تاریخ انتشار: ۱۲:۱۹ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۰
مهدی کشمیری در نشست روسای پارک‌های علم و فناوری کشور مطرح کرد:

گرنت فناوری موتور محرک تجاری سازی نوآوری‌های فناورانه

مشاور سرپرست دفتر برنامه ریزی امور فناوری وزارت عتف و مسئول برنامه گرنت جوانه در نشست روسای پارک‌های علم و فناوری کشور در پارک فناوری پردیس گفت: برنامه گرنت فناوری شامل حمایت از پایان‌نامه‌ها با محتوای فناورانه در بخش گرنت جوانه و حمایت از فعالیت‌های تحقیقاتی با محتوای تجاری‌سازی اعضای هیات علمی در بخش گرنت شکوفایی است. اجرای برنامه این گرنت به پارک‌های علم و فناوری کشور داده شده است.

اقتصاد ۲۴ - مهدی کشمیری گفت: اگر گرنت فناوری به دانشگاه‌ها داده می‌شد شاید در اجرا کار راحتری پیش روی ما بود، اما هدف از درگیر کردن پارک‌های کشور، تعامل پارک ها، گسترش فناوری‌ها و شناسایی ظرفیت‌های موجود در کشور بود.

او ادامه داد: الزام به اخذ موافقت دانشگاه یا مرکز پژوهشی توسط متقاضی، تجمیع منابع حمایتی در صندوق عامل، اعطای حمایت‌ها از طریق صندوق، افزایش حمایت‌ها در صورت مشارکت بیشتر متقاضی، عدم ورود وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و الزام به انعقاد توافق‌نامه مالکیت دارایی فکری با دانشگاه برای ورود شرکت دانش‌بنیان به برنامه، از اصول حاکم بر اجرای این برنامه است.

کشمیری افزود: تدوین و ابلاغ آیین‌نامه گرنت فناوری، انعقاد تفاهم‌نامه با پارک فناوری فاوا برای اجرای برنامه در حوزه ICT، اجرای مرحله آزمایشی در ۵ استان، تامین سهم وزارت علوم از منابع و ابلاغ به استان‌ها و تدوین برنامه زمان‌بندی از اقدامات انجام شده در این موضوع است.

مشاور سرپرست دفتر برنامه ریزی امور فناوری وزارت عتف گفت: برگزاری گرنت فناوری می‌تواند یک فرصت مناسب برای تعامل و گسترش پارک‌ها در کشور و معرفی این ظرفیت‌ها حتی در سطح منطقه باشد.

او ادامه داد: در این رویداد فناورانه، در بخش فراخوان جوانه به حمایت از پایان نامه‌ها و رساله‌هایی که موضوع فناورانه دارند پرداخته می‌شود و هم اکنون در ۲۲ استان کشور در حال برگزاری است. در دوره دوم رویداد فناورانه ۳ استان جدید اضافه شده اند ضمن اینکه این فراخوان دیگر محدود به حوزه ICT نیست.

کشمیری گفت: در این مرحله با اضافه شدن پارک‌های نفت به پارک فاوا، موضوعات فناورانه مختلف از جمله حوزه نفت نیز حمایت خواهند شد.

مسئول برنامه گرنت جوانه با اشاره به برگزاری طرح شکوفایی در ۵ استان کشور گفت: طرح دیگر که شکوفایی نام دارد به صورت آزمایشی در استان‌های تهران، اصفهان، آذربایجان شرقی، خراسان رضوی، فارس و دانشگاه‌های سمنان و تحصیلات تکمیلی زنجان در حال اجراست.

مشاور سرپرست دفتر برنامه ریزی امور فناوری وزارت عتف خاطرنشان کرد: سامانه نرم‌افزاری صدف که پارک فاوا مسئول پشتیبانی آن است وظیفه بستر اجرای کلیه فرآیندها، بسترسازی کلیه تعاملات با متقاضیان، بایگانی کلیه اسناد و گزارش‌های غیرمالی را برعهده دارد و در حقیقت سامانه صدف، سامانه داده‌ها و فرآیند‌های معاونت پژوهش و فناوری است.

او افزود: سامانه نرم‌افزاری دیگر، «دریک» است که پارک علم و فناوری سمنان مسئول پشتیبانی آن را برعهده دارد و مدیریت اطلاعات مالی طرح و ارائه گزارش‌های مالی در این سامانه انجام می‌شود.

منبع: روابط عمومی پارک فناوری پردیس

ارسال نظر