تاریخ انتشار: ۱۲:۱۴ - ۰۱ دی ۱۳۹۹
رییس سازمان حمایت تشریح کرد

تخلف فروش اجباری کالاها به همراه کالاهای دیگر پیگیری می شود؟

با توجه به اخبار و گزارشات واصله در مورد نحوه توزیع روغن خوراکی، جلسه‌ای به ریاست معاون وزیر و رییس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان و با حضور نمایندگان شرکت‌های تولیدی و پخش برگزار و در زمینه فروش اجباری روغن نباتی به همراه سایر محصولات بحث و برتخلف بودن این موضوع تاکید شد.

فروش کالا

اقتصاد۲۴ - عباس تابش، با تشریح توزیع قانونمند و انتظار رفتار شبکه توزیع به خصوص در توزیع روغن به ضرورت کنترل تمام عوامل توزیعی تاکید و نتیجه مورد انتظار را از تولید کنندگان و عوامل پخش طلب کرد.

وی در ادامه افزود: فروش اجباری هر کالایی با کالای دیگر تخلف و خلاف قانون است. لذا باید رفتار همه عوامل فروش و توزیع کنندگان و نمایندگی های عرضه مورد رصد قرار گرفته و از انجام تخلف موضوعی به خصوص عرضه خارج از شبکه و گرانفروشی جلوگیری شود.بدیهی است مسئولیت عملکرد کلیه ویزیتورها و عوامل پخش با واحدهای اصلی بوده و حتما می بایست کنترلهای لازم در این خصوص تو.سط این شرکتها صورت گیرد
رییس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، ضمن بیان روند نظارت و بازرسیهای انجام شده بر حسن توزیع روغن خوراکی شرکت های پخش و توزیع کنندگان مواد غذایی و پرونده های تخلفاتی متشکله در خصوص توزیع خارج از شبکه روغن خوراکی؛ تاکید کرد : مطابق دستور العمل ابلاغ شده این سازمان، سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت استان و بازرسان اصناف موظفند، ضمن برنامه ریزی مناسب و انجام بازرسی‌های موردی و مستمر، اقدامات نظارتی و بازرسی خود را بر چگونگی فروش و توزیع روغن خوراکی متمرکز کنند.

تابش خاطر نشان کرد : اقدامات نظارتی برای اقلام یارانه ای و کالاهای اساسی همچنان با جدیت و با استفاده از توان و ظرفیت تمامی دستگاه های نظارتی در حال پیگیری بوده و تا کنون پرونده هایی نیز برای متخلفان تشکیل شده است اما انتظار داریم با خود کنترلی شبکه فروش ، شاهد بروز تخلفاتی از این قبیل نباشیم.
وی با بیان این مطلب اضافه کرد : همکاران ما در واحدهای صنعت معدن و تجارت موظفند کماکان با نظارت لازم، با فروش اجباری کالاها همراه با روغن نباتی یا هر کالای دیگری به شدت مقابله و در صورت مشاهده تخلفات ، برخورد قانونی نمایند و مردم می‌توانند تخلفات مشاهده شده را از طریق تلفن 124 سازمان حمایت و سازمانهای صمت استانها گزارش نمایند.

در ادامه شرکت های تولیدی و پخش روغن خوراکی با تقبیح هر گونه تخلف از جمله تخلف فروش اجباری اظهار داشتند ؛ کارخانجات روغن نباتی هیچ نقشی در فروش اجباری سایر کالاها همراه با روغن نباتی نداشته و فرایند فروش روغن نباتی در شبکه توزیع مطابق ضوابط انجام می شود اما بعضا تخلفاتی از سوی برخی عوامل فروش صورت می پذیرد که بایستی با آن برخورد شود.

منبع: شانا نیوز
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار