تاریخ انتشار: ۱۱:۴۱ - ۲۲ دی ۱۳۹۹

واکنش ربیعی به ترور یک سیاستمدار

سخنگوی دولت در پیامی با محکوم کردن حمله تروریستی در کابل و کشته شدن «ضیاء ودان» یکی از سخنگویان دولت افغانستان، این حادثه را به دولت و مردم این کشور تسلیت گفت.

واکنش ربیعی به ترور ضیاء ودان

اقتصاد۲۴ - در پیام علی ربیعی آمده است: خبر ترور یکی از سخنگویان دولت افغانستان و همراهان او موجب تاثر و تالم دولت و ملت ایران شد. ضمن تسلیت به خانواده بازماندگان، ملت و دولت افغانستان، قویاً این حمله تروریستی را محکوم می‌کنیم.

سخنگوی دولت در این پیام تصریح کرد: ترور، ابزاری نفرت انگیز و غیرقابل قبول در دست یافتن به اهداف سیاسی است و هیچ ثمره‌ای جز تقویت دور باطل ناامنی و خشونت نخواهد داشت. به برادران و خواهران خود در افغانستان اطمینان می‌دهیم که در راه مبارزه با تروریسم، خشونت و اشغالگری تا هر زمان که لازم باشد، در کنار آن‌ها خواهیم ماند.


بیشتر بخوانید: سخنگوی دولت افغانستان ترور شد


خودروی «ضیاء ودان» در کارته نو روز یکشنبه در جنوب کابل هدف انفجار بمب مغناطیسی قرار گرفت که در این حادثه او و دو همکارش کشته و یک تن دیگر از آن‌ها نیز زخمی شدند. سخنگوی دولت افغانستان، گروه طالبان را مسوول این ترور‌های هدفمند معرفی کرد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار