تاریخ انتشار: ۰۸:۴۲ - ۱۴ دی ۱۳۹۹

عامل نتیجه نگرفتن تیم گل‌محمدی مشخص شد

پرسپولیس در دیدار مقابل ذوب آهن یکی از ضعیف‌ترین بازی‌های خود در چند وقت اخیر را به نمایش گذاشت.

عامل نتیجه نگرفتن تیم پرسپولیس

اقتصاد۲۴ - پرسپولیس در حالی مقابل ذوب آهن متوقف شد که کادرفنی سرخپوشان نیز روی نمایش پایین‌تر از حد انتظار این تیم در نیمه دوم صحه گذاشت. پرسپولیس در نیمه نخست، دو ضربه به چارچوب داشت، اما پیش از گل ذوب آهن حتی یک شوت در چارچوب هم نداشت و تک ضربه اش را احمد نوراللهی پس از گل ذوب آهن روانه دروازه شهاب گردان کرد.

با این حال نکته مهم در نمایش پرسپولیسی ها، دقت پاس پایین آن‌ها بود. استاندارد قرمز‌ها در دوره یحیی گل محمدی دقت ۸۴-۸۵ درصدی بوده، اما امروز آن‌ها در نیمه دوم تنها ۷۶% از توپ‌ها را به صورت درست رد و بدل کردند و این در شرایطی بود که دقت پاس پرسپولیس در نیمه اول عدد ۸۱% را نشان می‌داد. البته باید توجه داشت که پرسپولیس در نیمه دوم تعداد پاس بیشتری هم داشت. این برای دومین بار در لیگ بیستم است که پرسپولیس با نرخ دقت ۷۸ درصدی زمین را ترک می‌کند.

سرخپوشان پایتخت در بازی قبلی و زمین نامناسب وطنی این آمار را به ثبت رساندند، اما این بار انتظار می‌رفت که در ورزشگاه آزادی عملکرد متفاوتی داشته باشند.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار