اقتصاد ۲۴ - در ابتدای این رویداد محمدصالح خالقی دبیر شبکه فنبازار ملی ایران، ضمن خوش آمدگویی به حاضرین جهت حضور در پارک فناوری پردیس و نمایشگاه اینوتکس به معرفی شبکه فن بازار ملی ایران و ابزارهایی بهمرسانی این شبکه پرداختند و خاطر نشان کردند که در این شبکه فعالیتهای در دو جهت اصلی به صورت منطقهای براساس منطقه جغرافیایی و تخصصی براساس حوزه تخصص صورت میپذیرد و شبکه فن بازار ملی ایران هم در خصوص فعالیتهای تخصصی در حوزه فین تک در هرچه پویاتر کردن این بازار با استفاده از بروکرهای فناوری این حوزه حمایت میکند.
در ادامه این رویداد آقای اژدهاکش معاون مدیرعامل در امور فناوری اطلاعات بانک رفاه در خصوص روند رسیدن به موضوع نئو بانک را تشریح و از رشد نا متعارف از بانکداری خرد به نئوبانک صحبت کرد.
همچنین ایشان اشاره کرد که در حال حاضر هم در موضوع نئو بانک همچنان این رشد کاریکاتوری بدون توجه به ملزومات در حال رشد است، بدون توجه به ملزوماتی مثل بانکداری شرکتی Corporate Banking بانکداری خصوصی Private Banking، موضوعات مربوط به احراز هویت، فرآیندهای دیجیتال، رگولاتوری، حقوقی، اعتبار سنجی و سطوح احراز هویت از این ملزومات است که به آن به درستی توجه نشده است.
در ادامه این رویداد مالک زاده مشاور نوآوری مرکز نوآوری بانک رفاه با موضوع نئو بانک، فروزان مدیر محصول پاتلایف ایران کیش با موضوع اقتصاد اشتراکی و زمانی مدیر مرکز نوآوری بانک سپه به بیان نیازهای فناورانه خود پرداختند و در خصوص رفع این نیازها اعلام کردند که آمادگی فعالیت با شرکتهای استارتاپی، دانشبنیان و فناور را اعلام کردند.
همچنین در این رویداد تعاملاتی فی مابین شبکه فن بازار ملی ایران و بانک سپه با حضور مدیر اداره کل بانکداری خرد بانک سپه خانم بنازاده در خصوص انجام فعالیتهای مشترک در حوزه فین تک و همچنین حرکت به سمت ایجاد فن بازار تخصصی حوزه فین تک صورت پذیرفت.
در انتهای رویداد صاحبان نیاز و رفع کنندگان جلسات مشترکی را با هماهنگی بروکر فناوری این رویداد بیزمارک برگزار و اطلاعات دقیقتری را از نیازهای دریافت کردند و صاحبان نیاز هم با توانمندی شرکتهای استارتاپی، دانش بنیان و فناور بیشتر آشنا شدند و تقاهم نامههای همکاری را جهت ادامه فعالیتهای خود منعقد کردند.