اقتصاد۲۴- ابوالفضل طیبی با بیان اینکه جزیره کیش به عنوان منطقه آزاد و دروازه گردشگری میتواند محل معرفی مفاخر و گنجینههای ادبی، فرهنگی و هنری کشور باشد گفت: درمدیریت شهری جزیره کیش بهره گیری از المانهای دارای ارزش فرهنگی وهنری، یکی از محورهای زیباسازی فضای شهری کیش دریک سال اخیر بوده است.
مدیرعامل شرکت عمران، آب وخدمات کیش افزود: تبدیل موج شکنهای مارینا وسواحل شرقی به اسکلههای تفریحی سبب جذب گردشگران وشهروندان به این مناطق شد از این رو با توجه به استقبال خوب مردم از این اسکله ها، با برنامه ریزی برای ساخت و نصب سردیسهای مفاخر ادبی کشور تلاش شد تا یاد وجایگاه این مفاخرایرانی اسلامی به ویژه برای فرزندان کشورمان و نسلهای بعدی حفظ شود.
بیشتر بخوانید: معرفی سرپرست جدید مدیریت بازرسی و رسیدگی به شکایات سازمان
به گفته ابوالفضل طیبی، دراین طرح سردیسهای حافظ، فردوسی، خیام وسعدی در اسکله مارینا واسکله پارک طلوع در حال نصب هستند، اما نکته حائز اهمیت درخصوص این سردیسها، ساخت سردیس این شعرا براساس چهرههای ثبت شده در انجمن مفاخر کشور و با فرمها و شکلهای متفاوت و برمبنای برداشت هنرمند است که باعث شده مخاطب جلوهای متفاوت از چهرهای این شعرا را شاهد باشد.
گفتنی است سه هنرمند خوب کشورمان، هادی عرب نرمی سازنده سردیس خیام وفردوسی، رضا قره باغی سازنده سردیس سعدی و بیژن غنچه پور سازنده سردیس حافظ در این طرح هستند که آثارشان دراسکلههای شرقی کیش نصب شده است.