تاریخ انتشار: ۱۲:۵۲ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۹

تعطیلی یک شهر نیوزیلند به دلیل ابتلای یک نفر به گونه ناشناخته کرونا

ابتلای یکی از ساکنان اوکلند به گونه‌ای ناشناخته از ویروس کرونا، این بزرگترین شهر نیوزیلند را به تعطیلی یک هفته‌ای کشاند.

تعطیلی یک شهر نیوزیلند اقتصاد۲۴ - "جاسیندا آردن" نخست‌وزیر نیوزیلند روز گذشته (شنبه) تاکید کرد: تدابیر جدید، شامل تعطیلی کلیه اماکن عمومی از بامداد امروز (یکشنبه) می‌شود.

مقام‌های بهداشتی نیوزیلند هنوز نتوانسته‌اند چگونگی ابتلای آن فرد را به گونه جدید کووید-۱۹ تایید کنند، اما گفتند تحقیقات در این زمینه ادامه دارد.

بیمار یک مرد ۲۲ ساله است و عوارض بیماری در وی از روز سه‌شنبه نمایان شد، اما گمان می‌رود آخر هفته گذشته ویروس به او سرایت کرده است.

نخست‌وزیر نیوزیلند می‌گوید: ما باید چنین فرض کنیم که این گونه جدید عفونی‌تر از گونه‌های قبلی است که با آن سر و کار داشته‌ایم.


بیشتر بخوانید: گذرنامه‌ واکسن در راه است؟


محدویت‌های اجتماعی سطح ۳ در اوکلند به این معنا است که مردم فقط برای خرید، کار یا امور ضروری می‌توانند از خانه خارج شوند.

به گزارش ایندیپندنت، سطح محدویدت‌ها در سایر شهر‌های نیوزیلند نیز به سطح ۲ خواهد رسید، که شامل محدودسازی تجمع یا گردهمایی عمومی است.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار