تاریخ انتشار: ۰۶:۰۰ - ۱۲ آذر ۱۳۹۹

بازداشت مدعی درمان کرونا با طب سنتی

دادستان عمومی و انقلاب نجف‌آباد گفت: فردی که بدون داشتن مجوز اقدام به برگزاری جلسات مختلف طب سنتی برای درمان کرونا در فضای سربسته کرده بود، به اتهام مداخله در امور پزشکی دستگیر شد.

درمان کرونا با طب سنتی

اقتصاد۲۴ - علی زارعی اظهار داشت: بر اساس گزارش شبکه بهداشت و درمان شهرستان نجف آباد فردی بدون رعایت پروتکل‌های بهداشتی طی اقدامی مداخله جویانه و مخالف با توصیه‌های بهداشتی در خصوص بیماری کرونا، اقدام به برگزاری جلسات مختلف طب سنتی در خصوص درمان این بیماری در محیط‌های سربسته و بدون رعایت پروتکل‌های بهداشتی کرده بود که مقام قضائی دستورات لازم در این ارتباط را صادر و مراتب به پلیس اطلاعات و اماکن ارسال شد.

وی افزود: طی بررسی مشخص شد مشارالیه دارای سوابق متعدد با موضوع دخالت و اشتغال در امر پزشکی بدون مجوز بوده است و پرونده جدید نیز با اتهام تهدید علیه بهداشت عمومی و دخالت در امر پزشکی بدون داشتن پروانه و مجوز در شعبه دوم دادیاری دادسرا تشکیل شد.


بیشتر بخوانید: فرد مدعی درمان کرونا با گلاب در مشهد بازداشت شد


دادستان عمومی و انقلاب نجف‌آباد با بیان اینکه این شخص به دلیل شکایت بیماران و مراجعه کنندگان برای چهارمین بار دستگیر شده است، بیان داشت: در آخرین مورد، فرزند خانواده شاکی اهل نجف آباد که مبتلا به کرونا شده بود، به دلیل استفاده از دارو‌های تجویزی این پزشک، پس از چهار روز جان خود را از دست داده است.

زارعی گفت: در حال حاضر متهم با معرفی کفیل آزاد شده و پرونده در حال رسیدگی و تکمیل تحقیقات است.

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار