تاریخ انتشار: ۱۰:۵۳ - ۱۳ اسفند ۱۳۹۹
قدرت اله طمیمیان خبر داد:

برگزاری ۵۵ وبینار تخصصی در سال جاری در منطقه آزاد اروند

معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد ارونداز برگزاری ۵۵ وبینار آموزشی تخصصی در حوزه، گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی در منطقه خبر داد.

منطقه آزاد اروند

اقتصاد ۲۴-قدرت اله طمیمیان برگزاری وبینار‌ها در عصر کرونا را گامی مهم در توسعه فرهنگی منطقه دانست و گفت: ایجاد اشتغال و توان افزایی افراد از جمله اهداف برگزاری وبینار‌های آموزشی در سال جاری بود که خوشبختانه مدیریت گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی سازمان منطقه آزاد اروند توانست با برپایی ۵۵ وبینار تخصصی سهم بسزایی در توسعه این حوزه داشته باشد.

طمیمیان تصریح کرد: نو آوری و خلاقیت، بازاریابی و فروش، مدیریت کیفیت و رضایت مشتریان در کنار خلق بازار‌های جدید در صنعت گردشگری، از جمله دوره‌های آموزشی بودند که توانستند مخاطبان زیادی را جذب کنند.


بیشتر بخوانید: رشد ۶۱ درصدی سرمایه‌گذاری داخلی در منطقه آزاد اروند/ بیش از ۵۲ میلیون دلار جذب سرمایه خارجی


قدرت اله طمیمیان با اشاره به همه گیری ویروس کرونا، تکنولوژی «وبینار» را جایگزین مناسبی برای آموزش از راه دور با حفظ فاصله فیزیکی عنوان کرد و افزود: با برگزاری کلاس‌های آنلاین می‌توان هزینه‌های جانبی و اضافی را حذف و در بودجه صرفه جویی کرد؛ ضمن آنکه به دلیل نبود محدودیت در فضا می‌توانید در هر وبینار شرکت کنندگان بسیار بیشتری را داشته باشید.

معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند در آخز اظهار داشت: مدیریت گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی جمعا در ۱۴۳۸ ساعت با ۲۴۶۴ شرکت کننده در ۵۵ وبینار تخصصی، نقش مهمی در رشد و شکوفایی این صنعت اثرگذار داشته است.

منبع: منطقه آزاد اروند
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
برچسب منتخب
# مناطق آزاد
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار