تاریخ انتشار: ۱۳:۳۴ - ۱۰ دی ۱۳۹۹

کاهش فوتی‌های روزانه کرونایی در تهران به ۲۷ نفر

محسنی بند پی درباره طرح شهید سلیمانی و اجرای محدودیت‌ها در تهران توضیحاتی داد.

کاهش فوتی‌ های روزانه کرونایی در تهران

اقتصاد۲۴ - انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران در پایان جلسه طرح شهید سلیمانی اظهار کرد: تعداد فوتی‌ها در استان تهران روزانه به ۲۷ نفر کاهش پیدا کرده و همچنین میزان بستری‌های ما به زیر ۸۰ نفر رسیده است، اما هنوز هم به شرایط پایداری نرسیده ایم.

وی ادامه داد: اعمال محدودیت‌های هوشمند و نظارت دقیق بر اجرای پروتکل‌های بهداشتی و طرح منع تردد شبانه نقش بسیار مهمی در کاهش فوتی‌های کرونایی دارد.

استاندار تهران تصریح کرد: حفظ شرایط موجود بسیار اهمیت دارد و در مقاطعی بیمارستان‌های دولتی در استان تهران برای پذیرش جا نداشتند و باید شرایطی فراهم کنیم تا شیب نزولی در فوت و بستری در استان تهران تداوم داشته باشد.

وی بیان کرد:هیچ مراسمی بدون مجوز ستاد ملی مقابله با کرونا در استان تهران برگزار نمی‌شود و این راهبرد، در راستای صیانت از وضع موجود کرونا در استان تهران است و باید از ظرفیت فضای مجازی برای زنده نگهداشتن ایام فاطمیه و سالروز شهادت شهید سلیمانی بهره گرفته شود.

استاندار تهران گفت: ستاد بزرگداشت سپهبد شهید سلیمانی به صورت مجازی برنامه‌هایی را برای اولین سالگرد آن شهید بزرگوار دارد.

امروز ۱۰ دی ماه پنجمین کمیته استانی طرح شهید حاج قاسم سلیمانی با ریاست استاندار تهران برگزار شد.

۲۳۵۲۳۷

منبع: باشگاه خبرنگاران
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار