تاریخ انتشار: ۱۲:۱۷ - ۲۱ دی ۱۳۹۹
شکر ۱۵۰۰ تومان گران‌تر شد

توقف توزیع شکر با قیمت مصوب در بازار

در حالی که قیمت مصوب شکر در آبان‌ماه امسال برای مصرف کننده ۸ هزار و ۷۰۰ تومان اعلام شد، اما با توقف توزیع شکر با قیمت مصوب، قیمت این کالای مصرفی در بازار گران‌تر شده است.

شکردربازاراقتصاد۲۴ -علیرغم اینکه قیمت مصوب شکر برای مصرف کننده در آبان ماه امسال ۸ هزار و ۷۰۰ تومان اعلام شد، اما قیمت این کالای مصرفی در بازار اخیرا ۱۵۰۰ تومان افزایش یافته است.  

هر کیلو شکر ۱۵۰۰ تومان گران شد


علی بهره‌مند رئیس اتحادیه قنادی، شیرینی و کافه قنادی  با تایید افزایش قیمت شکر، گفت: قیمت شکر در بازار عمده فروشی از حدود دو هفته پیش افزایش یافته و از ۸ هزار تومان به ۹ هزار و ۵۰۰ تومان رسیده است.

وی افزود: علیرغم اینکه ستاد تنظیم بازار در آبان ماه سال جاری قیمت مصوب هر کیلوگرم شکر درب کارخانه را ۶ هزار و ۶۵۰ تومان اعلام کرده بود، اما خبری از شکر با قیمت مصوب نیست و سهمیه‌ای با این قیمت به اتحادیه اختصاص نیافته است.  

توقف عرضه شکر در بازار با قیمت مصوب

یک فعال صنفی در بازار نیز  گفت: با قطع توزیع شکر با قیمت مصوب در بازار قیمت هر کیلوگرم شکر در بازار از دو هفته پیش تاکنون ۱۵۰۰ تومان افزایش یافته است.

این بنکدار اظهار داشت: در حدود دو هفته پیش بنکداران هر کیسه ۱۰ کیلویی شکر را به قیمت ۸۰ هزار تومان خریداری می‌کردند که با توجه به افزایش اخیر، اکنون قیمت آن به حدود ۹۴ هزار تومان رسیده است.

وی بیان داشت: بنکداران نیز با احتساب سود در نظر گرفته شده هر کیلوگرم شکر را با ۱۰۰ الی ۲۰۰ تومان سود به خرده فروشان عرضه می‌کنند و به این ترتیب هر کیسه شکر ۱۰ کیلویی به قیمت ۹۵ الی ۹۶ هزار تومان به خرده فروشان عرضه می‌شود.


بیشتربخوانید:شیب افزایش قیمت کالا‌های اساسی تندتر شد


این بنکدار در مورد قیمت مصرف کننده شکر بیان داشت: با شرایط فعلی قیمت جدید هر کیلوگرم شکر برای مصرف کننده حداقل ۱۰ هزار تومان خواهد بود.

وی علت افزایش قیمت در بازار شکر را شایع شدن افزایش قیمت خرید تضمینی چغندر قند در سال آینده از کشاورزان عنوان کرد و بیان داشت: در بازار شایع شده که قیمت خرید تضمینی چغندر ۱۵ درصد افزایش خواهد یافت، بنابراین توزیع کنندگان شکر نیز قیمت شکر را افزایش داده‌اند.

قیمت شکر در بازار در حالی افزایش یافت که در آبان ماه امسال سعید صارمی معاون وقت دفتر برنامه‌ریزی تامین، توزیع و تنظیم بازار وزارت صمت قیمت مصوب شکر برای مصرف کننده را ۸ هزار و ۷۰۰ تومان اعلام کرد.

در آبان ماه سال جاری مباحثی در مورد آزاد شدن قیمت شکر اعلام شد که صارمی در این باره به فارس گفت: شکر به عنوان یک کالای اساسی هنوز مشمول قیمت‌گذاری ستاد تنظیم بازار است.

البته در آن مقطع منابع آگاه تاکید داشتند که قیمت گذاری شکر آزاد و به انجمن مربوطه واگذار شده است و حتی عضو هیأت مدیره انجمن صنفی کارخانه‌های قند و شکر ایران طی نامه‌ای به مدیریت کارخانه‌های قند کشور اعلام کرد که بر اساس مصوبه کارگروه تنظیم بازار ابلاغی تحت شماره ۶۰.۱۹۲۵۱۹ مورخ ۹۹.۰۸.۱۰ مسؤولیت قیمت‌گذاری شکر تولید داخل با رعایت ضوابط قیمت‌گذاری کالا‌های تولید داخل سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان به انجمن واگذار شده است، اما علیرغم وجود این نامه وزارت صمت آزاد شدن قیمت شکر را منکر شد و صارمی آن را اشکال تایپی در نامه مذکور عنوان کرد!

