تاریخ انتشار: ۰۰:۰۰ - ۰۱ دی ۱۳۹۹

تجاوز شبانه به دختر ۱۶ ساله توسط پسر عمویش

دختر ۱۶ ساله هندی قربانی هوس‌های کثیف پسر عموی ۲۱ ساله اش شد.

تجاوز جنسی در هند

اقتصاد۲۴ - پلیس هند جوان ۲۱ ساله‌ای را در جریان تجاوز و بارداری دختر عمویش دستگیر و تحت بازجویی قرار داد.

گزارش پلیس حاکی از آن است که متهم قربانی را که برای خرید شیر از خانه بیرون رفته بود، ربود و او را شبانه مورد تجاوز قرار داد به طوری که دختر ۱۶ ساله از وی باردار شده است.

بارداری دختر ۱۶ ساله از پسر عمویش

دختر جوان در خصوص بارداری اش به پلیس گفت که پس از تجاوز پسر عمویش دچار حالت‌های دگرگون جسمی شد که نشان از بارداری بود و پس از برجسته شدن شکمش متوجه شد که از او باردار شده است.

بارداری این دختر از پسر عمویش موجب شد تا خانواده اش در جریان این رابطه قرار گرفته و با شکایت به اداره پلیس این جنایت را فاش کردند.

با دستگیری جوان ۲۱ ساله و اعتراف به تجاوز و بارداری متهم به زندان منتقل شد تا پس از مشخص شدن اوضاع قربانی مجازاتی برای وی در نظر گرفته شود.

تجاوز به ۱۰۰ زن و دختر هندی در یک شبانه روز

این حادثه آخرین مورد از اتفاقات مشابهی است که در کشوری که با معضل تجاوز به زنان به عنوان یک مساله اجتماعی اضطراری برخورد می‌کند واقع می‌شود.

زنان و دختران به خصوص در مناطق روستایی که همواره در معرض خشونت‌های جنسی قرار دارند و موارد تجاوز گروهی به آنان بسیار اتفاق می‌افتد.


بیشتر بخوانید: تجاوز به فاطمه احمدی توسط آقای رییس + عکس فاطمه


بر اساس آمار اداره اطلاعات جرائم ملی، پلیس هند هر روز حدود ۱۰۰ مورد حمله جنسی به زنان را ثبت می‌کند.

در سال ۲۰۱۶ حدود ۳۹ هزار شکایت از حملات به زنان با انگیزه جنسی در این کشور ثبت شد که نسبت به سال قبل از آن افزایش ۱۲ درصدی نشان می‌دهد.

به گفته شبکه الجزیره، پنج زنی که اخیرا مورد تجاوز گروهی قرار گرفته اند برای یک سازمان غیرانتفاعی فعال در امور ضد قاچاق انسان فعالیت می‌کنند کار می‌کردند. این سازمان تحت حمایت یک کلیسای کاتولیک فعالیت می‌کند.

بی بی سی نیز اطلاع داد این سازمان غیرانتفاعی در این منطقه قبیله‌ای مرکزی برای زنان و دخترانی دائر کرده است که در جستجوی کار از روستا‌های خود خارج می‌شوند، اما به عنوان بردگان جنسی در دام قاچاقچیان انسان می‌افتند.

مقامات ایالتی اعلام کرده اند که به دنبال تحقیقات انجام شده نه نفر مظنون به دست داشتن در این حادثه بازداشت شده اند. حدس زده می‌شود مردان بازداشت شده عضو گروه‌های قاچاق انسان فعال در منطقه باشند.

اما هنوز مظنون اصلی و مغز متفکر این عمل شناسایی و بازداشت نشده است به همین دلیل پلیس جایزه‌ای معال ۷۵۰ یورو برای معرفی وی تعیین کرده است.

پلیس می‌گوید انگیزه افرادی که در این حمله دست داشتند آن بوده است که آن‌ها مخالف حضور افرادی خارج از قبیله خود در منطقه بوده اند.

در چند ماه اخیر، خبر تجاوز گروهی به یک دختربچه مسلمان در کشمیر و سپس قتل وی و همچنین تجاوز گروهی به دو دختر نوجوان دیگر در منطقه‌ای دیگر از هند خشم و نفرت زیادی در هند ایجاد کرد. مردم و بویژه زنان به خیابان‌ها ریختند و حتی نارندرا مودی نخست وزیر این کشور نیز درباره آن سخن گفته و خشونت علیه زنان را مایه شرمساری کشور خواند.

پس از رسوایی‌های اخیر درباره تجاوز گروهی به دختران و کودکان که برخی شان به اقلیت‌های مذهبی و قومی تعلق داشتند و حتی مواردی که از سوی یک روحانی بسیار سرشناس هندو انجام شد، مقامات هند به فکر تغییر در قوانین افتادند.

در حال حاضر، تنها مرتکبین جرائمی مانند قتل، آدم‌ربایی، فعالیت‌های تروریستی و جاسوسی در هند اعدام می‌شوند. اما بحران تجاوز و حساسیت اجتماعی بسیار بالایی که ایجاد کرده است که حتی ممکن است بر سرنوشت دولتمردان در انتخابات آتی تاثیر بگذارد بقدری در این کشور بالا گرفته است که روند بسیار کند رسیدگی به پرونده‌های کیفری خود به یک مساله بحرانی دیگر تبدیل شده است.

روند رسیدگی به شکایات تجاوز جنسی در هند معمولا دو ماه به طول می‌انجامد، اما به خاطر افزایش آگاهی زنان و حمایت اجتماعی که قربانیان این گونه جنایات دریافت می‌کنند تعداد شکایت‌ها بالا رفته در حالیکه قبلا اغلب این موارد مسکوت می‌ماند. دولت هند اعلام کرد می‌خواهد برای متجاوزین مجازات اعدام در نظر بگیرد، اما این قانون هنوز به تصویب پارلمان نرسیده است.

