تاریخ انتشار: ۱۰:۲۳ - ۲۴ آذر ۱۳۹۹

پذیرش دانشجوی پزشکی از مقطع لیسانس از سال ۱۴۰۰

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به تقویت زیرساخت‌های آموزش مجازی دانشگاه، از اعلام آمادگی برای اجرای طرح پذیرش دانشجوی پزشکی از مقطع لیسانس در این دانشگاه خبر داد.

پذیرش دانشجوی پزشکی از مقطع لیسانس

اقتصاد۲۴ - دکتر محمدمهدی صدوقی با اشاره به برخی از برنامه‌های جدید جهت ارتقای کیفیت آموزش از آمادگی دانشگاه برای اجرای طرح پذیرش دانشجوی پزشکی از دوره لیسانس خبر داد و گفت: آمادگی دانشگاه برای اجرای این طرح به صورت رسمی به وزارت بهداشت اعلام شده و لذا از سال آینده ۲۰ درصد از دانشجویان پزشکی دانشگاه از شیوه پذیرش دانشجو از مقطع لیسانس در دانشگاه پذیرفته می‌شود.

وی همچنین با اشاره به برخی از انتقادات دانشجویی نسبت به سیستم رفورم آموزش پزشکی، گفت: اجرای این طرح که به عنوان ماموریت وزارت بهداشت بیش از ۱۰ سال در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اجرا شد، از حدود یک سال و نیم گذشته و به دنبال ابلاغیه شورای عالی برنامه‌ریزی وزارت بهداشت مبنی بر اجرای روند جدید آموزشی به دانشگاه‌ها؛ به طور رسمی متوقف شده و آموزش پزشکی دانشگاه به شیوه متمرکز وزارت بهداشت اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه البته تغییر یکباره سیستم آموزشی تا حدودی سخت بود، گفت: در حال حاضر ترم سوم برنامه جدید در حال اجراست و دانشجویان سیستم رفورم نیز در حال گذراندن دوره‌های خود و اتمام آن هستند.

تقویت زیرساخت‌های آموزش مجازی

وی همچنین در رابطه با ارایه آموزش‌های مجازی از سال گذشته و به دنبال شیوع کرونا، با بیان اینکه خوشبختانه بسیاری از نواقص آموزش مجازی تا حدود زیادی برطرف شده است، گفت: زیرساخت آموزش مجازی دانشگاه در روز‌های اول بسیار ضعیف بود، ولی از همان ابتدا در جهت رفع نواقص و فراهم آوری بستر‌های مربوطه اقدام شد و هم اکنون در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی رتبه بالا و قابل قبولی داریم.

وی با بیان اینکه تقریباً کلیه دروس رشته‌های علوم پایه توسط اساتید در سامانه نوید دانشگاه و با همکاری دانشگاه مجازی وزارت بهداشت بارگذاری شده است، گفت: همچنین از اواسط ترم گذشته بستر ارتباط تعاملی اساتید با دانشجویان فراهم شده و هم اکنون علاوه بر ارایه محتوا‌ها در قالب پاورپوینت و pdf، فعالیت‌های تعاملی مانند پرسش و پاسخ و حل تمرین بین استاد و دانشجو در بستر ادوب کانکت اجرا می‌شود، در همین راستا بر اساس مصوبه شورای آموزش دانشگاه باید بستری فراهم شود که حداقل ۵۰ درصد کلاس‌ها به صورت تعاملی و دوطرفه برگزار شود.

دکتر صدوقی با اشاره به ارتباط و تعامل خوب معاونت آموزشی با دانشجویان و نمایندگان دانشجویی، با تاکید بر اینکه مسئول باید با دانشجو و بدنه دانشگاه در ارتباط باشد، گفت: در این رابطه جلسات متعددی با نمایندگان دانشجویان جهت دریافت بازخورد فعالیت‌ها و رفع نواقص موجود برگزار شده و همچنین به صورت منظم با روسای دانشکده‌ها و مدیران گروه‌های آموزشی جلساتی با محوریت آموزش مجازی و بررسی فیدبک‌های دانشجویان برگزار می‌شود.

شیوه نامه امتحانات مجازی در حال تدوین است

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره انتقاد دانشجویان مبنی بر نبود شیوه نامه مدون و مشخص برای آموزش و امتحانات مجازی، گفت: کلیات امتحانات مجازی در شورای آموزش دانشگاه تصویب شده و جزییات شیوه‌نامه نیز از سوی مدیریت امور آموزشی دانشگاه با همکاری دانشکده آموزش پزشکی در حال جمع آوری و تدوین است، البته قرار بود این شیوه نامه از سوی وزارت بهداشت و به صورت سراسری ارائه شود که هنوز ابلاغ نشده و لذا هر دانشگاهی می‌تواند به صورت مستقل نسبت به تهیه آن اقدام کند.

تاکید بر برگزاری امتحانات و ارزیابی‌های میان ترم

دکتر صدوقی با بیان اینکه در این رابطه در شورای آموزشی دانشگاه بر برگزاری امتحانات و ارزشیابی‌های میان ترم و عدم اکتفا به امتحانات پایان ترم برای ارزیابی دانشجویان تاکید شده است، تصریح کرد: در این شورا تاکید شده که ارزشیابی‌ها در طول دوره انجام شود تا ضمن ارزشیابی جامع دانشجو، اگر خطا و تقلبی هم صورت گرفت همه ارزیابی دانشجو به آزمون آخر ترم موکول نشود. البته آزمون‌ها به شیوه‌ای طراحی شده که با در نظر گرفتن برخی راهکار‌ها از جمله نوع و شیوه پراکندگی سوالات و در نظر گرفتن تمهیدات و نرم‌افزار‌های خاص، احتمال خطا و تقلب به حداقل ممکن برسد.

وی با اشاره به تصویب کلیات شیوه‌نامه ارزشیابی دانشجویان در شورای آموزشی دانشگاه، گفت: طی این مصوبه بر انجام ۶۰ تا ۷۰ درصد ارزشیابی در طول دوره تاکید شده که این مهم می‌تواند در قالب آزمون، حل تمرین، پروژه، تحقیق و سایر روش‌های ارزشیابی اجرا شود.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پایان با اشاره به وجود ۲۳۰ رشته با ماهیت‌های متفاوت در دانشگاه، گفت: نمی‌توان برای ارزیابی همه آن‌ها به صورت یکسان برنامه‌ریزی کرد، لذا بخش اعظم ارزیابی با نظارت دانشکده و دانشگاه بر عهده استاد است.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/ جنجال تازه حمید رسایی درباره صلاحیت مدنی‌زاده

آیا خیار برای سلامتی مفید است؟

عکس/ فیگور جالب رونی کلمن ۳۵ سال پیش در کنار دو دوست بدنسازش

فیلم/ صحنه احساسى در کنسرت فرزاد فرزین با هوادار خاص

اینفوگرافی/ جمعیت ایران در دهه‌های مختلف

چگونه سبک زندگی شهری بحران آب در ایران را تشدید می‌کند

عکس/ رضا رشیدپور سبک زندگی‌اش را به رخ گلزار کشید

فیلم/ استقال جمعیت شوکه‌کننده افغان‌ها در کرج از یک بلاگر افغانستانی

فیلم/ ادعای گروسی درباره به درد نخور بودن برجام

اخبار سیاسی پیشران قیمت دلار

احتمال وقوع طوفان تندری در تهران

کاهش قیمت زعفران در بورس کالا

مخالفت استقلال با زمان برگزاری سوپرجام

عکس/ تیپ و چهره متفاوت شهید همت ۶۰ سال پیش در دوران نوجوانی

عکس/ گشت و گذار نوادگان مظفرالدین شاه ۱۲۷ سال پیش در شمیران با دامن گلدار

اینفوگرافی/ نرخ ترک تحصیل دانش‌آموزان در ایران چقدر است؟

عکس/ انیس‌الدوله سوگلی ناصرالدین شاه ۱۳۵ سال پیش به همراه مهمان خارجی‌اش مادام پلو

کاظم صدیقی بازداشت یک پسرش را تایید کرد

تهران در آستانه یک تصمیم سرنوشت‌ساز/ سناریو‌های احتمالی پاسخ ایران به قطعنامه شدیدالحن آژانس انرژی اتمی

عکس/ جشن عروسی آقای بازیگر وایرال شد

فیلم/ آقای شیخ دستگیر شد

مصونیت کاظم صدیقی و پسرانش به پایان رسید؟/ ابهام در دلیل بازداشت فرزندان امام جمعه تهران به‌خاطر بلوای پرونده باغ ازگل

«زاکانی امنیت بیت رهبری در تهران را به خطر انداخته است؟»؛ میرسلیم تکذیب کرد

رویای کنسرت رفتن / هزینه کنسرت در ایران ۱۰ درصد درآمد خانوار ایرانی و ۲.۵ برابر بیشتر از کشور‌های دیگر + جدول

فیلم/ آیا ایران بمب اتم دارد؟

فیلم/ ادعای گروسی درباره گزارش دهی آژانس

اولین واکنش کاظم صدیقی به بازداشت پسرانش

فیلم/ برگرداندن گورخر به صاحبش با هلیکوپتر

عکس/ پادشاه اردن به همراه ارتشی‌ها ۲۶ سال پیش در حال خوردن بره کامل

فیلم/ بازدید مظفرالدین شاه ۱۲۵ سال پیش از باغ وحش پاریس

ادعای تحریک‌آمیز گروسی علیه ایران در شورای حکام

عکس/ زیبایی شگفت انگیز کویر ورزنه اصفهان بهشت شنی ایران

عکس/ چهره بامزه مایکل جکسون ۴۲ سال پیش قبل از عمل زیبایی

قیمت تبلت سرفیس و سامسونگ امروز + جدول

قیمت قند و شکر امروز + جدول

عکس/ طراحی خاص آرامگاه رهی معیری در گورستان ظهیرالدوله تهران

قیمت خودرو‌های جک و لیفان کرمان موتور امروز

نفت چشم به راه مذاکرات شد

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

عکس/ تغییر شوکه کننده چهره بازیگر عشق اجاره‌ای

تالاب سنبل آبی بابل

اقلیم کشور در خطر مهاجرت اجباری / ۵۰ تا ۷۰ میلیون ایرانی تا ۱۴۲۰ با بحران اقلیمی مواجهند

عکس/ واکنش سکینه پاد به بازداشت پسران کاظم صدیقی

عکس/ توییت جدید مسعود پزشکیان درباره حجاب

فیلم/ جاده‌چالوس برای کوچ عشایر بسته شد

عکس/ ظاهر عجیب نتیجه‌های مظفرالدین شاه ۱۱۹ سال پیش با کلاه شعبده بازی

عدالت، وقتی از نام‌ها عبور می‌کند

عکس/ چهره و تیپ جذاب پارسا پیروزفر در کنسرت خواننده مشهور

عکس/ زیبایی چشم نواز شب‌های روستای فیلبند مازندران غرق در نور و مه