تاریخ انتشار: ۰۸:۲۲ - ۲۳ بهمن ۱۳۹۹
درگفتگو با اقتصاد ۲۴ مطرح شد؛

دست دوم فروشی‌ها هم بی رونق شدند/ بسیاری از مردم قدرت خرید جهیزیه دست دوم هم ندارند

رئیس اتحادیه سمساران و امانت فروشان گفت: گرانی لوازم خانگی و سایر وسایل مورد نیاز زندگی باعث شده مردم کمتر توجه به تغییر و نوسازی لوازم در خانه‌های خود داشته باشند تا جایی که توان خرید جهیزیه دست دوم را هم از دست داده اند.

دست دوم فروشی‌ها

اقتصاد۲۴ - همه‌گیری کرونا به همراه رکود اقتصادی و کاهش توان خرید مردم دست به دست هم داده‌اند تا پایان سالی کم هیجان برای ایرانیان که در انتظار نوروز هستند، رقم بخورد.

امسال تلخ‌ترین سال اقتصادی برای مردم بود تا جایی که با توجه به کاهش قیمت دلار طی چند هفته گذشته هنوز بی‌رغبتی برای خرید، آن هم در ماه‌های پایانی سال بیداد می‌کند.  در حالی که به گفته دست‌اندرکاران بازار لوازم خانگی با افزایش قیمت این لوازم، مردم به سمت تعمیر لوازم خانگی به جای خرید کالای نو گرایش یافته‌اند.

داوود عبداللهی‌فرد، رئیس اتحادیه سمساران و امانت فروشان در گفتگو با اقتصاد ۲۴ گفت: مردم امسال متفاوت‌تر از سال‌های گذشته روز‌های پایانی سال را می‌گذرانند و با توجه به رکود دوران شیوع کرونا و همچنین متأثر از مسائل سیاسی و اقتصادی درونی و بیرونی، مردم قدرت خرید کافی برای خرید پایان سال ندارند.

به گفته این مقام صنفی؛ در حالی که هنوز کرونا در کشور شیوع دارد در نوروز امسال نیز در راستای فاصله گذاری و رعایت پروتکل‌های بهداشتی، دید و بازدید‌ها به حداقل خواهد رسید از این رو خانواده‌ها به دنبال نو کردن وسایل منزل خود نیستند.


بیشتربخوانید:افزایش تعمیر لوازم خانگی به جای خرید کالای نو

عبداللهی فرد گفت: خرید مردم از واحد‌های امانت فروشی مانند سال گذشته است و هیچ تغییری در این خصوص ایجاد نشده چراکه هنوز قدرت خرید مردم در پایین‌ترین حد ممکن است و معیشت و گذراندن زندگی روزمره تنها هدف مردم شده است.

رئیس اتحادیه سمساران و امانت فروشان با تأکید بر این که بازار لوازم خانگی هر روز افزایش قیمت را تجربه می‌کند گفت: کاهش توان مالی مردم باعث شده که اجناس خود را همچنان محفوظ نگه دارند و از فروش آن تا حد امکان جلوگیری می‌شود از این رو بازار سمساری نیز در رکود شدید به سر می‌برد.

تأثیر گرانی بر خرید و فروش اجناس دست دوم

عبداللهی فرد یادآور شد: در سال گذشته برخی برای خرید جهیزیه به واحد‌های سمساری رجوع  و اقلام مورد نیاز خود را جهت تکمیل یک زندگی، خریداری می‌کردند، اما امسال تعداد این خریداران نیز نسبت به سال قبل کاهش داشته است چرا که مردم قدرت کافی برای جهیزیه دست دوم هم ندارند.

این فعال صنفی در پاسخ به این سوال که چرا قیمت کالا‌های دست دوم گران شده است؟ ، گفت: زمانی که اجناس در بازار با افزایش چند برابری مواجه شده است قطعاً بر روی کالا‌های دست دوم نیز تأثیر گذار است.

رئیس اتحادیه سمساران و امانت فروشان با اشاره به اینکه فضای مجازی نیز بزرگ‌ترین رقیب این واحد‌های صنفی شده است گفت: هر چند مردم برای تسهیل خرید و فروش کالا‌های دست دوم به سراغ سایت‌ها می‌روند، اما باید به این نکته توجه کنند که در این بین احتمال کلاه برداری و افزایش قیمت بیشتر از واحد‌های صنفی فعال در رسته سمساری وجود دارد.

کسادی سمساری‌ها !

وی تصریح داشت: زمانی که برای خرید به واحد صنفی مراجعه می‌شود قطعاً با مشاهده جنس مورد نیاز تمام زوایای آن به خوبی قابل رویت است و هیچ گونه اشکالی در خرید و فروش پیش نخواهد آمد، اما در زمان خرید‌های اینترنتی احتمال هر گونه خطا و اشتباهی وجود دارد.

وی یادآور شد: با توجه به اینکه رکود و گرانی همچنان در جامعه حاکم است شرایط خرید مردم هرروز سخت‌تر می‌شود و نمی‌توان انتظار روز‌های پُر رونقی برای واحد‌های امانت فروشی و سمساری پیش بینی کرد.

به اعتقاد این فعال صنفی؛ باید برای بهبود شرایط اقتصادی مردم تدبیری اندیشیده شود چرا که با این وضعیت، تمام واحد‌های صنفی در تمام رسته‌ها دچار آسیب جدی می‌شوند تا جایی که رکود اقتصادی جای برای زندگی مردم باقی نخواهد گذاشت.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت سکه و طلا امروز جمعه ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت All-in-One اپل امروز + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ام اس آی MSI امروز + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز جمعه ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ تئاتر دهقان ۵۴ سال پیش ابتدای خیابان لاله‌زار

عکس/ لباس زنان در تشریفات دربار پهلوی ۵۰ سال پیش

عکس/ ساعت میلیاردی محمدرضا گلزار خبر ساز شد

عکس/ سرویس و نگهداری لامبورگینی چقدر هزینه دارد؟

عکس/ ایران رتبه پنجم جدیدترین رنکینگ لیگ‌ فوتبال آسیا

عکس/ نمایی دیدنی از حرم امام رضا ۱۳۰ سال پیش و دوره قاجار

اینفوگرافی/ شلوغ‌ترین مسیر‌های مهاجرتی دنیا کجاست؟

عکس/ پرتاب ساعت مچی به سوی رامین رضاییان در دربی ۱۰۵

تصویری قدیمی از فریدون جیرانی

عکس/ خشکبار شاهرضا ۶۰ سال پیش در خیابان شاهرضا سابق و انقلاب فعلی

عکس/ لاله مرزبان و شهاب حسینی در حاشیه یک سریال

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

چه رشته هایی در آینده بازار کار خوبی خواهند داشت؟

پیش بینی قیمت دلار امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳/ ترمز دلار کشیده شد؟

ماه رمضان چه دارد که باید منتظر آن باشیم؟

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳/ آیا الان زمان مناسبی برای خرید طلا است؟

استیضاح وزیر اقتصاد یعنی التهاب بازار و نوسان شدیدتر قیمت ارز/ برکناری همتی کاری عوام‌فریبانه است

نکات تغذیه‌ای برای رفع تشنگی در ایام روزه داری

تقویت حافظه با مصرف این نوع چای

تولید آب از هوا با ضایعات مواد غذایی

رئیس بانک مرکزی: افزایش ۳۰ درصدی ارز ۲۸.۵۰۰ تومانی منتفی شده است

یکشنبه اول ماه مبارک رمضان است

امضای قرارداد معدنی میان آمریکا و اوکراین لغو شد

واکنش ایران به اظهارات وزیر خارجه ترکیه

جر و بحث ترامپ با زلنسکی: تو برگ برنده نداری

جدول لیگ برتر در پایان هفته بیست‌و‌یکم

علیرضا حقیقی: از جوانی کاسیاس صدایم می‌کردند!

سرنوشت تعدادی از مفقودی‌های حادثه سقوط بهمن مشخص شد/ جزئیات

انگلیسی زبان رسمی آمریکا می‌شود

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس: استیضاح همتی در دستور کار یکشنبه مجلس

تداوم اظهارات غیرهمسوی وزیر دفاع با پزشکیان

ادعای عجیب جبرائیلی درباره شرط حمایت صاحبان دلار از پزشکیان

خون یحیی به جوش آمد؛ نهادهای نظارتی ورود کنند!

مذاکرات غیرمستقیم اسرائیل و حماس در قاهره برای مرحلهٔ دوم آتش‌بس آغاز شده است

عربستان، قطر و عمان فردا را اولین روز ماه رمضان اعلام کردند

جایزه برندگان اسکار چیست؟

پیش بینی بورس فردا شنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۳

فیلم/چند ثانیه کافی است تا زندگی برای همیشه تغییر کند

درخواست تاجگردون از شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت برای کم شدن بی‌ثباتی اقتصادی

سامانه جدید بارشی در کشور؛ هلال احمر اعلام آماده باش کرد

استیضاح همتی در دستور کار روز یکشنبه مجلس قرار گرفت + جزئیات

مفقود شدن ۶ نفر در بهمن؛ اعزام تیم‌های نجات به محل حادثه

واکنش ایران به فراخوان خلع سلاح پ‌ک‌ک

هشدار مدیریت بحران به تهرانی‌ها؛ شنبه یکشنبه مراقب باشید

برنامه حضور النصر در ایران مشخص شد

برای درمان یبوست چه بخوریم؟

بهترین غذا برای سحری ماه رمضان چیست؟

آیا سرطان دهان کشنده است؟

عکس/ لاله مرزبان و شهاب حسینی در حاشیه یک سریال

رقابت جذاب والیبال برفی دختران در دیزین

آیا وام ودیعه مسکن در سال آینده افزایش می‌یابد؟

پیش‌بینی بازار خودرو در هفته دوم اسفند ۱۴۰۳

بازار فرش ایران در اختیار قاچاقچیان افغانستانی

عکس/ پرتاب ساعت مچی به سوی رامین رضاییان در دربی ۱۰۵

قیمت جدید کالا‌های اساسی اعلام شد+ جدول

عکس/ خشکبار شاهرضا ۶۰ سال پیش در خیابان شاهرضا سابق و انقلاب فعلی

ماجرای سرقت گردبند ۱۰۰میلیونی در پیروزی چه بود؟

اظهارات جدید عارف درباره قطعی برق

تصویری قدیمی از فریدون جیرانی

رکورد فوق العاده گلزن پرسپولیس در دربی

عکس/ آیین نوروز خوانی در گرگان

فیلم/ انفجار بمب حین اقامه نماز جمعه در پاکستان