تاریخ انتشار: ۲۱:۳۳ - ۱۱ فروردين ۱۳۹۹

نوبخت: مشاهده آثار تزریق 10هزار میلیارد در همسان سازی حقوق بازنشستگان از فروردین

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: آثار تزریق ۱۰هزار میلیارد تومان در همسان سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه امسال مشاهده خواهد شد.

نوبخت

اقتصاد۲۴- محمدباقر نوبخت عصر امروز از طریق صفحه اینستاگرام خود جزئیات جلسه مدیران سازمان برنامه و بودجه با نمایندگان تشکل‌های بازنشستگی در خصوص نحوه تقسیم 10 هزار میلیارد تومان منابع مربوط به همسان سازی حقوق بازنشستگان در سال 99 را تشریح کرد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه هدف از جلسه امروز بهبود و عدالت در پرداخت حقوق بازنشستگان بوده است گفت: بایستی آثار تزریق 10 هزار میلیارد تومان اعتبار همسان سازی بازنشستگان در پرداختی‌های فروردین ماه ظهور و بروز داشته باشد.
بیشتر بخوانید:افزایش ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار تومانی حقوق بازنشستگان کشوری
وی با بیان اینکه در این جلسه ظرفیت های حقوقی و مالی دولت برای حمایت از بازنشستگان بررسی شد گفت نمایندگان تشکلهای بازنشستگان نیز طی این جلسه دو ساعته موارد مشخصی را در جهت رعایت عدالت در پرداخت حقوق بازنشستگان مطرح کردند.
معاون رئیس جمهور با بیان اینکه، در این جلسه مقرر شد تا 4 کمیته ویژه برای پشتیبانی و رفع مشکلات مختلف بازنشستگان از جمله مسائل معیشتی بازنشستگان تشکیل شود گفت: بر این اساس یک کمیته متشکل از نمایندگان تشکلهای بازنشستگی بر بحث حقوق و مزایای بازنشستگان متمرکز خواهد شد و با توجه به راهکارهای ارائه شده از سوی این کمیته تصمیم گیری بر روی نحوه تقسیم 10 هزار میلیارد تومان منابع همسان سازی انجام میشود.

وی با بیان اینکه جلسه بعدی دولت و نمایندگان تشکل های دانشجویی در روز شنبه هفته پیشرو برگزار خواهد شد گفت: یک کمیته مشخص برای رسیدگی به امور درمانی بازنشستگان تشکیل شده و بازنشستگان محترم نیز می توانند طی روزهای آتی موارد و مشکلات مربوطه را به نمایندگان خود در تشکل‌های بازنشستگی انتقال دهند.

دکتر نوبخت با بیان اینکه برای برخورداری از امکانات رفاهی دولت یک کمیته ویژه تشکیل شده است گفت: نظر دولت این است که تمامی امکانات رفاهی موجود بایستی به صورت عادلانه در اختیار شاغلان و بازنشستگان قرار گیرد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: کمیته چهارم نیز به طور خاص بر مسائل مربوط به نیروهای مسلح و ایثارگران متمرکز خواهد بود مسائل مربوط به ایثارگران و بازنشستگان نیروهای مسلح تا حدودی متمایز از بازنشستگان کشوری است بر همین اساس در جلسه امروز تعدادی از امیران و فرماندهان سابق نیروهای مسلح نیز حضور داشتند و نظرات قابل توجهی برای رفع مشکلات بازنشستگان این بخش ارائه کردند.

وی تاکید کرد، بایستی آثار مثبت تصمیمات این جلسات در فروردین ماه امسال در فیش حقوقی بازنشستگان نمود پیدا کند.

نوبخت ادامه داد، کمیته های مذکور در روزهای آتی جلسات خود را ادامه خواهند داد و در نهایت در جلسه مشترک روز شنبه راهکارها گزارشهای نهایی برای رفع مشکلات بازنشستگان ارائه خواهد شد.

معاون رئیس جمهور با بیان اینکه در سال 92 بودجه صندوق‌های بازنشستگی حدود 22 هزار میلیارد تومان بوده است گفت: در حالی که طی سال‌های اخیر بودجه کل دولت حدود 100درصد افزایش یافته اما منابع مربوط به صندوقهای بازنشستگی در سال 1399 به بیش از 111 هزار میلیارد تومان افزایش یافته است.

وی در بخش پایانی مباحث خود در پاسخ به برخی سوالات بازنشستگان از طریق صفحه اینستاگرام گفت: در مورد بازنشستگان وزارت نفت در جلسه روز چهار شنبه دولت موارد مربوطه را با وزیر نفت مطرح خواهم کرد و هر کمکی از سازمان برنامه و بودجه برآید در مورد بازنشستگان این حوزه دریغ نخواهیم کرد.

نوبخت با بیان اینکه در مورد افرادی که کمتر از 5 میلیون تومان دریافتی دارند گفت: بر اساس قانون شاغلینی که بین 2.4 میلیون تومان تا5.2 میلیون دریافتی دارند به صورت ویژه مشمول افزایش حقوق خواهند شد که این موضوع متفاوت از افزایش پرداخت‌های های مربوط به بازنشستگان است.

وی گفت: افزایش 50 درصد امتیازات فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری در گذشته برای کادر درمانی و پرستاران محترم اعمال شده است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به سوالات فرهنگیان در مورد استفاده از امتیازات فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری گفت: فرهنگیان هم اعلام کردند تمایل به استفاده از این امتیازات دارند بر این اساس مساعدت لازم انجام شد تا از اسفندماه سال قبل علاوه بر تسهیلات مربوط به رتبه بندی، فرهنگیان عزیز از مزایای افزایش 50 درصدی امتیازات مذکور نیز استفاده کنند بنابراین از این جهت ضرری متوجه فرهنگیان محترم نیست و ما و تفاوت مربوطه در مورد آموزش و پرورش اعمال میشود‌.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت ماهی امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

قیمت خودرو‌های مدیران خودرو امروز

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت دلار و یورو امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا ۲۹ بهمن ۱۴۰۳/ قیمت طلا با پیش‌فروش سکه ریزشی می‌شود؟

حقوق بهمن بازنشستگان تامین اجتماعی واریز شد؟

وضعیت فعلی، منتفی‌کننده مذاکره ایران و آمریکا نیست/ تحریم‌ها، تاب‌آوری اقتصادی و اجتماعی ایران را کاهش داده است

خاورمیانه و ایران در انتظار سرمای شدید

روایت خانواده و دوستان دانشجوی به قتل رسیده دانشگاه تهران؛ امیر‌محمد رتبه ۸۰۰ کنکور در روستایی درس خواند که تنها ۴ دانش‌آموز داشت

سبد معیشت کارگران به بیش از ۴۰ میلیون تومان رسید/ امیدواری نماینده کارگران به تعامل با شرکای اجتماعی در تعیین مزد ۱۴۰۴

فیلم/حمله امیرحسین ثابتی این بار همتی به جای ظریف

اتفاق عجیب در بازار طلا و سکه؛ قیمت سکه ۶۰ میلیون تومان می‌‎‌شود؟

پیش بینی قیمت دلار فردا ۲۹ بهمن ۱۴۰۳/ احتمال کاهش قیمت دلار با تداوم پیش‌فروش سکه

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/زوج طناز سینمای ایران در یک قاب عاشقانه

محرک‌های افزایشی شاخص بورس از بین رفته‌اند/ هفته منفی و متعادل در انتظار بازار سرمایه

این نان قند خون‌تان را کاهش می‌دهد

پرهیز از طمع به اموال دیگران، ثروتی حاضر و نقد!

فیلم/سرمای شدید هوا در راه ایران؛ مسئولین هشیار باشند

تعطیلی کامل برنامه هسته‌ای، شرط آمریکا برای مذاکره با ایران!

این داروی گیاهی مانع از ابتلا به آلزایمر می‌شود

بیانیه ارتش لبنان درباره تحصن در جاده فرودگاه بین‌المللی بیروت

ترامپ همچنین مایل به مذاکره با تهران است

مشاور امنیت ملی آمریکا: درمورد ایران، همه گزینه ها روی میز است

زلنسکی: آماده‌ایم که مذاکره کنیم

مذاکرات درباره مرحله دوم توافق با حماس

شیخ نعیم قاسم: جلوگیری از فرود هواپیمای ایران در لبنان، اجرای تصمیم اسرائیل است

توئیت جدید حساب کاربری رهبر انقلاب به زبان عبری

پزشکیان: آیا ما به دنبال جنگ هستیم؟

فیلمی حیرت انگیز از استقرار ماهواره‌های استارلینک در مدار زمین

فیلم/۱۱ میلیون مسکن ساختیم ولی فقط ۲ میلیون نفر به مالکان مسکن اضافه شد!

فیلم/هدیه ۱۰ هزار دلاری شیخ کویتی به بازیکن زن ایرانی!

تصاویر کانکس پلیس نصب شده در نزدیکی درب کوی دانشگاه تهران

آلینا کابایوا معشوقه پوتین کیست؟

ازدحام مردم مقابل محل اقامت النصر در تهران

اطراف دانشگاه شریف هم امنیت لازم را ندارد

رئیس اتحادیه کانون‌های وکلا، وکالت اولیای دم مرحوم خالقی را عهده‌دار شد

دومینوی گرانی به بازار لوازم خانگی رسید

عذرخواهی و پیگیری‌های ویژه اعضای دولت برای دلجویی از خانواده خالقی

پدر امیرمحمد خالقی: راضی نیستیم خون فرزندمان پایمال شود

تحویل محموله بمب‌های سنگین آمریکا به تل‌آویو

معاون وزیر راه: تهدید اسرائیل به زدن هواپیمای ایرانی در صورت پرواز به سمت بیروت؟

پیش بینی قیمت دلار فردا ۲۹ بهمن ۱۴۰۳/ احتمال کاهش قیمت دلار با تداوم پیش‌فروش سکه

پیش بینی بورس فردا دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۳

مشکلات حقوقی مادر علی انصاریان همچنان پابرجاست

سرانجامی شوم با بازی جرات و حقیقت

تهدید زن جوان توسط سارق موبایلش

پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا ۲۹ بهمن ۱۴۰۳/ قیمت طلا با پیش‌فروش سکه ریزشی می‌شود؟

فیلم/ شفق قطبی از ایستگاه فضایی بین‌المللی

کشف جسد سوخته زن جوان در بیابان‌های گرمدره

همه چیز در مورد سریال آبان + اسامی بازیگران

هشدار جدی به تهرانی‌ها؛ باد شدید در راه است

یک علامت شایع کمبود یُد

اختلال خواب چیست و چگونه درمان می شود؟

گیخاتو خان کیست؟| مبتکر اولین اسکناس

فیلم/ ارتباط نادر عضوی از قبیله بدوی با مردم

علائم اولیه سرطان زبان چیست؟

عکس/ چهره خاص و دیدنی دلکش دهه ۵۰ با تاج کاغذی

کمبود کدام ویتامین باعث سفیدی مو می‌شود؟

وعده سیب‌زمینی ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومانی وزارت جهاد؛ روند صعودی قیمت سیب‌زمینی ادامه دارد

درآمد‌های لرزان بودجه، خرج مُسکن یارانه‌ها / رنگین کردن سفره فقر محرومان با کالابرگ الکترونیکی

مذاکرات استقلال با ماتزاری ادامه دارد

عکس/ استایل شیک بهنوش طباطبایی با دستبند و انگشتر لاکچری

عکس/ آخرین تمرین تیم استقلال قبل از بازی با الریان