری اکتشافی طی ۷ سال اخیر


مدیرعامل شرکت مس تصریح کرد: میزان فروش شرکت مس در آبان‌ماه سال گذشته ۱۶۹۲ میلیارد تومان بوده است.
سعدمحمدی در پایان با تشکر از زحمات تمامی پرسنل صنعت به‌ویژه کارکنان امور فروش شرکت مس گفت: افزایش درامد شرکت مس برخلاف بسیاری از شرکت‌های دیگر تنها ناشی از نرخ تسعیر ارز نیست و بخشی از این افزایش درآمد بر پایه افزایش در تولید و فروش شکل گرفته است.
گفتنی است، اخیر اًرییس هیات عامل ایمیدرو در جلسه پایش شرکت مس از سوی ایمیدرو، افزایش درآمد و سود شرکت مس را تنها ناشی از نرخ تسعیر ارز ندانست و تاکید کرده بود بر پایه آمار افزایش ۴۰ درصدی سود شرکت مس، حاصل عملکرد واقعی و افزایش تناژ تولید و فروش است.

منبع: مس پرس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار