تاریخ انتشار: ۱۰:۴۳ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
رییس سازمان بورس:

صورت‌های مالی سازمان بورس برای نخستین بار منتشر می‌شود

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار از انتشار صورت‌های مالی تصویب شده سال ۹۹ سازمان بورس برای مشاهده عموم خبر داد و گفت: در راستای ارتقای شفافیت، صورت‌های مالی تصویب شده سال گذشته این سازمان برای نخستین بار جهت مشاهده عموم مردم و فعالان بازار منتشر خواهد شد.

بورس

اقتصاد ۲۴- «محمدعلی دهقان دهنوی» با بیان اینکه موضوع جلسه دیروز شورای عالی بورس، برگزاری مجمع سالانه سازمان بورس و اوراق بهادار بود که طی آن، گزارش هیات مدیره سازمان بورس به شورای عالی بورس و همچنین گزارش حسابرس قانونی سازمان بورس و اوراق بهادار ارائه شد، افزود: از نکات برجسته جلسه دیروز این بود که گزارش حسابرسی سازمان بورس و اوراق بهادار، هیچ بند حسابرسی نداشت و به اصطلاح پاک بود.

وی اظهار داشت: این گزارش‌ها به نحو مطلوب ارزیابی‌شده و مورد تایید قرار گرفت و در نهایت پس از ارائه، اعضای شورای عالی بورس ضمن تقدیر و تشکر از سازمان بورس به سبب مطلوب بودن گزارش ارائه‌شده، صورت‌های مالی را تصویب کردند.

دهقان دهنوی یکی دیگر از نکات مثبت گزارش ارائه‌شده را واریز بخش عمده درآمد‌های سازمان بورس و شرکت‌های تابعه آن به صندوق تثبیت بازار دانست و گفت: از نکات مهم این گزارش این بود که در سال ۹۹، به دنبال توسعه فعالیت در بازار و افزایش معاملات، درآمد سازمان از محل کارمزد‌ها، قابل‌توجهی بود که در حدود ۹۰ درصد از این درآمد به‌صورت داوطلبانه توسط سازمان بورس به‌حساب صندوق تثبیت بازار واریزشده و در راستای حمایت از بازار به کار گرفته شده است.

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار خاطرنشان کرد: علاوه بر سازمان بورس و اوراق بهادار، شرکت سپرده‌گذاری و مدیریت فناوری و رایان بورس نیز که به‌عنوان شرکت‌های زیرمجموعه سازمان بورس از محل کارمزد‌ها درآمد کسب می‌کنند، به سهم خودشان، بخش قابل‌توجهی از درآمدشان را به صندوق تثبیت و توسعه بازار واریز کرده‌اند که این منابع نیز برای حمایت از بازار به کار گرفته شده است.

به گفته وی، علاو ه بر منابع واریزی به صندوق تثبیت، سود سنوات گذشته صندوق نیز از سوی سازمان بورس دریافت نشده و در جهت حمایت از بازار و صرف حمایت از بازار شده است.

گام مهم سازمان بورس در مسیر ارتقا شفافیت

دهقان دهنوی انتشار عمومی این گزارش‌ها را به عنوان یک تصمیم مهم از سوی سازمان بورس به منظور شفافیت اعلام کرد و گفت: همان‌طور که پیش‌ازاین تصمیم گرفته بودم، در راستای ارتقای شفافیت، صورت‌های مالی سازمان برای نخستین بار برای عموم مردم و فعالان بازار منتشر خواهد شد. بدین ترتیب در چند روز آینده صورت‌های سازمان برای اولین بار منتشر خواهد شد و از این طریق فعالان بازار، نهاد‌های مالی، اشخاص حقیقی و حقوقی می‌توانند گزارش سازمان عملکرد آن را مشاهده کنند. با این اقدام، سازمان بورس و اوراق بهادار نیز مانند هر نهاد عمومی دیگری که باید اصل شفافیت را رعایت کند، عملکرد مالی‌اش در عملکرد دید و قضاوت عموم مردم قرار خواهد گرفت و در این ساختار بر میزان شفافیت بازار سرمایه افزوده خواهد شد.


بیشتر بخوانید: چهار سناریو از آینده بورس


رییس سازمان بورس و اوراق بهادار با تأکید بر این نکته که سازمان بورس به‌عنوان یک نهاد عمومی غیردولتی هیچ الزامی برای انتشار این صورت‌های مالی ندارد افزود: با توجه به‌ضرورت افزایش شفافیت در بازار سرمایه این تصمیم توسط سازمان بورس و اوراق بهادار اتخاذ شد ضمن اینکه، این موضوع همواره یکی از خواسته‌های فعالان بازار سرمایه بود به‌طوری‌که در سال‌های گذشته همواره بر روی انتشار صورت‌های مالی سازمان بورس تأکید داشتند، اما بنا به دلایلی انجام‌نشده بود، ما امسال برای اولین بار این کار را انجام خواهیم داد.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا در کنار گزارش سالانه، گزارش‌های سه‌ماهه و شش‌ماهه سازمان نیز منتشر خواهد شد گفت: اکنون گزارش حسابرسی شده و تصویب‌شده سالانه منتشر می‌شود و در آینده سعی می‌کنیم گزارش‌های فصلی و ... را نیز منتشر کنیم.

دهقان دهنوی اظهار داشت: هدف نهایی این است که همانند شرکت‌هایی که تحت نظارت سازمان بورس و اوراق بهادار قرار دارند، سازمان نیز مانند آن‌ها این گزارش‌ها را منتشر کند.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ + جدول

قیمت انواع گوشی موبایل سامسونگ، شیائومی و نوکیا + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ایسر امروز + جدول

قیمت دلار و یورو امروز چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ + جدول

خبر مهم درباره صدور احکام همسان‌سازی بازنشستگان

قیمت خودرو‌های سایپا امروز چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ + جدول

اینفوگرافی/ ۵ انفجار بزرگ نیترات آمونیوم در جهان

عکس/ گشت و گذار روناک سریال نون خ با تیپ تینیجری و کلاه کپ در دربند

عکس/ تیپ گنگ مریم سریال تاسیان با لباس جین و مو‌های فر بلوند

عکس/ زیبایی خیره کننده هان هیو جو بازیگر کره‌ای در ۳۸ سالگی با لباس‌های فانتزی

عکس/ چوب‌بری با اره مخصوص ۱۰۰ سال پیش در حضور خان قاجاری

عکس/ ژست زنان مطرب و لباسدار حرم احمدشاه ۱۱۴ سال پیش با پوشش عجیب و موهای گل زده

عکس/ شیطنیت پدر و دختری بازیگر سریال عشق اجاره‌ای در رستوران با عینک آفتابی

عکس/ عاشقانه تازه سلنا گومز با نامزدش جلوی آینه با گوشی‌های اجق وجق

عکس/ گشت و گذار اشرف پهلوی ۷۲ سال پیش در سوئیس با روسری و پالتو خاص

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/ قابی دیده نشده هاشمی رفسنجانی ۴۷ سال پیش در کنار یاسر عرفات، بهشتی و منتظری

عکس/پست عاشقانه نوید محمدزاده برای تولد فرشته حسینی

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴/ دو راهی ریزش و صعود قیمت طلا؟

عکس/ استایل اروپایی ثریا اسفندیاری و مادر آلمانی اش ۶۶ سال پیش در کلن با پالتو پوست

عکس/خانواده بهرام رادان در یک تیپ بامزه

زیر باران اردیبهشت؛ روایتی از رنج و امید کارگران/ داستان مرگ ارزان و زندگی گران در خط تولید سود!

