تاریخ انتشار: ۲۲:۳۰ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۰

طرز تهیه مربای کیوی

مربای کیوی یکی از انوع مرباست که علاوه‌بر ظاهر زیبا دارای عطر و طعم دلچسبی است. این مربا همراه با کره یک صبحانه خوشمزه محسوب می‌شود؛ همچنین برای تزیین کیک و انواع تارت نیز کاربرد دارد.

طرز تهیه مربای کیوی

اقتصاد۲۴- مربا یکی از خوراکی‌های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که از دیرباز روش مناسبی برای نگهداری طولانی مدت میوه محسوب می‌شود. مربا در سفره صبحانه جایگاه ویژه‌ای دارد که معمولا همراه با کره یا خامه سرو می‌شود. مربا‌ها انواع گوناگونی دارند که از ترکیب شکر با میوه‌های گوناگون تهیه می‌شوند.

، مربای کیوی یکی از انواع مرباست که علاوه‌بر ظاهر زیبا طعم بسیار مطبوعی دارد؛ همچنین می‌توانید برای تزیین کیک‌های میوه‌ای و تارت هم از این مربا استفاده کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه مربای کیوی خانگی با روشی آسان همراه با نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به پخت مربا تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه مربای کیوی

کیوی: ۵۰۰ گرم
شکر: ۵۰۰ گرم
آب: ۲۵۰ گرم
وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری
آبلیمو: ۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه مرحله به مرحله مربای کیوی

۱ ـ ابتدا کیوی‌ها را بشویید و پوست کنید؛ سپس کیوی را به قطعات دلخواه برش بزنید. (می‌توانید کیوی را به صورت حلقه‌ای برش بزنید و یا به صورت نگینی خرد کنید و یا کیوی را رنده کنید.)

۲ ـ آب و شکر را توی یک قابلمه بریزید و با هم مخلوط کنید. قابلمه را روی شعله متوسط اجاق گاز بگذارید و صبر کنید تا جوش بیاید. وقتی آب و شکر شروع به جوشیدن کرد، حرارت اجاق گاز را کم کنید تا مخلوط آب و شکر کمی قوام بیاید.

۳ ـ بعد از از اینکه آب و شکر حدود ۱۵ دقیقه جوشید و به قوام رسید، کیوی‌های برش زده را به آن اضافه کنید. حرارت اجاق را کم کنید و کف‌های روی مربا را با کفگیر بگیرید. بین ۴۰ تا ۴۵ دقیقه زمان بدهید تا کیوی با حرارت ملایم بپزد و شربت غلیظ شود.

۴ ـ در مرحله آخر وانیل و آبلیمو را به مربا اضافه کنید و چند ثانیه بعد اجاق گاز را خاموش کنید. قابلمه را از روی اجاق بردارید تا مربا خنک شود؛ سپس بگذارید قابلمه مربا تا روز بعد در محیط آشپزخانه بماند؛ سپس مربا را داخل شیشه‌های تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگه‌داری کنید. نوش جان

نکات مهم برای تهیه مربای کیوی

۱ ـ برای تهیه مربای کیوی باید کیوی‌هایی را انتخاب کنید که به اندازه کافی رسیده باشند. کیوی برای مربا نباید بیش از حد کال و سفت و یا برعکس بیش از حد رسیده و لهیده باشد.


بیشتر بخوانید: ۵ راهکار برای از بین بردن تندی غذا


۲ ـ در حین پخت مربا حتما کف‌های روی قابلمه را بگیرید؛ زیرا این کف‌ها باعث تیرگی مربا می‌شوند.

۳ ـ برای این‌که متوجه شوید مربا به غلظت کافی رسیده است یا خیر، مقداری از شربت مربا را داخل یک نعلبکی یا پیاله بریزید و آن را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. بعد از این‌که شربت خنک شد، نعلبکی را تکان بدهید. اگر شربت سفت شده بود و به کندی حرکت می‌کرد؛ یعنی مربا به قوام لازم رسیده است و اگر شربت شل بود و ریخت؛ یعنی مربا هنوز باید روی حرارت اجاق بماند تا به قوام برسد.

۴ ـ آبلیمو یا جوهر لیمو را حتما در مرحله آخر پخت به مربا اضافه کنید و سعی کنید بعد از اضافه کردن آبلیمو دیگر مربا روی شعله اجاق گاز نباشد.

۵ ـ شیشه‌هایی را که برای مربا انتخاب می‌کنید، باید حتما خشک و تمیز با در فلزی باشند تا مربا با گذشت زمان کپک نزد.

۶ ـ برای جلوگیری از خشک شدن و کپک زدن مربا بهتر است به اندازه‌ای شیره توی شیشه مربا بریزید که کاملا سطح کیوی‌ها را بپوشاند.

منبع: فرارو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

قیمت گوشت گوسفند، گوساله و مرغ امروز

قیمت All-in-One اپل

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

خسارات ناشی از آلودگی هوا به ۸ میلیارد دلار در سال می‌رسد!/ سرنوشت ۲۵۰ همت بودجه توسعه زیرساخت‌های کاهش آلودگی چه می‌شود؟

وضعیت هواشناسی امروز

وضعیت آلودگی هوای تهران در۳ آذر۱۴۰۳

همه چیز درباره بانک مرکزی اروپا (ECB)/ نهادی با نقش کلیدی در مدیریت و ثبات اقتصاد اروپا

بیم و امید سهامداران بورس

پیش بینی بورس امروز شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳

عکس/استوری احساسی نانسی عجرم با پرچم لبنان

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

نظر سید احمد خمینی درباره سید محمد خاتمی

بهترین دلیل برای نوشیدن آب کافی در طول روز

پدر علم اقتصاد ایران کیست؟

این ویتامین سبب کاهش کلسترول می‌شود

۸ عادت میلیاردرهای موفق جهان کدامند؟/ این عادت‌ها می‌تواند به موفقیت‌تان کمک کنند

واکنش دولت به توهین یک فرماندار به خبرنگاران

عکس/ استوری مدافع استقلال برای قلعه نویی

ادعای جدید چهره نزدیک به سعید جلیلی درباره فیلترینگ

پوتین: به آزمایش موشک‌های بالستیک مافوق صوت ادامه خواهیم داد

زاینده‌رود از امشب بازگشایی می شود

روسیه: قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام، هدیه بایدن به ترامپ است

انتقام قتل برادر در هلیلان

پرونده بازگشت عادل فردوسی‌پور به صدا و سیما بسته شد

وضعیت آب و هوای تهران طی روز‌های آینده

تخلیه برخی مدارس اصفهان به‌دلیل فرونشست

عکس/اولین واکنش به دیدار پزشکیان با مولوی عبدالحمید

آیت‌الله سید علی سیستانی کیست؟

افزایش تولید هیچ ارتباطی به حوزه وکالت ندارد/ قانون تسهیل باید از مسیر قانونی خود اصلاح شود

قانون تسهیل لطمات جبران‌ناپذیری بر پیکره نهاد وکالت زد/ حرفه وکالت را باید به جایگاه اصلی خود رساند

عکس/آقای ‎عراقچی، قرار نیست مملکت را نجات بدهید؟

پیش بینی قیمت سکه و طلا فردا ۳ آ‌ذر ۱۴۰۳/ دو شوک جدید به بازار طلا

پیش بینی بورس فردا شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳

ماسکرانو سرمربی مسی شد

قتل هولناک در پارک قیطریه تهران

کنایه محسن رضایی به اروپایی‌ها بعد از صدور قطعنامه علیه ایران

سید محمود علوی دستیار ویژه رییس‌جمهور کیست؟

ورثه منتظر واریزی سود سهام عدالت باشند

این نقطه آلوده‌ترین جای ایران شد

پیش بینی قیمت دلار فردا ۳ آذر ۱۴۰۳/ سیگنال جدید برای دلار؛ تتر صعودی شد