اقتصاد۲۴ - دکتر نیکیتا خارلوف در مقالهای مینویسد: تمام افراد باید به دلیل تقویت ایمنی بدن، میزان چربی بدن خود را در فصل سرما افزایش دهند. تصور چربی به عنوان یک خوراکی که فقط به بدن آسیب میرساند اشتباه است.
نیکیتا خارلوف، درمانگر و متخصص گوارش در این خصوص مینویسد که در فصل سرما و در طی همه گیری بیماریهای ویروسی، مصرف بیشتر چربیهای حیوانی منطقی است.
بیشتر بخوانید:نکات تغذیهای برای قبل و بعد از ابتلا به کرونا
او میگوید: برای حفظ ایمنی عمومی بدن، خوردن چربیهای حیوانی ضروری است. این خوراکیها غشای مخاطی را ایجاد میکنند، که مانع ورود برای ویروسهای مختلف است.
به گفته این متخصص گوارش، کرونا ویروسی است که کل کره زمین را به وحشت انداخته است. شما میتوانید با خوردن گوشت غاز، گاو، چربی گوشت گوسفند به گونهای چربی خوب را به بدن خود تزریق و به تقویت سیستم ایمنی بدنتان در برابر این ویروس و یا هر نوع ویروس دیگری کمک کنید.