تاریخ انتشار: ۰۷:۳۵ - ۱۸ آذر ۱۳۹۹

غول ژاپنی از مسیر پرسپولیس کنار رفت

سوان بلووینگز کره‌جنوبی در دیدار حذفی لیگ قهرمانان آسیا مقابل یوکوهاما ژاپن به پیروزی رسید و راهی مرحله بعد شد.

پرسپولیس

اقتصاد۲۴ - در ادامه مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا، سوان بلووینگز به مصاف یوکوهاما ژاپن رفت و این دیدار با پیروزی ۳ بر ۲ تیم کره‌ای به پایان رسید.

گل‌های این بازی را کیم تائه هون ۵۷، مین وو ۸۲ و سوک جونگ برای سوان بلووینگز گل زدند و گل‌های یوکوهاما توسط اریک دقیقه ۲۰ و اونایو زده شد.
بیشتر بخوانید:وزارت ورزش علنا به سمت پرسپولیس غش می‌کند
پیش از این بازی هم ویسل کوبه با آندرس اینیستا به پیروزی دو بر صفر مقابل شانگ‌های رسید و راهی مرحله بعد شد.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار