تاریخ انتشار: ۱۰:۳۸ - ۰۷ اسفند ۱۳۹۹

افتتاح آزادراه غدیر توسط رییس جمهور

مراسم بهره‌برداری از آزادراه غدیر با دستور رئیس جمهور، برگزار شد.

افتتاح آزادراه غدیر

اقتصاد۲۴ - همزمان با خجسته میلاد حضرت مولی الموحدین علی (ع)، مراسم بهره برداری رسمی از آزادراه غدیر با دستور رئیس جمهور و از طریق ویدئوکنفرانس برگزار شد.

رئیس جمهور روز پنجشنبه در پنجاه و دومین هفته پویش ملی تدبیر و امید برای جهش تولید، آزادراه غدیر را که با عبور از ۳ استان، آبیک در قزوین را پس از عبور از استان البرز به ورامین در جنوب تهران متصل می‌کند، از طریق ویدئوکنفرانس افتتاح کرد.

این آزادراه در ۴ قطعه به طول ۱۵۸ کیلومتر احداث شده و یکی از مهمترین و با اولویت‌ترین کریدور‌های ترانزیتی کشور در کریدور شرق به غرب، شمال به جنوب و شبکه بزرگ‌راهی آسیایی است.

برای اجرای این پروژه ۷ هزار میلیارد تومان اعتبار صرف شده و با بهره‌برداری از آن برای ۲۵۰ نفر اشتغال پایدار ایجاد خواهد شد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار