تاریخ انتشار: ۱۰:۰۷ - ۱۸ دی ۱۳۹۹

وعده فرمانده کل سپاه درباره انتقام خون سردار سلیمانی

فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: اجازه نمی‌دهیم که خون مطهر شهید سلیمانی بدون قصاص باقی بماند و انتقام خون سردار سلیمانی جزو برنامه‌های اصلی ماست.

وعده فرمانده کل سپاه درباره انتقام خون سردار سلیمانی

اقتصاد۲۴ - سردار سرلشکر حسین سلامی با بیان اینکه ما خیلی به سردار سلیمانی مدیون هستیم، اظهار داشت: همه ملت ایران، همه مسلمانان و همه تاریخ اسلام به سردار مدیون است.وی با اشاره به اینکه استقلال، امنیت، آرامش و عزت ما همه متعلق به این شهداست، افزود: این‌ها همه میراث ماندگار سردار شهید سلیمانی و همه شهدایی است که در کنار سردار و با ایشان بودند و الان هم با هم هستند.

فرمانده کل سپاه پاسداران با بیان اینکه دلتنگی ما هم موضوع خیلی مهمی است، ادامه داد: حاج قاسم همیشه پیش ماست و ما همیشه پیش حاج قاسم هستیم و هیچ وقت این را فراموش نمی‌کنیم.
وی با اشاره به اینکه راه حاج قاسم را ادامه می‌دهیم و اجازه نمی‌دهیم این خون مطهر و خون‌های مطهر خدای نکرده بدون قصاص باقی بماند، افزود: مهمتر از همه ادامه راه نورانی و تعقیب هدف‌های بزرگ حاج قاسم است.

سردار سلامی با بیان اینکه این‌ها نباید روی زمین ناقص باقی بماند، تصریح کرد: مهم پرچمی است که به اهتزار درآمده و اجازه نمی‌دهیم روی زمین بیافتد. همراهش هستیم، می‌رویم و این راه را ادامه می‌دهیم؛ مردم ما هم در این مسیر هستند.وی با اشاره به اینکه شهید سلیمانی خودش، تاثیراتش و میراثی که به جای گذاشته، همه این‌ها می‌ماند، گفت: انتقام خون سردار سلیمانی جزو برنامه‌های اصلی ماست و هر زمان که موقعیت حاصل شود، انجام می‌شود.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار