تاریخ انتشار: ۱۴:۲۳ - ۲۳ اسفند ۱۳۹۹

مقایسه اقتصاد آلمان با دیگر کشورهای اروپایی

کشور آلمان با نام رسمی جمهوری فدرال آلمان در قاره اروپا واقع شده است. آلمان بالغ بر ۸۳ میلیون نفرجمعیت دارد، که پرجمعیت‌ترین کشور قاره سبز می باشد. زبان رسمی این کشور آلمانی و پایتخت آن شهربرلین می باشد.

اقتصاد۲۴ - کشور آلمان با نام رسمی جمهوری فدرال آلمان در قاره اروپا واقع شده است. آلمان بالغ بر ۸۳ میلیون نفرجمعیت دارد، که پرجمعیت‌ترین کشور قاره سبز می باشد. زبان رسمی این کشور آلمانی و پایتخت آن شهربرلین می باشد.

اقتصاد آلمان

کشور آلمان در اتحادیه اروپا تعیین کننده قانون می باشد و جالب است بدانید آلمان مدافع سیاسی و اقتصادی کل اتحادیه اروپا می باشد. آلمان از اول ژانویه سال ۲۰۰۲ یورو را به عنوان واحد پول مشترک در تمام اروپا انتخاب نمود. آلمان با نیروی کار مجرب در بازار اقتصادی و اجتماعی خود، سرمایه عظیم، سطح پایین فساد اجتماعی و اقتصادی و همچنین سطح بالای نوآوری، در جهان اقتصاد و صنعت یکه تازی می کند. آلمان بزرگ‌ ترین اقتصاد ملی اروپا است و هم چنین جزء چهار تولیدکننده بزرگ در سال ۲۰۱۶ در دنیا شناخته شده است. از بین ۵۰۰ شرکت بزرگ دنیا (از لحاظ سرمایه) ۳۷ شرکت در آلمان هستند. ده شرکت برتر به ترتیب دایملر، فولکس واگن، آلیانتس (سودده‌ ترین)، زیمنس، دویچه بانک، ا.آن، دویچه پست، دویچه تلکوم، مترو و BASF هستند. از برندهای معروف آلمان می‌توان به BMW، مرسدس بنز، آدیداس، پورشه، نیوآ و فولکس واگن اشاره کرد.در کشور آلمان, صنعت، ۷۰ درصد اقتصاد آلمان را تشکیل می‌دهد و ۷۲ درصد نیروی کار در این بخش شاغل هستند. فولکس واگن بزرگ‌ترین خودروساز اروپا یکی از مشهورترین شرکت‌های آلمانی است.

مقایسه بورسیه تحصیلی آلمان با دیگر کشورهای اروپایی

در کشور آلمان بورسیه های مختلفی وجود دارد مانند بورسیه های دولتی، بورسیه های غیر دولتی و بورسیه های دانشگاهی. بورسیه تحصیلی دولتی از طرف دولت آلمان به دانشجویان خارجی مستعد پرداخت می گردد.

هدف این نوع بورسیه تحصیلی آلمان معمولا استفاده از استعداد های خارجی برای پیشبرد اهداف علمی و پژوهشی در کشور آلمان است. این بورسیه ها یک معادله دو سر برد هستند که در آن هم دانشگاه به هدف خود یعنی پیشرفت علمی و پژوهشی دست پیدا می کند و هم دانشجویان از مزایای تحصیل و زندگی در یک کشور پیشرفته اروپایی مانند آلمان نهایت استفاده را خواهند برد. اما در کشورهای دیگر همانند گرجستان بورسیه تحصیلی هنگامی اطلاق می گردد که هزینه های تحصیلی شخصی به صورت کامل و یا بخشی از آن به دانشجو پرداخت شود. ویزای دانشجویی گرجستان این امکان را برای دانشجویان فراهم کرده تا با استفاده از آن با هزینه ای رایگان و یا بسیار پایین در این کشور تحصیل کنند. متقاضیان دریافت بورسیه باید به زبان تحصیلی این کشور مهارت داشته باشند تا موفق به دریافت بورس شوند. سن، معدل، نمرات و … نیز از جمله شرایطی است که متقاضی دریافت بورسیه باید داشته باشد تا بتواند به بورسیه دست پیدا کنند.

مقایسه  آلمان با کشور های اروپایی

آلمان بزرگترین اقتصاد اروپا و جایگاه چهارم تولید ناخالص داخلی (نرخ تبدیل ارز) و پنجمین تولید ناخالص داخلی (برابری قدرت خرید) را در جهان دارد. آلمان به لطف نرخ بیکاری و جرم پایین، زیرساخت‌های نیرومند و نیروی کار ماهر و با دردست داشتن28 درصد کل تولید ناخالص داخلی اروپا در سال 2017 ناخالص داخلی به ارزش ۳.۶۷ تریلیون دلار  بوده است. که در مقابل آن اقتصاد انگلیس با تولید ناخالص داخلی ۲.۶۲ تریلیون دلاری خود در سال ۲۰۱۷، در رده دوم بزرگ‌ترین اقتصادهای اروپایی قرار گرفته است. تولید ناخالص داخلی فرانسه ۲.۵۷ تریلیون دلار بوده است. تولید ناخالص داخلی  اسپانیا ۱.۳ تریلیون دلار است. ایتالیا با حدود ۶۰ میلیون نفر جمعیت، تولید ناخالص داخلی ۱.۹۳ تریلیون دلاری داشته است. گرجستان کشوری نیمه اروپایی، نیمه آسیایی است و در منطقه‌ای پرباران قرار گرفته است. اقتصاد این کشور بیشتر در حوزه‌های مرتبط با تولید و پردازش مواد غذایی فعالیت می‌کند. همچنین گرجستان دارای معادن زغال‌سنگ، منگنز، عقیق، مرمر، باریت، سنگ‌آهن، آرسنیک، تنگستن و جیوه است.گرجستان دارای بزرگ‌ترین معادن منگنز است که رقبای آسیایش آن را برای استفاده در صنعت فولاد خریداری می‌کنند. البته منگنز گرجستان به دلیل بالا بودن کیفیت، از منگنز چینی و هندی گران‌تر است.

مقایسه صنعت آلمان با کشور های اروپایی

در کشور آلمان ، صنعت، ۷۰ درصد اقتصاد آلمان را تشکیل می‌دهد و ۷۲ درصد نیروی کار در این بخش شاغل هستند.صنعت در آلمان یکی از مهم‌ترین مواردی است که موجب شده این کشور اروپایی در جهان شناخته شود. آلمان از بنیان‌گذاران اتحادیهٔ اروپا و حوزه یورو است. جایگاه اقتصادی این کشور در جهان بعد از انقلاب صنعتی و هم‌زمان با تشکیل آن مطرح شد و تا به امروز از آن به عنوان یک کشور پیشرو و نوآور و همچنین سرمایه‌گذار در پروژه‌های تحقیقاتی اسم برده می‌شود. اقتصاد آلمان، از سیستم اقتصاد اجتماعی بازار پیروی می‌کند.با در نظر گرفتن GDP سرمایه آلمان برابر 3.86 تریلیون دلار و با در نظر گرفتن PPP سرمایه آن برابر 4.44 تریلیون دلار است. از آلمان به عنوان بزرگترین اقتصاد و در واقع قطب اقتصادی اروپا یاد می‌کنند. در فهرست بزرگترین اقتصادهای جهان رتبه چهارم در اختیار این کشور قرار دارد. بد نیست بدانید در سال 1980، آلمان سومین اقتصاد بزرگ دنیا بود.بیشتر اقتصاد این کشور متکی به صادرات کالا است. البته میزان صادرات این کالاها در پی بحران اقتصادی سال 2008 کاهش پیدا کرد و آلمان نیز از این اتفاق بی‌نصیب نماند. در سال 2016 و 2017 اقتصاد آلمان به ترتیب 2.2 و 2.5 درصد پیشرفت به خود دید. متاسفانه این مقدار طی دو سال اخیر به 1.5 و سپس 0.5 درصد کاهش پیدا کرد. به عبارتی اقتصاد آلمان به عنوان یکی از بزرگترین اقتصادهای جهان هنوز در حال پیشرفت است، اما طی دو سال اخیر، در مقایسه با چهار سال قبل، با سرعت کمتری رو به جلو حرکت می‌کند.

فولکس واگن بزرگ‌ترین خودروساز اروپا یکی از مشهورترین شرکت‌های آلمانی است. لندن یکی از مراکز مهم مالی جهان است و بانک "اچ اس بی سی" که بزرگ‌ترین بانک اروپاست در این شهر مستقر است. انگلیس این کشور به لحاظ صنعتی بسیار پیشرفته و از پیشگامان صنعت است. انگلستان در سال 2015 پنجمین اقتصاد بزرگ دنیا از لحاظ تولید ناخالص داخلی و نهمین اقتصاد بزرگ جهان بر اساس برابری قدرت خرید بود. اگرچه صنایعی مانند خودروسازی، لوکوموتیوسازی و هواپیماسازی بخش عمده‌ای از اقتصاد انگلیس را تشکیل می‌دهند اما همان طور که گفتیم این کشور در زمینه منسوجات و محصولات شیمیایی نیز از قدرتمندترین کشورها است.

