تاریخ انتشار: ۱۷:۵۴ - ۱۴ آذر ۱۴۰۴

برادران وارنر زیرمجموعه نتفلیکس شد

نتفلیکس جمعه اعلام کرد که به توافقی برای خرید شرکت وارنر برادرز دیسکاوری رسیده است، توافقی که به‌سرعت فرآیند مزایده پرتنش پیشین را خاتمه داد.

نتفلیکس مالکیت برادران وارنر را تصاحب کرد

اقتصاد۲۴- نتفلیکس با پیشنهاد حدود ۲۸ الی ۳۰ دلار به ازای هر سهم برنده رقابت برای خرید وارنر برادرز دیسکاوری (WBD) شده و وارد مذاکرات انحصاری برای نهایی‌سازی قرارداد می‌شود. این معامله که شامل خرید استودیو‌های وارنر و دارایی‌های پخش HBO Max است، می‌تواند ساختار صنعت سرگرمی را دگرگون کند.

نتفلیکس با پیشنهاد حدود ۲۸ الی ۳۰ دلار به ازای هر سهم برنده رقابت برای خرید وارنر برادرز دیسکاوری (WBD) شده و وارد مذاکرات انحصاری برای نهایی‌سازی قرارداد می‌شود.

این معامله که شامل خرید استودیو‌های وارنر و دارایی‌های پخش HBO Max است، می‌تواند ساختار صنعت سرگرمی را دگرگون کند.


بیشتر بخوانید: جیتکس ۲۰۲۵ ویترین جاه‌طلبی امارات در عصر هوش مصنوعی/ از نفت تا نیمه‌هادی؛ دبی در مسیر تبدیل شدن به سیلیکون‌ ولی خاورمیانه


این تصمیم پس از آن اتخاذ شد که پارامونت و کامکست نیز پیشنهاد‌هایی ارائه داده بودند؛ پارامونت مدعی است خرید WBD توسط نتفلیکس می‌تواند با چالش‌های جدی ضدانحصار مواجه شود و روند فروش را غیرمنصفانه توصیف کرده است. با این حال، هیئت‌مدیره WBD تأکید دارد روند فروش با رعایت کامل تعهدات انجام شده است.

این خرید، یکی از بزرگ‌ترین جابه‌جایی‌های مالکیتی در هالیوود طی سال‌های اخیر محسوب می‌شود.

منبع: جماران
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار