تاریخ انتشار: ۰۹:۴۹ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۰
محسن نریمان:

روابط دوسویه و دیرینه عامل مهمی برای توسعه همکاری ها با قفقاز جنوبی است

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس که میزبان رایزنان جدید بازگانی ایران در کشور‌های آذربایجان و ارمنستان بود گفت: اشتراکات کشورمان با کشور‌های حوزه قفقاز جنوبی مزیت مهمی در توسعه روابط خارجی است.

اقتصاد۲۴ - محسن نریمان در این دیدار بهره مندی از اشتراکات فرهنگی و اجتماعی با حوزه قفقاز را مهم دانست و گفت: قرابت جغرافیایی و علاقه‌های عمیق اجتماعی و انسانی عمده‌ترین مزیت‌های منطقه آزاد ارس برای تسهیل و توسعه روابط اقتصادی، تجاری و فرهنگی با قفقاز جنوبی است.

نریمان با اشاره به تحولات سیاسی و اقتصادی موجود در منطقه قفقاز جنوبی گفت: پشتوانه فرهنگی تاریخی و جغرافیایی کشورمان و به ویژه منطقه آزاد ارس مزیت خوبی برای بهره برداری از فرصت‌ها و خنثی سازی تهدید‌ها است.


بیشتر بخوانید:  بهره برداری از ۳۹ طرح سرمایه گذاری مناطق آزاد با حضور رئیس جمهور


وی بر تجمیع پتانسیل‌های ملی و منطقه‌ای و همکاری تمامی سازمان‌های دولتی و بخش خصوصی برای توسعه روابط تاکید کرد و گفت: ما آماده ایم توانمندی‌های خود را در بازسازی منطقه قره باغ بکار گرفته و در توسعه تعاملات دوجانبه با جمهوری آذربایجان مثمر ثمر باشیم.

نریمان افزود: کارشناسان توانمند ما در بخش‌های عمرانی و صنعتی همراه با فعالان بخش خصوصی می‌توانند ضمن نقش آفرینی در بازسازی قره باغ و تامین نیازمندی‌های عمرانی و صنعتی با استفاده از تولیدات منطقه آزاد ارس، تجربیات خود را در اختیار کشور دوست و برادر آذربایجان قرار دهند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس در ارتباط با توسعه روابط اقتصادی با جمهوری ارمنستان خطاب به اکبر گداری رایزن بازرگانی جدید ایران در ارمنستان گفت: ارس با در اختیار داشتن تنها مرز زمینی ایران با جامعه اقتصادی اوراسیا و کشور ارمنستان در زون نوردوز تلاش می‌کند ضمن ارتقا و تسهیل فرآیند‌های قانونی؛ بهترین امکانات لجستیک و فنی را برای توسعه روابط تجاری و ترانزیتی با اوراسیا و ارمنستان فراهم نماید.

او اضافه کرد: ما در زون نوردوز با همکاری اتاق بازرگانی تبریز اسناد مرتبط با مبدا کالا برای صادرات به اوراسیا را صادر می‌کنیم و با تامین ایکسری‌های کامیونی و مسافری گام‌های موثری در افزایش تعاملات دوجانبه برداشته ایم.

در این جلسه همچنین رایزنان بازرگانی جدید ایران در آذربایجان و ارمنستان ضمن تشکر از میزبانی ارس، آشنایی با موقعیت جغرافیایی ارس و زیرساخت‌های صنعتی، عمرانی، کشاورزی، توریستی، ترانزیتی و تجاری برای توسعه روابط اقتصادی و تجاری کشورمان عنوان کردند.

لازم به ذکر است پس از برگزاری جلسه رایزنان بازرگانی ایران در ارمنستان و آذربایجان بازدید از واحد‌های تولیدی_ صنعتی ارس و پایانه‌های مرزی جلفا و نوردوز انجام گرفت.

منبع: منطقه آزاد ارس
ارسال نظر