تاریخ انتشار: ۱۲:۱۸ - ۱۴ دی ۱۳۹۹
در بین چهار شرکت بزرگ تولید روانکار؛

رشد ۱۲۵ درصدی صادرات، ایرانول را صدرنشین کرد

ایرانول در بین چهار شرکت بزرگ تولید روانکار درسال جاری توانست با رشد ۱۲۵ درصدی صادرات صدرنشین شود.

صادرات ایرانولاقتصاد۲۴ -شرکت ایرانول در کنار توجه به تأمین نیاز داخل هدف را بر مبنای افزایش ارزآوری به داخل کشور قرار داده که نتیجه این تدبیر رشد ۱۲۵ درصدی صادرات این شرکت تولید کننده روانکار بوده است.

یکی از برنامه‌های این شرکت افزایش سود سهامداران ایرانول است که با افزایش صادرات ریالی محصولات ایرانول و رشد ۵۵ درصدی فروش کل ریالی سود سهامداران در ۹ ماه سال جاری نسبت به ۹ ماهه سال قبل افزایش چشمگیر داشته است.


بیشتر بخوانید: پیشتازی ایرانول در میان رقبا تقویت شد


صادرات روغنارزآوری و افزایش سود سهام دو راهبرد اصلی شرکت ایرانول است که در راستای آن در ۹ ماه سال جاری توانست نسبت به زمان مشابه سال گذشته با برنامه ریزی اهداف توسعه این دو محور اصلی را محقق کند.

از این رو با پیش بینی‌های به عمل آمده تا پایان سال جاری نیز طبق برنامه‌های راهبردی از سوی شرکت با افزایش صادرات محصولات و فروش داخلی این شرکت شاهد رشد سهام سهامداران خواهیم بود.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار