تاریخ انتشار: ۱۲:۰۵ - ۱۴ بهمن ۱۳۹۹

آذری‌جهرمی چوب حمایت از فردوسی‌پور را می‌خورد؟

وضعیت برای آذری‌جهرمی و علاقه فوتبالی‌اش زمانی بیشتر به هم ریخت که از عادل فردوسی‌پور حمایت کرد. شاید بتوان گفت وزیر جوان در راستای فوتبال، درست از همان فینال لیگ قهرمانان آسیا در لیست سیاه عده‌ای از نمایندگان مجلس قرار گرفت! ماجرا مربوط به وقتی است که مشخص شد عادل فردوسی‌پور قرار است فینال لیگ قهرمانان آسیا را از طریق لایو صفحه ایسنتاگرام AFC گزارش کند.

تاثیر حمایت آذری‌ جهرمی از فردوسی‌ پور

اقتصاد۲۴ - محمدجواد آذری‌جهرمی شاید متفاوت‌ترین وزیر کابینه دولت روحانی باشد. فارغ از سن‌و‌سال کمش در بین وزرا، تیپ جوان‌پسندش هم از همان ابتدای وزارت تاکنون زیر ذره‌بین رفته است. البته شاید عمده تفاوت او با بقیه وزرا علاقه شدیدش به فوتبال باشد: هم یک هوادار متعصب و هم البته یک بازیکن آماتور.

شاید اولین باری که بحث فوتبالی‌بودن آذری‌جهرمی خیلی در رسانه‌ها بازتاب داشت، مربوط به تقابل دوستانه او و همکارانش با عده‌ای از خبرنگاران ورزشی در دیداری دوستانه در زمین چمن مصنوعی مجموعه پیام بود. آن زمان آذری‌جهرمی با لباس فوتبال مقابل خبرنگاران قرار گرفت تا نشان دهد به این رشته ورزشی علاقه‌مند است. البته او آن وقت، مثل الان بی‌پروا از تیم مورد علاقه‌اش حرف نمی‌زد و سعی می‌کرد سلیقه رنگی‌اش پنهان بماند. نهایت حرفی که آن زمان درباره علاقه‌اش نسبت به فوتبال گفت، این بود که در هیئت دولت با یکی، دو نفر درباره فوتبال کُری دارد.

«آقای سلطانی‌فر که خب طبیعی است فوتبالی باشند. به غیر از ایشان، آقایان ظریف و مونسان هم فوتبال‌دوست هستند و با هم کُری داریم». رفته‌رفته آذری‌جهرمی علاقه رنگی‌اش را بروز داد و در فضای مجازی با استوری و توییت‌های مختلف نشان داد که طرفدار پرسپولیس است. او البته در فضایی دوستانه وارد کری‌خوانی با هواداران استقلال در فضای مجازی هم شد و بعضا به پیام هواداران مختلف استقلال هم واکنش نشان می‌داد. رفتن به ورزشگاه برای تماشای بازی پرسپولیس و حمایت از تیم سرخ‌پوشان تهرانی در فضای مجازی او را تبدیل به یکی از دو‌آتشه‌های سرخ کرده بود.

حمایتش از پرسپولیس آن‌قدر پررنگ شد که بالاخره صدای هواداران باشگاه استقلال درآمد. عده‌ای از آنها، زمانی که تیمشان نتیجه لازم را نمی‌گرفت و قانون منع ورود خارجی‌ها به فوتبال ایران هم تصویب شد، جلوی مجلس اعتراض کردند و دست آخر به سردادن شعار علیه آذری‌جهرمی پرداختند. اتفاقی که نه گسترده بود و نه اینکه بازتاب چندانی داشت. هرچه بود، به نظر می‌رسید هواداران استقلال از اینکه وزیر دولت رسما و علنی برایشان کری‌خوانی می‌کند، ناراحت بودند.


بیشتر بخوانید: چه کسانی نود و عادل فردوسی پور را دوست نداشتند؟


وضعیت برای آذری‌جهرمی و علاقه فوتبالی‌اش زمانی بیشتر به هم ریخت که از عادل فردوسی‌پور حمایت کرد. شاید بتوان گفت وزیر جوان در راستای فوتبال، درست از همان فینال لیگ قهرمانان آسیا در لیست سیاه عده‌ای از نمایندگان مجلس قرار گرفت! ماجرا مربوط به وقتی است که مشخص شد عادل فردوسی‌پور قرار است فینال لیگ قهرمانان آسیا را از طریق لایو صفحه ایسنتاگرام AFC گزارش کند. آذری‌جهرمی با انتقادی تند و البته کنایه‌هایی تندتر، مخالفان عادل فردوسی‌پور را «تنگ‌نظر» خواند و بعد از مردم درخواست کرد از دانلود پرحجم در زمان فینال لیگ قهرمانان آسیا خودداری کنند تا علاقه‌مندان بیشتری بتوانند گزارش عادل فردوسی‌پور در فینال لیگ قهرمانان آسیا را ببینند.

«هر وقت مسابقه فوتبال مهمی برگزار می‌شد، ترافیک بین‌الملل اینترنت ایران به نصف زمان عادی می‌رسید و ترافیک داخلی ایران تقریبا دوبرابر می‌شد. لنز و فیلیمو و آنتن و تیوا و نماوا و روبیکا و... به‌خوبی پاسخ‌گوی نیاز مردم بوده و هستند. می‌شد امروز هم پلتفرم‌های ایرانی رکورد بزنند؛ اما برعکس به دلیل برخی تنگ‌نظری‌ها که می‌دانید، ساعات دشواری به لحاظ ترافیکی برای شبکه اینترنتی کشور پیش‌رو خواهیم داشت. ما تلاشمان را به کار می‌گیریم تا با اهمیت‌دادن به انتخاب شما، همراه‌تان باشیم».

این صحبت‌ها مشخصا به مذاق عده‌ای خوش نیامد و بعدها مشخص شد که دستوری صادر شده تا زمان پخش فینال لیگ قهرمانان آسیا سرعت اینترنت، به‌ویژه درباره یک اپراتور خاص، کاهش پیدا کند! موردی که مجددا با واکنش آذری‌جهرمی روبه‌رو شد. او فردای بازی، با نوشتن نامه‌ای به مجموعه تحت امرش درخواست کرده بود مقصر اختلال اینترنت زمان لایو عادل فردوسی‌پور سریعا و تا 48 ساعت مشخص شود. آن نامه، شایعه کند‌شدن عمدی اینترنت در زمان پخش بازی را قوت بخشید.

حمایت آذری‌جهرمی از عادل فردوسی‌پور زودتر از آنچه تصور می‌شد، با واکنش نمایندگان مجلس روبه‌رو شد. سیدکاظم دلخوش، سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس، نسبت به اظهارات وزیر جوان جبهه گرفت و در تذکری شفاهی در جلسه علنی مجلس به آذری‌جهرمی تاخت: «روز ۲۹ آذر در شرایطی که کشور و رسانه‌های داخلی به دلیل تحریم‌های ظالمانه آمریکا در یک بازی سیاسی از طرف کنفدراسیون آسیا مورد تحریم ناجوانمردانه قرار گرفته بودند تا پازل تحقیر ملی را بعد از محرومیت ناجوانمردانه بازیکن تیم پرسپولیس تکمیل کنند، متأسفانه شاهد هجوم و ظلم به رسانه‌های داخلی بودیم که جبهه ملی تشکیل داده بودند. رسانه‌های داخلی در تلاش بودند تا مخاطبان فوتبال‌دوست را بدون هیچ دغدغه‌ای به تماشای بازی فینال لیگ قهرمانان آسیا ببرند؛ اما وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با بی‌توجهی در تقویت رسانه‌های اینترنتی و داخلی به‌عنوان یکی از ارکان شبکه ملی ارتباطات خودش را در حد یک تبلیغاتچی پلتفرم‌های خارجی تنزل داد.

متأسفانه این موضوع باعث ضربه به وحدت شد؛ آن‌هم در شرایطی که باید از اتحاد رسانه‌های داخلی و بازیکنان فوتبال در مقابل دشمنان حمایت کنیم. مردم می‌توانستند بر روی اینترنت داخلی و با استفاده از پلتفرم‌های بومی به تماشای مسابقه بپردازند؛ اما این حق‌الناس نادیده گرفته شده؛ بنابراین خواهشمندم هیئت‌رئیسه مجلس و وزارت ارتباطات درباره تضییع حقوق مردم و منافع داخلی و ملی توجه داشته باشند».

تیره‌شدن ارتباط عده‌ای از نمایندگان با آذری‌جهرمی، در ماه‌های اخیر، می‌تواند دلایل زیادی داشته باشد؛ ولی با توجه به اشاراتی که به‌تازگی آذری‌جهرمی داشته، به نظر می‌رسد داستان حمایتش از عادل فردوسی‌پور، یکی از دلایل قوی جریان جدیدی باشد که علیه او اقدام کرده است. محمدجواد آذری‌جهرمی غیرمستقیم در برنامه زنده تلویزیونی «تیتر امشب» که دو شب قبل پخش شد، اشاره کرد و گفت: «مدتی قبل یک گزارش ورزشی پخش شد، مردم دوست داشتند این گزارش را در شبکه داخلی خودمان و با گزارش مجری محبوبشان (عادل فردوسی‌پور) بشنوند؛ اما این اتفاق رخ نداد. با همین تصمیم در‌حالی‌که می‌شد این برنامه ترافیک داخلی باشد؛ اما در شبکه خارجی پخش شد و ترافیک خارجی را به خود اختصاص داد. همیشه با بستن فضای مجازی نمی‌توان به نتیجه دلخواه رسید، گاهی چاره کار آزاد‌کردن فضا است. پهنای باند یک مسئله دستوری نیست که به مردم بگوییم چه چیزی مصرف کنند، مصرف به ذائقه افراد برمی‌گردد و نمی‌توان به کسی زور کرد که چه چیزی مصرف کند».

وزیر ارتباطات گفت: «درباره پهنای باند، دو شکل نگاه وجود دارد. برخی می‌گویند دولت پهنای باند را افزایش ندهد؛ چون بخش فرهنگی به تناسب آن ارتقا پیدا نکرده است. عده‌ای می‌گویند کاری به فرهنگ نداشته باشیم و پهنای باند را بدون درنظر‌گرفتن این شاخصه توسعه بدهیم. تشکیل مرکز ملی به این ‌دلیل بوده است که در‌این‌باره تصمیم بگیرد».

منبع: روزنامه شرق
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت روز لپ تاپ اپل + جدول

قیمت دلار و یورو امروز جمعه ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز جمعه ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

عکس/ لحظه نشستن رضاشاه بر تخت مرمر کاخ گلستان ۹۹ سال پیش

عکس/ مراسم عروسی فاطمه پهلوی و محمد خاتمی ۶۶ سال پیش

عکس/ چهره‌های مشهور ورزشی در مهمانی آبگوشت خوری فریدون فرخزاد

عکس/ پوستر استقلال برای بازی مقابل تراکتور

عکس/ تصویری دیده‌نشده از فرزند شهناز پهلوی

شور و حال مسافران در پل خواجو و سی‌وسه پل در نوروز ۱۴۰۴

معرفی خودرو اکلیپس؛ ماشین ژاپنی تولید آمریکا+ عکس

عکس/ لباس گرانقیمت فرح دیبا ۵۴ سال پیش در فرودگاه رُم با گردنبند مروارید

جدول لیگ برتر در پایان مسابقات امروز

عکس/ جوراب سوراخ هم مد شد

عکس/ آخرین رتبه‌بندی ضریب هوشی کشور‌ها در سال ۲۰۲۵

عکس/ قیافه عجیب شیر و خورشید در پرده‌های قصر ناصرالدین‌شاه

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

در بحث مسکن نباید با کمیت‌ها خود را فریب دهیم/ شعار ساخت یک میلیون مسکن با منابع موجود بانکی، همخوانی ندارد