عکس/ بازیگر زیبای سریال تاسیان

عکس/ چهره دیده نشده از سردار اسماعیل قاآنی در دوران جوانی با لباس نظامی

پیش بینی قیمت دلار امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴/ معامله‌گران در انتظار شنبه سرنوشت‌ساز

عکس/ چهرۀ متفاوت امیر دریادار سیاری در دوران جوانی در جبهه

عکس/ نوه‌های ناصرالدین شاه در کنار برده‌های سیاهپوست

ایرادات لایحه پالرمو به روایت سخنگوی مجمع تشخیص

مصوبه دولت؛ اراضی واگذار شده به پتروشیمی موسوم به میانکاله مسترد می‌شود

پیش بینی سالی خیره کننده برای طلا

فیلم/بخشی از اعترافات پشتیبان عملیاتی و فنی ترور شهید صیاد خدایی

عباس عبدی: شاهد یک نوع بلبشوی مدیریتی هستیم

توضیحات نماینده قم درباره یک کلیپ خبرساز

عکس/پرتره‌ای از چارلز یکم، پادشاه انگلستان در حدود ۴۰۰ سال پیش

تمام ادارت، بانک‌ها و مدارس این شهر فردا (۱۱ اردیبهشت) تعطیل شد

نخستین عکس از بابک زنجانی خارج از زندان

تاریخ پرداخت کسورات معوقه بازنشستگان مشخص شد

ساعت کاری کارمندان از ۱۵ خرداد از ۶ صبح تا ۱۳ ظهر خواهد بود

اعتبار کالابرگ اردیبهشت ۱۴۰۴ شارژ می‌شود؟

عکس/ رضاشاه و نازلی صبری ملکه مصر ۹۱ سال پیش

آخرین وضعیت پرونده فساد ۱۲۳ میلیون دلاری پتروشیمی جم

فعالیت‌های بارگیری، تخلیه و اعلان بار در بندر شهید رجایی به شرایط عادی بازگشت

کناره گیری ایلان ماسک از کاخ سفید، بی سر و صدا!

باتلاق یمن و خسارت‌های میلیارد دلاری که آمریکا متحمل شده

سازمان حج و زیارت اطلاعیه داد

آغاز عملیات جست‌وجوی مفقودین انفجار بندرعباس

نماینده خدابنده: استیضاح‌کنندگان همتی به دنبال های و هوی بودند

عکس/ چارلی چاپلین در کنار گاندی

هشدار وقوع طوفان و باد شدید در تهران

رویترز: اوکراین احتمالا امروز توافق معدنی با آمریکا را امضا می‌کند

معرفی خودرو تویوتا کراون مجستا؛ زیبا و استوار با رینگ‌های آلومینیومی

اینفوگرافی/ وضعیت محبوبیت ترامپ در ۱۰۰ روز ریاست جمهوری

فیلم/ ادامه آتش سوزی مرگبار در اسرائیل

عکس/ صحنه‌های وحشتناک از آتش سوزی در اورشلیم

دیدار عجیب بلندترین و کوتاه‌ترین سگ جهان

درمان قطعی زانو درد با یک دارو

فیلم/ فرار اسرائیلی‌ها از اورشلیم

فیلم/ تخلیه ساکنان ارتفاعات اورشلیم

فیلم/ پشت صحنه دیده نشده و جذاب از سریال خط قرمز

آیا گوجه‌فرنگی جلوی افزایش وزن را می‌گیرد؟

فیلم/آتش سوزی گسترده و عظیم در جنگل های اورشلیم

علی صلاحی نژاد مدیرعامل بیمه سینا کیست؟

عکس/ ۹ فیلم سینمایی پروانه نمایش گرفتند

عکس/ چهره شکسته بازیگر جومونگ، ایرانی‌ها را شوکه کرد

فیلم/ تغییرات شوکه کننده بازیگران سریال دردسر والدین

مشخصات خودروی نیروی ویژه HMT Extenda/ابزاری با قدرت شلیک عالی