تاریخ انتشار: ۱۲:۲۵ - ۱۴ تير ۱۳۹۹
با حضور نمایندگان ۶ کشور عضو کارگروه بین المللی کریدور شمال ـ جنوب مطرح شد؛

تشریح اقدامات و برنامه های انجام شده جهت فعال سازی کریدور نستراک

نخستین کنفرانس کارگروه بین المللی توسعه کریدور شمال ـ جنوب به صورت ویدئوکنفرانس با حضور نمایندگانی از بخش دولتی و خصوصی کشورهای ایران، روسیه، هندوستان، آلمان، قزاقستان، و ترکمنستان برگزار شد.
 فعال سازی کریدور نستراک
اقتصاد۲۴ - محمد، ولی روزبهان مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی در این کنفرانس ویدئویی با اشاره به تصویب سند توسعه پیوند‌های اقتصادی و تجاری از سوی دولت ایران؛ آمادگی سازمان متبوع خود را برای انجام اقدامات تسهیل کننده در امور تجاری و لجستیکی با کشور‌های همسایه اعلام و اظهار داشت: در زمینه توسعه زیرساخت‌های لجستیکی و در بخش بندری، بندر کاسپین به عنوان نخستین بندر عمیق ایران در دریای خزر با آبخور ۶ تا ۹ متری شروع به فعالیت نموده و در پسکرانه دو بندر کاسپین و انزلی که در محدوده این منطقه قرار دارند انبار غلات ۱۵۰ هزار تنی و انبار خشک ۱۰۰ هزار تنی، مخازن روغن خوراکی با حجم ۱۲۰ هزار تن، ۴۰ هکتار انبار روباز و مخازن سوخت ایجاد و خط ترانزیتی کانتینر‌های یخچالی راه اندازی شده است.

روزبهان با بیان اینکه عملیات احداث اسکله رو رو کامیونی و واگن ریلی آغاز شده و ساخت اولین اسکله سرپوشیده نیز در دستور کار قرار دارد، اضافه کرد: در زمینه تکمیل زیرساخت‌های بخش ریلی، اتصال این منطقه به خط ریل سراسری تا تابستان سال آتی شمسی و میلادی به اتمام خواهد رسید؛ گرچه هم اکنون نیز امکان حمل و نقل ترکیبی از دو بندر کاسپین و انزلی به اولین ایستگاه ریلی با فاصله ۱۵ کیلومتری مهیا است.
بیشتربخوانید: منطقه آزاد انزلی شاهراه اقتصادی و استراتژیک کریدور بین‌المللی شمال–جنوب
وی در این جلسه خطاب به اعضای حاضر در کارگروه بین المللی توسعه کریدور شمال ـ جنوب از موافقت راه آهن ایران برای اعطای تخفیف ویژه ۲۰ تا ۵۰ درصدی حمل کالای کانتینری در مسیر بنادر دریای خزر و بنادر جنوبی کشورمان سخن گفت و افزود: از سوی دیگر آمادگی خود را جهت ارائه تسهیلات در قالب کاهش تعرفه‌های بندری برای انواع کالا‌ها و تی اچ سی عبوری از طریق بندر کاسپین اعلام می‌کنیم.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی با بیان اینکه در راستای نوسازی ناوگان کشتیرانی دریای خزر ساخت دو فروند کشتی در شرکت کشتی سازی لوتوس آستراخان در حال انجام است، پیشنهاد واگذاری انبار کالا‌های خشک و غلات و روباز به همکاران لجستیکی کشور‌های همسایه و حاضر در این گفتگو را مطرح کرد و افزود: عالی‌ترین مقام‌های حوزه حمل و نقل کشورمان آماده کاهش تعرفه کالا‌های عبوری از مسیر کریدور شمال و جنوب می‌باشند و در عین حال می‌توان الگوی راه اندازی خط کشتیرانی میان بندر کاسپین و اکتائو با سایر بنادر کشور‌های روسیه، جمهوری آذربایجان و ترکمنستان را در دستور کار مشترک قرار داد.

روزبهان با تصریح بر نقش و اهمیت کریدور شمال جنوب در کاهش هزینه و زمان انتقال کالا میان آسیا و اروپا؛ آمادگی سازمان متبوع خود را برای برگزاری نخستین جلسه حضوری اعضای کارگروه به میزبانی منطقه آزاد انزلی اعلام کرد؛ بنابراین گزارش کارگروه مزبور در راستای پیگیری توافقات صورت گرفته میان طرف‌های ذی نفع کریدور شمال جنوب در حوزه حمل و نقل کانتینری و اجرایی کردن توافق تأسیس کارگروه هماهنگی و توسعه کریدور حمل و نقل بین المللی مزبور به دعوت منطقه ویژه اقتصادی لوتوس آستراخان برگزار شد.

در این کارگروه عبدالرحیم کردی، مدیر عامل سازمان منطقه آزاد چابهار؛ سرگئی میلوشکین، مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لوتوس؛ رومن الکساندروف، مدیر گروه همکاری‌های بین المللی وزارت حمل و نقل فدراسیون روسیه؛ دنیس آفاناسیف، وزیر صنعت و منابع طبیعی منطقه آستاراخان؛ فرانک بوسس، مشاور بندر هامبورگ؛ میرکو نووک، رئیس بخش روسیه انجمن ملی لجستیک آلمان؛ و مدیران چندین شرکت حمل و نقل بین المللی که در مسیر اروپا و آسیا اقدام به ترانزیت کالا می‌کنند در خصوص فرصت ها، چالش‌های تسهیل و توسعه حمل و نقل کالا در مسیر کریدور شمال ـ جنوب و الحاق اعضای جدید در این توافقنامه ترانزیتی بین المللی به اظهار نظر پرداختند.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
برچسب منتخب
# مناطق آزاد

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ + جدول

قیمت انواع گوشی موبایل سامسونگ، شیائومی و نوکیا + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ایسر امروز + جدول

خبر مهم درباره صدور احکام همسان‌سازی بازنشستگان

قیمت دلار و یورو امروز چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ + جدول

عکس/ تیپ گنگ مریم سریال تاسیان با لباس جین و مو‌های فر بلوند

عکس/ صحنه‌های وحشتناک از آتش سوزی در اورشلیم

عکس/ گشت و گذار اشرف پهلوی ۷۲ سال پیش در سوئیس با روسری و پالتو خاص

عکس/ استایل عجیب رونی کلمن و همسرش ۲۳ سال پیش با لباس رسمی در یک مراسم

قیمت خودرو‌های سایپا امروز چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ + جدول

عکس/ چهره متفاوت فرمانده ارتش در دوران جوانی در جبهه

عکس/ حال و هوای مردم ۱۰۰ سال پیش در بازار اردبیل و دوران قاجار

عکس/ شباهت عجیب سعید معروف با خواهرزاده چشم درشت و بانمکش

عکس/ تغییر باورنکردنی چهره فلور نظری با لباس و مو‌های عروسکی

عکس/ تیپ شیک و دیدنی هانده ارچل در کنار یکی از دوستانش در توکیو با لباس سنگ دوز

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

در صورت توافق ایران و آمریکا، بورس در کوتاه مدت رشد پرشتاب نخواهد داشت/ کدام صنایع بورسی با آشتی دو کشور سود می‌کنند؟

عکس/ ژست هاشمی رفسنجانی با لباس شخصی سوار بر قایق در کیش

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

عکس/ مراسم تدفین بروسلی ۵۲ سال پیش در هنگ کنگ

خواص ضد پیری پرتقال

عکس/ چهره ترسناک هیتلر ۱۰۹ سال پیش با سبیل متفاوت در ۲۷ سالگی

فریب این نوع نان را نخورید

عکس/ نمایی جالب و دیدنی از یک عروسی در کردستان و دوران قاجار با موسیقی و رقص کردی

عکس/نوجوانی هادی چوپان با مدل مویی خاص

عکس/ قابی دیده نشده هاشمی رفسنجانی ۴۷ سال پیش در کنار یاسر عرفات، بهشتی و منتظری

عکس/پست عاشقانه نوید محمدزاده برای تولد فرشته حسینی

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴/ دو راهی ریزش و صعود قیمت طلا؟

عکس/ استایل اروپایی ثریا اسفندیاری و مادر آلمانی اش ۶۶ سال پیش در کلن با پالتو پوست

عکس/خانواده بهرام رادان در یک تیپ بامزه

زیر باران اردیبهشت؛ روایتی از رنج و امید کارگران/ داستان مرگ ارزان و زندگی گران در خط تولید سود!

عکس/ بازیگر زیبای سریال تاسیان

عکس/ چهره دیده نشده از سردار اسماعیل قاآنی در دوران جوانی با لباس نظامی

پیش بینی قیمت دلار امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴/ معامله‌گران در انتظار شنبه سرنوشت‌ساز

عکس/ چهرۀ متفاوت امیر دریادار سیاری در دوران جوانی در جبهه

عکس/ نوه‌های ناصرالدین شاه در کنار برده‌های سیاهپوست

ایرادات لایحه پالرمو به روایت سخنگوی مجمع تشخیص

مصوبه دولت؛ اراضی واگذار شده به پتروشیمی موسوم به میانکاله مسترد می‌شود

پیش بینی سالی خیره کننده برای طلا

فیلم/بخشی از اعترافات پشتیبان عملیاتی و فنی ترور شهید صیاد خدایی

عباس عبدی: شاهد یک نوع بلبشوی مدیریتی هستیم

توضیحات نماینده قم درباره یک کلیپ خبرساز

عکس/پرتره‌ای از چارلز یکم، پادشاه انگلستان در حدود ۴۰۰ سال پیش

تمام ادارت، بانک‌ها و مدارس این شهر فردا (۱۱ اردیبهشت) تعطیل شد

نخستین عکس از بابک زنجانی خارج از زندان

تاریخ پرداخت کسورات معوقه بازنشستگان مشخص شد

ساعت کاری کارمندان از ۱۵ خرداد از ۶ صبح تا ۱۳ ظهر خواهد بود

اعتبار کالابرگ اردیبهشت ۱۴۰۴ شارژ می‌شود؟

عکس/ رضاشاه و نازلی صبری ملکه مصر ۹۱ سال پیش

آخرین وضعیت پرونده فساد ۱۲۳ میلیون دلاری پتروشیمی جم

فعالیت‌های بارگیری، تخلیه و اعلان بار در بندر شهید رجایی به شرایط عادی بازگشت

کناره گیری ایلان ماسک از کاخ سفید، بی سر و صدا!

باتلاق یمن و خسارت‌های میلیارد دلاری که آمریکا متحمل شده

سازمان حج و زیارت اطلاعیه داد

آغاز عملیات جست‌وجوی مفقودین انفجار بندرعباس

نماینده خدابنده: استیضاح‌کنندگان همتی به دنبال های و هوی بودند

عکس/ چارلی چاپلین در کنار گاندی