تاریخ انتشار: ۱۳:۵۳ - ۲۳ آذر ۱۳۹۹

احضار سفیر آلمان به وزارت خارجه

سفیر آلمان در تهران به وزارت خارجه احضار شد.

احضار سفیر آلمان به وزارت خارجه

اقتصاد۲۴ - در پی بیانیه‌های مداخله‌جویانه روز گذشته سخنگوی سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا و وزارت خارجه آلمان در مورد روح الله زم، سفیر آلمان در ایران به عنوان نماینده اتحادیه اروپا به وزارت خارجه احضار شد.

هانس اودو، موتسل سفیر جمهوری فدرال آلمان در تهران که کشورش ریاست دوره‌ای اتحادیه اروپا را عهده دار است، از سوی دستیار وزیر و مدیرکل اروپای وزارت امور خارجه احضار شد.

مدیرکل اروپای وزارت خارجه، مندرجات بیانیه‌های اخیر اتحادیه اروپا و آلمان را قویا محکوم کرده و آن را به عنوان دخالت در امور داخلی ایران، غیرقابل قبول دانست.

همچنین مراتب اعتراض جمهوری اسلامی ایران نسبت به مماشات با عناصر مروج خشونت و اعمال تروریستی که در برخی کشور‌های اروپایی پناه گرفته و امنیت مردم ایران را هدف قرار می‌دهند، به سفیر آلمان ابلاغ گردید.

سفیر آلمان اظهار داشت مراتب را به مقامات اتحادیه اروپا و همچنین کشورش منعکس خواهد کرد.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار