وی با اشاره به اینکه کمبودی در تامین نهادههای دامی وجود ندارد، افزود: در حال حاضر تامین نهاده دامی از طریق سامانه بازارگاه در حال انجام است و تنها با تاخیر بدست مرغداران میرسد.
اسداله نژاد از افزایش قیمت جوجه یکروزه خبر داد و گفت: مرغداران در تامین جوجه با قیمت بیش از ۷ تا ۷ هزار و ۵۰۰ تومان هم با مشکلاتی روبرو هستند که این موضوع در کنار افزایش هزینههای حمل و نقل و نرخ مصوب ذرت و کنجاله بر قیمت تمام شده تولید تاثیر گذاشته است که با این وجود در قیمت فروش باید لحاظ شود.
نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی ادامه داد: دولت باید به گونهای برنامه ریزی کند که قیمت مولفهها افزایش نیابد و در صورت گرانی بر نرخ تمام شده تولید باید لحاظ شود تا آرامش بازار استمرار یابد.
به گفته وی، با وجود عرضه جوجه با نرخهای بالا، از دستگاههای مسئول انتظار میرود که با توزیع کنندگان برخورد کند.
این مقام مسئول افزود: گرچه توزیع کنندگان قیمت مصوب جوجه را در فاکتور لحاظ میکنند، اما در واقعیت تمامی واحدها بالاتر از قیمت مصوب میخرند که دستگاههای مسئول نیازی به ارائه فاکتور ندارند و این موضوع تنها بهانهای برای عدم برخورد با متخلفان است که دستگاههای نظارتی تنها با مرغداران برخورد میکنند و به سایر حلقهها کاری ندارند.
بیشتربخوانید: بازار مرغ در یک قدمی طوفان قیمتی
ابنمقاممسئول واکنش به اظهارات مسئولان مبنی بر اعمال افزایش قیمت نهادههای دامی بر نرخ مصوب مرغ بیان کرد: این اظهارات به هیچ عنوان قابل قبول نیست و نوعی فرار رو به جلو است که مسئولان وزارت جهاد کشاورزی انجام میدهند چرا که در مقطعی هم که قیمت ۱۷ هزار و ۱۰۰ تومان تعیین شد، نرخ تمام شده مرغ ۱۷ هزار و ۵۰۰ تا ۱۷ هزار و ۸۰۰ تومان بود.
اسداله نژاد در پایان درباره آخرین وضعیت قاچاق جوجه یکروزه تصریح کرد: برآوردها حاکی از آن است که موضوع قاچاق با تشدید نظارتها منتفی شده است، اما با قطعیت نمیتوان گفت که ۱۰۰ درصد نیست و تنها در مقطعی جوجه به واحدها تزریق نشد که هم اکنون ازدیاد تقاضا برای عرضه، قیمت را بالا برده است.