 مقایسه بخش کشاوری آلمان با کشور های اروپایی

در اتحادیه اروپا 4 میلیون از 10.3 میلیون کشاورز با استانداردهای ضعیف‌تری تولید می‌کنند که اینها معمولاً تنها یک درصد اقتصاد کشاورزی این کشورها را می‌چرخانند در این میان  ۰٫۹٪ اقتصاد آلمان , به کشاورزی اختصاص دارد.که محصولات عمده کشاورزی که آلمان را در میان تولیدکنندگان برتر جهان قرار میدهد عبارتند از: چغندرقند، شراب، شیر، گوشت گاو، گوشت گوساله، غلات، و دانه ای روغنی.  296 هزار کشاورز یا سه درصد خانوارها در اتحادیه اروپا با استانداردهای بالاتری تولید می‌کنند که 55 درصد تولید غذای این کشورها را تامین می‌کنند.فرانسه، انگلیس و آلمان در مجموع نیمی از محصولات کشاورزی  اتحادیه اروپا را تولید می‌کنند فرانسه با 27.8 میلیون هکتار زمین کشاورزی و بزرگترین عضو این اتحادیه است. و اسپانیا 23.2 میلیون هکتار زمین کشاورزی و انگلیس 16.7 میلیون هکتار، آلمان 15.2 میلیون هکتار و لهستان 14.4 میلیون هکتار زمین کشاورزی دارند. از این گذشته در گرجستان بخش کشاورزی حدود یک‌سوم کل تولیدات این کشور را در برمی‌گیرد. در گرجستان میوه، تنباکو، گندم و چغندرقند تولید می‌شود. گوسفند و بز از دام‌هایی هستند که به‌طور گسترده در این کشور پرورش داده می‌شوند.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

اضافه وزن مهاجم مدنظر استقلال توی ذوق زد! +عکس

قلعه‌نویی در قطر خاطرات دوران جوانی را زنده کرد + عکس

عکس/صداوسیما با کپی‌برداری از پشه چهره ترامپ را نقاشی کرد

عکس/زرنگ‌بازی یک دانش‌آموز

زمان رونمایی درویش از لژیونر مشهور مشخص شد

چگونه امارات به دومین قطب بزرگ تجارت طلا در جهان تبدیل شد؟/ بازی کثیف دبی در سودان برای تشکیل «امپراتوری طلایی»

جذب مجید حسینی برای مدیران استقلال شَر شد!

فرمانده کل سپاه: هر طرفی که در ماجراجویی علیه ایران شرکت داشته باشد، بهای آن را خواهد پرداخت

توئیت جدید جویباری هواداران استقلال را شاکی کرد

نگرانی تل‌آویو از سفر عراقچی به مصر

آتش‌سوزی ۱۴ساعته در مناطق صعب‌العبور کرمان

خروج هفت واگن باری در لرستان؛ مسیر ریلی شمال – جنوب مسدود شد

هوای تهران از شنبه دوباره گرم می‌شود

سگ‌گردانی در این شهر ممنوع شد

عکس/دیدار خاتمی و سیدحسن خمینی

اظهارات تازه شمخانی درباره وضعیت مذاکرات

فیلم/صفحه برند خانمی مسدود شد

کمک بزرگ پوتین به ترامپ برای توافق با ایران!

نرجس سلیمانی به جای زاکانی عذرخواهی کرد

تیم بعدی لیونل مسی مشخص شد

هواداران استقلال برای روز شنبه قرار گذاشتند

فیلم/روایت مهاجر افغان بازگشته از ایران

عکس/لغو مشکوک جلسات قاسمیان پس از حواشی عربستان!

عکس/جشن با شکوه رضا گلزار برای تولد همسرش!

صادرات چه محصولاتی از ایران در ازبکستان بازار دارد؟

۷ کشته بر اثر تصادف دو خودرو در میناب هرمزگان

گفتگوی تلفنی پزشکیان با امیر قطر

واشنگتن انتظار دارد تهران پیشنهاد اولیه ایالات متحده را رد کند

حسین‌‍‌نژاد و پرسپولیس؛ شوخی شوخی، جدی شد؟

تصویر جالبی که امروز از نقشه تهران منتشر شد

آخرین مهلت خروج قانونی اتباع افغانستانی از کشور

تصاویری از فرزند رهبر انقلاب در حرم امام خمینی

دو مکان مدنظر ایران برای کنسرسیوم غنی‌سازی

هشدار معنادار روسیه به آمریکا درخصوص ایران

فوت پاکبان مشهدی بخاطر بی‌احتیاطی یک راننده

کشیدن یک زن توسط گشت + فیلم

عکس/استایل رنگارنگ همسر ستاره ملی‌پوش محبوب

عکس/دختر ایرانی در جمع ستاره‌های آینده دار آسیا

عکس/خواب خوش امیر جدیدی در کنار سگ‌های بامزه‌اش

فرمانده سپاه فومن: جهنم به دلایل فنی خاموش شد

نرخ بیکاری در سال ۱۴۰۳ چقدر کاهش یافت؟

اینفوگرافی/ قیمت گوسفند زنده طی ۱۰ سال گذشته

عکس/ چهره ایلان ماسک در کنار همسر سومش ۷ سال پیش

اینفوگرافیک/ با مصرف این خوراکی‌ها گرمازده نمی‌شوید

چرا عرضه خودرو در بازار سهام همچنان بهترین گزینه است؟

عکس/ نماز خواندن سعید جلیلی پشت سر سید علی خمینی

اینفوگرافی/ نرخ دوپینگ ۱۰ سال اخیر رشته‌های ورزشی ایران

هشدار صریح یک اقتصاددان درباره تورم مسکن

پرمصرف های برق را گزارش دهید و جایزه بگیرید!

چشمک آمریکا به قطعنامه تروئیکا علیه ایران