منبع: رکنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت میوه در میادین تره بار امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت مرغ، گوشت سفید و تخم مرغ در بازار + جدول

قیمت انواع لپ تاپ مایکروسافت امروز + جدول

جدول لیگ برتر در پایان هفته بیستم

آخرین وضعیت تعطیلی مدارس و ادارات کشور در روز یکشنبه ۵ اسفند

درس های کلیدی که باعث شد چین به سرنوشت شوروی دچار نشود/ از عدم شرکت در جنگ‌های نیابتی تا تلاش برای ادغام در اقتصاد جهانی

جزئیات تعطیلی مدارس و ادارات تهران در روز دوشنبه ۶ اسفند

قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۴ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز شنبه ۴ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس جنجالی از مراسم آزادی اسرای اسرائیلی توسط حماس

قیمت دلار و یورو امروز یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ تیپ گنگ حامد آهنگی به همراه همسر و پسرش در شیراز

عکس/ نمایی از شمس العماره بندر انزلی ۱۴۰ سال پیش دوره قاجار

قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ تغییر باورنکردنی چهره علی قربان‌زاده در ۴۶ سالگی

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/پایان ماموریت محافظ شناخته شده سیدحسن نصرالله

تصویر فرزند شهید سید حسن نصرالله در مراسم وداع با پدر

تصاویر اسوشیتدپرس از حضور جنگنده‌های اسرائیلی در آسمان بیروت

استان تهران فردا دوشنبه تعطیل شد

ساختار جدید سامانه هوشمند سوخت در حال پیاده‌سازی است

البرغوثی: باید مواضع و اقدامات جدی برای مقابله با حملات اسرائیل در پیش گرفته شود

کوهنوردان مفقودی اشترانکوه پس از ۴۸ ساعت پیدا شدند

قیمت میوه در میادین تره بار + حدول

چه کسی بر پیکر «سید حسن نصرالله» نماز اقامه کرد؟

هشدار یک اصلاح طلب: دیگر جایی برای انباشت مشکلات نداریم

تاریخچه دربی بزرگ پرسپولیس و استقلال

فیلم/ تبریک احساسی مهدی یغمایی برای تولد همسرش

زود کبود شدن بدن نشانه چیست؟

عکس/ چهره جذاب پارسا پیروزفر ۲۳ سال پیش با مدل موی تینیجری

علائم ابتلا به سرطان کلیه کدامند؟

ماجرای سوء قصد به جان رئیس آموزش و پرورش سراوان چه بود؟

اینفوگرافی/ منابع درآمدی دولت برای سال ۱۴۰۴

فیلم/ واکنش جالب عموپورنگ به رقص حامد وکیلی در قهوه پدری

خطر بیخ گوش پرواز بندرعباس به رشت

عکس/ نمایی نزدیک از تابوت سیدحسن نصرالله و صفی الدین

عکس/ شور و حال مراسم تشییع سید حسن نصرالله و صفی الدین

فیلم/ محل تدفین شهدای مقاومت در ضاحیه جنوبی

با خواص بی‌نظیر میگو آشنا شوید

فیلم/ حضور جنگنده‌های اسرائیل بر فراز بیروت همزمان با تشییع سیدحسن نصرالله

عکس/ پوشش جالب و دیدنی مردم ۹۸ سال پیش در شهر کرند کرمانشاه

عکس/ کریستیانو رونالدو با لباس عربی کنار بن سلمان

عکس/ گریم متفاوت لیندا کیانی در یک نمایش با کلاه و کت اروپایی

فیلم/ لحظۀ ورود پیکر‌های سید حسن نصرالله و صفی‌الدین به محل تشییع

فیلم/ ورود نمایندگان رهبری به مراسم تشییع سید حسن نصرالله و صفی الدین

عکس/ حضور رسایی و امیرحسین ثابتی در مراسم تشییع سیدحسن نصرالله

سرمایه بانک توسعه تعاون کفایت لازم را برای حمایت از بخش تعاون ندارد

عکس/ تشییع نمادین سید حسن نصرالله در عراق

اینفوگرافی/ سید حسن نصرالله از تولد تا شهادت

عکس/ حمله به مشروب‌فروشی‌های تهران در انقلاب۵۷

قرائت پیام رهبر انقلاب در مراسم تشییع سیدحسن نصرالله

خط قرمز سیدحسن نصرالله چه بود؟

فیلم/ ورود سردار فدوی به محل برگزاری تشییع سید حسن نصرالله

فیلم/ ورود قالیباف و عراقچی به مراسم تشییع شهدای مقاومت

عکس/ محمدعلی فروغی و رضاخان ۹۰ سال پیش در مشهد

حمله فرزندان بن افلک و جنیفر گارنر به جنیفرلوپز

عکس/ استوری جنجالی بهنوش بختیاری درباره شغل جدیدش

عکس/ منظره دیدنی از کوچه باغ‌های محله اوین و درکه ۴۷ سال پیش

استقلال بدون محروم به دربی ۱۰۵ می‌رسد

گزارش بورس امروز یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳

عکس/ دیدار هیات دیپلماتیک ایران با رئیس جمهور لبنان

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

اینفوگرافی/ واردات خودرو چقدر آب می‌خورد؟

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

آغاز توزیع کالا‌های اساسی از ابتدای ماه رمضان

عکس/ تظاهرات دانشجویان ایرانی علیه محمدرضا شاه ۴۸ سال پیش در آمریکا