وی افزود: در سال گذشته ناحیه فولادسازی و ریخته گری مداوم فولاد مبارکه به تولید 7 میلیون تن فولاد خام دست یافت که نسبت به سال 98 حدود 730 هزار تن افزایش تولید را به همراه داشت.
مدیر ناحیه فولادسازی و ریخته گری مداوم فولاد مبارکه با اشاره به اینکه در سال گذشته ثبت 4 رکورد تولید ماهیانه در این ناحیه رقم خورد، تصریح کرد: اصلاح و بازسازی خطوط تولید و مدیریت زمان و همت پرسنل ناحیه منجر به ثبت رکورد اخیر در تولید فولاد خام در این شرکت شد.
وی با تاکید بر ثبت رکورد در واحد گاززدایی، رکورد تعداد ذوب، ارتقاء کیفیت و کاهش ضایعات در ناحیه فولادسازی و ریخته گری مداوم فولاد مبارکه گفت: رسیدن به رکورد ماهیانه تولید 700 هزار تن فولاد خام و 144 ذوب در فروردین ماه علیرغم کمبود نیروی انسانی به دلیل بیماری کرونا نشان می دهد کارگروهی به تمام معنا در ناحیه فولادسازی و ریخته گری مداوم فولاد مبارکه تجلی یافته است.
سلیمی باز هم بر همدلی و تلاش همگانی نیروهای ناحیه فولادسازی و ریخته گری مداوم فولاد مبارکه تاکید کرد و افزود: چشم انداز تولید فولاد خام در سال «تولید؛ پشتیبانی ها؛ مانع زدایی ها» عبور از 7.2 تن است که امیدواریم با عبور از مانع تامین انرژی و در همبستگی و تلاش نیروهای این ناحیه به وقوع بپیوندد.
بیشتربخوانید: بومیسازی یونیزاسیون چمبر ضخامتسنجهای خطوط نورد
وی افزود: عبور از چالش هایی مانند تامین مواد اولیه و انرژی می تواند ناحیه فولادسازی و ریخته گری مداوم فولاد مبارکه را به چشم انداز تعیین شده در سال جاری نزدیک کند؛ چراکه در این مرحله علاوه بر حفظ دستاوردها با پشتیبانی و حمایت همیشگی مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه، می توان به رکوردزنی های پی در پی در این ناحیه ادامه داد.
مدیر ناحیه فولادسازی و ریخته گری مداوم فولاد مبارکه در پایان از تلاش پرسنل این ناحیه و حمایت مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه تشکر کرد و ابراز امیدواری کرد که بتوان ظرفیت کارشناسان و پرسنل ناحیه فولادسازی و ریخته گری مداوم فولاد مبارکه را در خدمت تولید کشور به کار گمارد.