وی متوسط قیمت هر کیلو دام زنده را ۵۲ هزار تا ۵۳ هزار تومان اعلام کرد و افزود: هم اکنون قیمت هر کیلو گوشت گوسفندی درب کشتارگاه ۱۲۰ هزار تومان است و در سطح شهر تهران کمتر از ۱۵۰ هزار تومان نیست که این موضوع با شعارهای مسئولان سنخیتی ندارد.
بیشتربخوانید:سرانه مصرف مواد خوراکی در طول یک دهه چه تغییراتی داشت؟
دادرس ادامه داد: با توجه به رکود گردشگری ناشی از وضعیت کرونا در فصل بهار و تابستان، تولیدکنندگان در عرضه دام با مشکل مواجه خواهند شد، درحالیکه در شرایط عادی در این ایام به دلیل ازدیاد گردشگر، رستوران و هتلها پررونق بودند.
مدیر عامل اتحادیه دام سبک درباره آینده بازار گوشت بیان کرد: با توجه به شرایط فعلی بخشی از برههای لاغر به کشتارگاه میروند، بخش دیگر هم از کشور قاچاق میشود که با استمرار این روند در ۶ ماهه دوم سال همزمان با پیک مصرف گوشت با مشکل مواجه خواهیم شد.
دادرس در پایان تصریح کرد: با توجه به وضعیت خشکسالی و افزایش قیمت نهاده، دامداران برههای به وزن نرسیده را روانه کشتارگاه میکنند و متاسفانه قاچاقچیان برههای با وزن سبک را خریداری و پس از پروار قاچاق میکنند.