کمبود این ویتامین‌ها سبب ریزش مو می‌شود

فیلم/ شباهت‌های نوروز و سال نوی چینی

پیش بینی قیمت دلار امروز ۱۶ فروردین ۱۴۰۴/ قیمت دلار سقوط می‌کند؟

پیش بینی قیمت طلا امروز ۱۶ فروردین ۱۴۰۴/ طلا بخریم یا ارزان می‌شود؟

ویتامین‌ها چطور ما را قوی می‌کنند؟

اگر پوست خشکی دارید علت آن کمبود این ویتامین‌هاست

آجیل‌هایی که بمب منیزیمند

۱۹ سیاستگذاری اقتصادی که پیامد‌های فاجعه باری در جهان برجا گذاشت/ از کمبود دستمال توالت و دارو در ونزوئلا تا ایجاد بازار سیاه در آمریکا

اسکوچیچ: بازی را کنترل کردیم و از تیمم راضی هستم

بوژوویچ: تراکتور تیم برتر بود

عکس/ محمدرضا گلزار؛ ورزش و استایل اولدمانی

عکس/ صف آب در یزد

عکس/ آخرین رتبه‌بندی ضریب هوشی کشور‌ها در سال ۲۰۲۵

عکس/ جوراب سوراخ هم مد شد

رخ‌نمایی بانوی اول سوریه / لطیفه الدروبی کیست؟

جدول لیگ برتر در پایان مسابقات امروز

پیام مهم ترامپ درباره ایران

پیش‌بینی بورس فردا شنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۴

فیلم/ خلاصه بازی تراکتور ۲ - ۱ استقلال

یک قدم نزدیک‌تر به قهرمانی

فیلم/ ماجرای گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی از زبان پلیس

فیلم/ هشدار رهبر انصارالله در باره تقسیم جنوب سوریه

فیلم/ حرکت خطرناک هواداران تراکتور با نشستن روی لبه سکوهای طبقه دوم ورزشگاه

افزایش جمعیت ایران با پذیرش مهاجران افغانستانی؟

کارتال: کل پرسپولیس را ویروس گرفته است

فیلم/ میلاد کی‌مرام: دلخوشی من ملوان است

امشب خلاصه ۱۱ قسمت پایتخت ۷ را ببینید

فیلم/ ابتلای بهتاش به بیماری میمونی

فیلم/ جنابخان عمل زیبایی فاطمه گودرزی را سوژه کرد

ماجرای پیدا شدن سر ستون‌ تخت‌جمشید کنار جاده

فیلم/ آب سد زاینده‌رود به ناژوان اصفهان رسید

۲۵۰ میلیارد تومان به خط انتقال آب شرب یزد خسارت وارد شد

فیلم/ واکنش شماعی‌زاده به پخش یه حلقه طلایی در صداتو

ترور یکی از مسئولین عالی‌رتبه انصارالله

اظهارات وکیل ضیا نبوی درباره دوران محکومیت او

وزیرخارجه اسراییل: به توافق آمریکا و ایران خوش‌بین نیستم

خلع سلاح وام در بازار مسکن

ترکیب استقلال مقابل تراکتور

میزان افزایش حقوق مستمری‌بگیران و بازنشستگان در سال ۱۴۰۴

رای پرونده بیرانوند در مراحل پایانی

فیلم/ پیام سرلشکر باقری از تخت جمشید برای مردم ایران