عباس اکبری محمدی درباره رکورد تولید ۷۰۰ هزار تن تختال در فروردین ماه ۱۴۰۰ اظهار کرد: با توجه به برنامهریزیهای انجام شده پیش از سال جاری، تولید ۷۰۰ هزار تن تختال درفروردین ماه هدفگذاری شد که خوشبختانه با تولید بیش از این مقدار در اولین ماه سال، این هدف محقق شد.
وی افزود: ثبت این رکورد راه را برای تولید بیش از ظرفیت اسمی البته به شرط تامین پایدار نهادههای تولید اعم از مواد اولیه و انرژی فراهم میکند.
معاون بهرهبرداری شرکت فولاد مبارکه با اشاره به رکورد قبلی ۶۶۲ هزار تن تختال در اسفندماه سال گذشته گفت: این رکورد با همت و تلاش بی وقفه همه کارگران و مدیران در فروردین ماه به بیش از ۷۰۰ هزار تن ارتقا یافت. این در حالی است که میزان تولید در فروردین ماه سال گذشته، ۶۳۶ هزار تن بوده است. این افزایش تولید در فروردین ماه نسبت به مدت مشابه سال گذشته، زمینه تامین بهتر مواد اولیه صنایع پایین دستی و صادرات بیشتر را فراهم میکند.
اکبری محمدی خاطرنشان کرد: این اعداد، اعداد بسیار بزرگی است؛ رکوردهای پیشین در حد چند هزار تن بوده در حالی که رکوردهای محقق شده در دو ماه اخیر واقعا جهش بزرگی در تولید فولاد است.
بیشتربخوانید:عبور از مرزهای تولید در ۴ ناحیه فولادسازی، نورد سرد، آهنسازی ومجتمع فولاد سبا
وی با بیان اینکه در حال حاضر ظرفیت تولید ورق فولاد مبارکه در بیشترین حد ممکن قرار دارد، اظهار کرد: بر این اساس بخش عمدهای از مازاد تختال تولیدی به صورت خام صادر میشود. این در حالی است که با راهاندازی و بهرهبرداری از واحد نورد گرم ۲، این ظرفیت مازاد نیز به ورق تبدیل شده و علاوه بر ایجاد ارزش افزوده و تامین کامل نیاز داخلی، بخشی از نیازهای ارزی کشور را نیز در قالب صادرات تامین کند.
معاون بهرهبرداری شرکت فولاد مبارکه ادامه داد: علاوه بر رکورد ۷۰۰ هزار تن دو رکورد روزانه دیگر اعم از رکورد ثبت ۱۴۱ ذوب در ۶ فروردین و ۱۴۴ ذوب در روز مورخ ۳۱ فروردین نیز محقق شده است. ثبت رکورد ۱۴۴ ذوب در یک روز زمینه را برای تولید بیشتر تختال در این شرکت فراهم میکند.
اکبری محمدی گفت: این رکوردهای تاریخی با همت و تلاش پرسنل و حمایت مدیریت ارشد سازمان شکل گرفته و امیدوارم با انگیزهای که در پرسنل و مدیران شرکت برای ارتقاء تولید وجود دارد شاهد رکوردهای پیاپی دیگر باشیم.