براساس مصوبه آبان ماه سال گذشته هیات وزیران ارز ترجیحی شکر حذف شده است و لذا کالایی که از شمول دریافت ارز ترجیحی خارج شود، دیگر مشمول قیمت گذاری ستاد تنظیم بازار نخواهد بود.

منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

فیلم/ پیوستن اوباما و همسرش به چالش جالب و ترند تیک‌تاک

عکس/ صبر ریکاردو سا پینتو لبریز شد

انصاری معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس شد

هیچ پروژه‌ای را بدون پیوست محیط‌زیستی اجرا نمی‌کنیم

خبر مذاکره ایران و اروپا چگونه بازار طلا را تکان داد؟

شرط جدید دریافت گواهینامه رانندگی اعلام شد

فیلم/ تمرین بازیکنان باشگاه آلومینیوم در بی برقی و تاریکی

قیمت ماهی امروز + جدول

عکس/ تغییر چهره دو کاپیتان پرسپولیس هواداران را نگران کرد

قیمت خودرو‌های مدیران خودرو امروز

رکورد تولید عملی واحدهای نیروگاه نکا شکسته شد

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

افزایش ۳۴۵ مگاواتی ظرفیت نیروگاه‌ رودشور بدون مصرف سوخت مازاد

فیلم/ عذرخواهی وزیر نیرو بابت افت فشار آب

نابغه ژاپنی کشتی جهان درگذشت

فیلم/ واکنش طالبان به دغدغه مردم ایران درباره اتباع

اینفوگرافی/ زنگ‌خطر سد‌های تهران

عکس/ چهره جدی بازیگر نعمان بن بشیر انصاری سریال مختار در ۸۳ سالگی و شب تولدش

گزارش بورس امروز یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴

هشدار تکرار یک زلزله تاریخی در مرز گلستان و سمنان

فیلم/ روایت مریم مومن از اولین تجربه شکست عشقی که داشت

عکس/ ظاهر متفاوت حرمله سریال مختار در کنار لاوی سریال یوسف پیامبر

فیلم/ خبر جدید معاون ارتش از سامانه‌های آسیب دیده پدافند هوایی کشور

تهران پناهگاه ندارد اما سازمان پدافند غیرعامل دارد/ تشدید بحران با پناه‌گرفتن شهروندان در مترو و پارکینگ

فیلم/ حملات بی‌شرمانه کارشناس پرحاشیه صداوسیما به عراقچی

شورای پول و اعتبار چیست و چه کسانی در آن عضو هستند؟

عکس/ چهره خندان پسر بی‌رحم صدام حسین ۳۰ سال پیش با تیپ رسمی

فیلم/ رقص جالب بهروز پایتخت در کلیپ تولدش

عکس/ خوشگذرانی نیما شاهرخ‌شاهی در حیاط دلباز خانه‌اش با استایل لاکچری

عکس/ بی‌سابقه‌ترین خشکسالی تهران در ۶۰ سال اخیر

قیمت سکه امروز یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴/ کاهش قیمت

عکس/ چهره متفاوت دختر مسعود پزشکیان و همسر رئیسی در یک مراسم

حال و هوای تابستان داغ در پایتخت

عکس/ پرتره دیدنی مظفرالدین شاه ۱۳۰ سال پیش در دوران ولیعهدی با پوشش خاص

بازخوانی تاریخی بزرگ‌ترین خشک‌سالی‌های ایران + عکس

عکس/ شکل و شمایل ایستگاه راه آهن تهران ۱۳۵ سال پیش در دوران ناصرالدین شاه

محکومیت عجیب برای ۸۰۰ بار مزاحمت تلفنی به اورژانس

قیمت طلا ۱۸ عیار امروز یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴/ کاهش قیمت

بازگشت مهدی ترابی به پرسپولیس پررنگ‌‎تر شد

عکس/ دیدار برخی از سران دروزی‌های سوریه با نظامیان اسرائیل

عکس/ چشم انداز بی نظیر از عمارت سلطنتی ناصرالدین شاه ۱۵۰ سال پیش در شهرستانک

بانک های دولتی، خصوصی و خصولتی؛ تفاوت در چیست؟

عکس/ ژست متفاوت سرتیپ سهرابی ۳۸ سال پیش در کنار پدر شهید بابایی

بازنشستگان کارگری چشم انتظار واریز مستمری تیر ماه

عکس/ پناهگاه جنگی ۳۷ سال پیش حوالی میدان خراسان تهران

شوک تازه به سفر‌های مردم با تبدیل نان سنتی به کالای لوکس

عکس/ چهره دیده نشده بن حریث سریال مختارنامه ۴۶ سال پیش با پوشش خاص

خرید متری مسکن یک سرمایه‌گذاری است یا تهدید؟

عکس/ نماز خواندن حاج قاسم و سردار رشید پشت سر محسن رضایی