تاریخ انتشار: ۱۹:۳۱ - ۲۲ دی ۱۳۹۹
تعداد نظرات: ۱ نظر

شهردار ارومیه توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) بازداشت شد

در ادامه دستگیری‌ها در شهرداری ارومیه محمد حضرت پور شهردار ارومیه توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) بازداشت شد.

شهردار ارومیه

اقتصاد۲۴ -  یک منبع آگاه در ارومیه از بازداشت محمد حضرت پور شهردار ارومیه توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) خبر داد.

خاطرنشان می‌شود این بازداشت در ادامه روند مبارزه با فساد توسط نهاد‌های امنیتی صورت گرفته و عزم جدی نیرو‌های قضایی و امنیتی استان در برخورد با فساد در هر رده و مقامی را نشان می‌دهد.

در هفته‌های گذشته نیز چندنفر از کارکنان شهرداری توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) بازداشت شده بودند.
منبع: فارس
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
0
1
دوشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۹
بهتره تمام شهرداران همه مسئولین در هر رده دستگیر بشن تا ببینیم با این روند چه مشکلی حل خواهد شد؟چرا که حدود ۲۰ سال است این روند دستگیری به سریالی تبدیل شده وجالبه هیچ گره ی از توسعه اداری ما را باز نکرده؟این چنین برخوردهای شاید ساده ترین شکل حل مشکل باشه اما برای حل مسئله نبایستی صورت مسئله را پاک کرد.چه باید کرد ؟بزرگترین درد این کشور تورم است که بی محابا به جلو می تازد وبه بطور حتم در دل خود فساد انگیز است ظاهرا دولت نیز از دریای این تورم برای خود ماهی می گیرد وفقط وفقط این مردم هستند متاسفانه هر روز سفره هایشان کوچک وکوچک می شود وچنین دستگیریهایی هم صرفا شاید آدرس اشتباهی دادن تلقی شود چرا که که هرکس دادبزند دزد وبگیرین به ته قضییه بری خودش شاید فردا دزد از کار دربیاد همانطور که اخیرا در قوه قضائیه دیدیم چه اتفاقاتی افتاد!؟اما نباید از موضوع آقای رئیسی غافل بشن شرط جاری کردن پاک دستی در کشور اعتماد سازی نزدمردم هستش نه اینکه اینو بگیر وانور بگیر و...این موضوع بطور یقین نتیجه عکس خواهد داشت چرا که اعتماد عمومی را به حاکمیت از بین می برد واینگونه انعکاس دارد که تمام مسئولین فاسد هستنددقت کنیم راه را گم نکنیم.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار