تاریخ انتشار: ۱۵:۲۵ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۹

قهوه تلخ برای پرسپولیس!

یکی از حامیان مالی تیم فوتبال پرسپولیس به تعهداتش عمل نکرده تا مسئولان باشگاه و کارگزار تصمیم به شکایت بگیرند.

پرسپولیساقتصاد ۲۴ - تیم فوتبال پرسپولیس از فصل گذشته فضای تبلیغاتی خود را به کارگزار واگذار کرد و توانست بخش عمده‌ای از بدهی‌ها را پرداخت و به درآمدزایی ثابت برسد. با این حال به تازگی یکی از حامیان مالی این تیم به دلیل بدقولی ضرر ۷۵۰ میلیون تومانی به باشگاه زده است.

این شرکت که محصول قهوه را روی پیراهن پرسپولیس حک کرده بود پس از آنکه در چند هفته سرخپوشان را حمایت کرد ناگهان به همکاری اش پایان داد و حاضر به پرداخت باقی مانده مطالبات باشگاه پرسپولیس نشد.


بیشتر بخوانید: ا طلاعیه باشگاه استقلال در خصوص جدایی فکری


این شرکت حدود ۷۵۰ میلیون تومان به پرسپولیس بدهکار است و حاضر به پرداخت این مبلغ نیست. باشگاه پرسپولیس و کارگزارش قصد دارند از این شرکت شکایت کنند.

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار