تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۱۹ آذر ۱۳۹۹
دبیر انجمن صنعت موتورسیکلت:

توان تولید ۷۰۰ هزار موتورسیکلت در کشور وجود دارد

بهمن ضیا مقدم گفت: توان تولید ۷۰۰ هزار موتورسیکلت را در کشور داریم، اما به دلیل اینکه در بازار تقاضا محدود بوده، تولید این محصول کاهش پیدا کرده است.

تولید موتور سیکلت اقتصاد۲۴ - دبیر انجمن صنعت موتورسیکلت  در خصوص میزان تولید موتورسیکلت در کشور، گفت: از نظر ظرفیت تولید موتورسیکلت در کشور، توان تولید ۷۰۰ هزار دستگاه موتورسیکلت را داریم، اما به دلیل اینکه در بازار تقاضا محدود بوده، تولید آن کاهش پیدا کرده است.

او بیان کرد: در حال حاضر در کشور تنها ۱۴۰ هزار موتورسیکلت تولید می‌شود که به نسبت سال گذشته افزایش خوبی داشته است، به نحوی که سال گذشته تنها ۱۱۶ هزار موتورسیکلت در کشور تولید شد.

ضیا مقدم با بیان اینکه تنوع تولید موتورسیکلت افزایش یافته است، گفت: مدل‌های مختلفی از موتورسیکلت در کشور تولید می‌شود، اما بیشترین تقاضا مربوط به موتور‌های کار است و به همین دلیل بیشترین تولید مخصوص به موتورسیکلت‌های کار است.


بیشتربخوانید:تولید ۵۰ هزار دستگاه موتورسیکلت برقی در دستور کار


ضیا مقدم در خصوص افزایش قیمت موتورسیکلت در بازار، گفت: با افزایش نرخ ارز، قیمت موتورسیکلت افزایش یافت چرا که قیمت این کالا ارتباط مستقیمی با نرخ ارز دارد، اما اکنون به دلیل کاهش نرخ ارز، شاهد کاهش قیمت آن نیز هستیم.

دبیر انجمن صنعت موتورسیکلت با اشاره به میزان واردات قطعات موتورسیکلت در کشور، گفت: عمده قطعات وارداتی مربوط به قوای محرکه است و به دلیل اینکه ساخت آن توجیه اقتصادی ندارد به این موضوع ورود پیدا نکرده ایم.

به گفته ضیا مقدم، موتورسیکلت‌های زیبا و جوان‌پسند نیز از چین به داخل کشور وارد می‌شود که مورد اقبال جوانان قرار گرفته است.

منبع: باشگاه خبرنگاران
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار